Йоско закопчан в Солун

Там се криел в своя къща под чужда самоличност
Обновена: 26 яну 2013 09:09 | 26 яну 2013 09:00, Бойчо Попов
85
 Йоско закопчан в Солун
Снимка: архив, Булфото

Йосиф Йосифов-Йоско е бил арестуван в Солун в четвъртък вечерта, пише на първа страница в днешния си брой "Телеграф", като се позовава на източници от полицията.

Интерпол го издирваше в продължение на две години за поне 10 поръчкови убийства, побои, рекет, въоръжени грабежи и наркотици. Родните служби за сигурност влезли в дирите на опасния гангстер преди около месец, когато любовницата на Йоско Костинбродския - Радостина Димова, била открита зверски пребита и изхвърлена пред вратите на правителствена болница.

Димова била приета по спешност в лечебното заведение и стабилизирана. В хода на разследването станало ясно, че жената е получила нараняванията, след като се спречкала с Йосифов и той се нахвърлил върху нея с юмруци и ритници.

При разплитането на случая станало ясно, че бандитът се укривал в къща в Солун, която купил преди 4-5 години, но се подвизавал под чужда самоличност.

Арестът минал като по учебник, защото Костинбродския бил изненадан и нямал време да реагира. При обиска в дома му полицаите открили маски, бронежилетки и автомат "Скорпион". Според свидетелски данни изчезването си през 2010 година Йоско се прибирал 3-4 пъти инкогнито в софийското село Безден, където живее.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Йосиф Йосифов-Йоско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Бе този бандит не беше ли направил автопроизшествие натряскан като казак при което имаше май и жертва, а той уж инвалид останал или бъркам нещо. Ако е същият пък защо е на свобода бе да е.а майка му и държава скопена, така ще избега целият бандитски свят и после плащай на ИНТЕРПОЛ за издирване по света. Да ги трепят поне на место тия от другите служби и да ни ги връщат в сандъци бе за какво ни е жив в Б-я тоя.
76
1
 
2
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Добре че е чуждата полиция да свърши работата на Цецко и тези преди него... защото те не смееха нищо да му направят на този ***... явно си е плащал в апартаменти и др. дребни придобивки.
75
1
 
5
 
! Отговори
С НАМИ БОГ преди 11 години
Е ТОЯ НЕ СИ ПЛАТИ НА РОГАТИЯ ФИЗКУЛТУРНИК КАТО БРАТЯТЯ ГАЛЕВИ И СЕГА ЩЕ СИ СЪРБА ПОПАРАТА !!!ЦВЪЦКО СЛЕДИ ВСИЧКО, Е МАЛКО ОПУШТИ ЖЕНА СИ ТА СЕГА СЕ ЧУДИ КАК ДА СИ ГО ВЪРНЕ НА ТРАКТОРА АЛЕКСЕЙ, НО ТОВА Е ДРУГ СЛУЧАЙ !!!
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До До 59..... ЗАЩОТО В ГЪРЦИЯ НЕ Е ИМАЛО НИКОГА КОМУНИЗЪМ , НЕ Е ИМАЛО ДС И КГБ И НЕ Е ИМАЛО ПАРТИИНИ СЕКРЕТАРИ ...
73
1
 
3
 
! Отговори
,,PIPO,, преди 11 години
UPRAVLQVASHTI + IOSKO =BOKLUZI + IZVERGI !
72
0
 
3
 
! Отговори
До 59 преди 11 години
Съгласен съм, гръцките съдий са корумпирани точно колкото наще ,но защо заплатите ни ,пенсиите и осигуровките ни не са како техните?! оп, отговорих си! заради народаите ни(разликата ни)! Едните (те) реват за всяка несправедливост ,а ние за НИКОЯ ! Не слу1айно има израз там :"Тихо, да не събудим българите"! От една глава си теглим...
71
8
 
10
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Бившият комунист прочел една книга през живота си ли ще ни води по правият път? :) Сигурно по прекият пък към гробищата??!!!!
70
6
 
9
 
! Отговори
Песимист преди 11 години
До 71Браво-това е абсолютната истина и се чудя как има още толкова объркани българи да вярват на комунистите и техните креатури.Лично аз нямам намерение да чакам още 15 години за да видя една нормална европейска държава.По тази причина съм вече дачеч от България!
69
3
 
