Службата по вписванията в Несебър хареса имот на Очите

Досега апартаментът е предлаган 5 пъти на търг
Обновена: 21 дек 2012 21:13 | 21 дек 2012 21:08,
13
Службата по вписванията в Несебър хареса имот на Очите
Митьо Очите Снимка: архив, Булфото

Един от конфискуваните апартаменти на наркобоса Димитър Желязков-Митьо Очите, намиращ се в новопостроена жилищна сграда, е харесан от Службата по вписвания в Несебър.

Ведомството е проявило интерес към имота, но преди да се нанесе в него, ще трябва да изчака стандартните тръжни процедури, които данъчните провеждат за всяко конфискувано имущество.

Досега собствеността на Митьо Очите е била предлагана 5 пъти на търг. Въпреки атрактивните цени обаче купувачи така и не се намират. По закон ако след първото наддаване няма желаещи, се насрочва второ с 20% по-ниска цена.

В случай, че и тогава никой не прояви интерес, имотът се обявява на търг за трети път с още минус 10% от стойността. Тази процедура се повтаря до петото наддаване, когато цената вече е паднала на 50%. Ако и тогава не се осъществи продажба, имотът се върща за нова оценка и търгва отначало по същата процедура.

След като беше заловен и осъден, Очите се прости с няколко апетитни имота по Черноморието. Сред тях са два апартамента в Несебър и обществена пералня, както и вила в Сунгурларе. Запознати твърдят, че Желязков е прежалил вилата, но от имотите в Несебър не мислил да се отказва, затова и никой не смеел да прояви интерес към тях.

Законът дава право, ако не се намери купувач на конфискуваното имущество, то да бъде предоставено за нуждите на някое държавно ведомство. Именно на това разчита несебърската служба по вписванията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: апартаментМитьо Очите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Защо никой не иска да купи тези имоти е кристално ясно.Нормално е хората да се притесняват от тази нелицеприятна мутра.Няма ли кой да го натика в зандана тоя и повече да не го пускат сред нас нормалните хора?
10
0
 
2
 
! Отговори
do bat mitio преди 11 години
abe kompleksar ,,bat ti mitio e takav obitak 4e nqma i na sveta takav ,ti vijdal li si go vaob6te govoril li si s nego ,,*** s ***
9
0
 
1
 
! Отговори
Мусолини преди 11 години
Каквито са съдиите и от Службата по вписвания, далавераджии с апетитни имоти, такъв е и Митьо, само че на мен са ми по -протвини дори престъпниците облечени с държавна власт, а не обикновените гангстерчета.
8
3
 
10
 
! Отговори
ДО дИНКО преди 11 години
Очите пак че си крадне ,ама като е в панделата ,че крадне по-малко -ДА ГО ВКАРАТ ОТНОВО В ПАНДИЗА -ВИНАГИ ИМА ЗАЩО ....
7
11
 
6
 
! Отговори
Dinko преди 11 години
Svoboda za MITYO OCHITE,da mu se varnat apartamentite za da ne se nalaga pak da kradne.
6
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Службата не знам какво харесва но този ако ги хареса ще им се стъжни.*** ........яко и ако за жените е добре дошло не знам дали ще хареса на "мъжете".......хах
5
3
 
39
 
! Отговори
Чичко преди 11 години
Няма ли кой да свитне тоя бе? Гледах майка му на едно клипче - една нагла дебелана, която на въпрос дали синът и продава наркотици в Несебър тя отговори - "Ами то всеки продава наркотици в Несебър"
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не бе,някой е накарал службата да ги хареса и после да му ги даде /на тоя някой,сещате ли се/.
3
2
 
25
 
! Отговори
Крепко Здраве преди 11 години
Тоя как още е жив?
2
45
 
3
 
! Отговори
BAT MITIO преди 11 години
E Jelezen.....nqma greshka! Da go duhate drugite!
1
2
 
38
 
! Отговори
ясен преди 11 години
Най- удобно е службата по вписванията да се настани там ,защото като го запалят много следи за имотни измами ще се заметат !!!