8
 
! Отговори
до ГЕРБАВИТЕ преди 11 години
***,прочетете статията-коя година е освободен този йоско,а и онзи!!!
68
2
 
6
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
Прокурор си,колкото тиквунь е доктор на наукитеама от виж кога е освободен йоско бе,***!
67
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това което повечето хора не разбират е че преходът у нас е саботиран от БКП в продължение на точно 20 години - от 89 до 09 чрез подпартии на бкп като бсп, сдс, ндсв и накрая тройната коалиция. Хората не разбират, че след 20 годишен саботаж и престъпници вредени във абсолютно всички отрасли на държавната администрация е невъзможно всички тези плевели да бъдат унищожени за един мандат от 4 години. Даже за 10 години няма да бъдат. Ще са нужни поне 15 години за да стане. Но сме на правилния път!
66
1
 
20
 
! Отговори
Хедонист преди 11 години
Спомням си как наркопласьор, собственик на сервиз, автобояджия и какво ли не още, все още си движи богато и пребогато 23 години по-късно - прави къщи, апартаменти, купува коли, издържи ***, родители, прави деца и се радва на благотворното за него влияние на посткомунистическа България и всичко това, защото произлиза от знатно комунистическо семейство, като към това добавим и простият му баща, на който силите му са стигнали за милиционер, въпреки Партията
65
2
 
10
 
! Отговори
Хипар преди 11 години
Йоско трепи български полицаи за здравей-здрасти, пътува по магистралите на Боцко, движи с лесно забелижим бронирани коли, радушно го приемат на всички КПП-та, а някой днес ни обяснява колко е хубаво в БГ и колко добро се живеело - явно някой иска да заявим, жалко че не сме престъпници, защото тези които не обичаме да пребиваме жените си, със сигурност ще ни се размине съдът, ако живеехме по неписаните правила на Прехода и БКП?!
64
1
 
3
 
! Отговори
ZARSTVO BALGARIA преди 11 години
V ZARSTVO BALGARIA Balgarskite Podanizzi Sa Bili Nai-CHestnite i Trudolubivi Hora v Evropa,i Edni OT NAI-Bogatite... Идеята на Европа е, България да бъде икономически слаба страна от Третия свят (без нефт, газ, АЕЦ, собствено производство) с евтина работна ръка, евтин алкохол, евтини жени и достъпен туризъм...TOVA se GARANTIRA ot NEZAKONNATA republika,S FALSHIVIA "referendum"1946 godina,KOGATO BOGATOTO ZARSTVO BALGARIA e NASSILSSTVENO ZAMENENO ot ZZALKA i MIZZERNA republika na ZZLOTO...
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ТОЗИ *** Е УПОТРЕБЕН И ЗАХВЪРЛЕН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ОТ БСП.Е, ПОНЕ СЕ Е СДОБИЛ С КЪЩА В СОЛУН.
62
1
 
17
 
! Отговори
прокуроро преди 11 години
Йоско разкопчан в България.
61
0
 
0
 
! Отговори
Detelin преди 11 години
YouTube watch?v=LXTrM1xVMaU
60
3
 
13
 
! Отговори
до 58 ЛЪЖЕЦ преди 11 години
*** ли си и ли обикновен лъжец като бай *** лостоф?Йоско не е бил никога спортист,прибран бе при бсп,а го освободиха при тиквата!За разделянето на Слънчев бряг и раздаването му на всякакви престъпни елементи-питай иван костоф и левон хампарцумян!!!!
59
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте си чешали езиците.Йоско от Костинброд е 100 и кусур ***,докато сливенския е 60 кила с прани ***
58
1
 
2
 
! Отговори
681 преди 11 години
mnogo interesno sega Josko shte leji za prestuplenia v CHujbina ,a v Bg go izkaraha invalid zaradi katastrofata I pochti vinoven,a che e prodaval momicheta,che e trovil deca s narkotici,ne e vyarno v Bg....VSICHKI OT SUDEBNATA SISTEMA SA ZA SMYANA!!!!!!!!!!!!KATO POLOVINATA MAGISTRATI ZA ZATVORA!!!