Проверяват за теч на секретни документи против Флоров

Анонимен подател прати имейли до редица медии и прокуратурата
Обновена: 17 апр 2013 21:50 | 17 апр 2013 17:15,
216
Проверяват за теч на секретни документи против Флоров
Станимир Флоров. Снимка: архив, Булфото

Софийска градска прокуратура е започнала проверка за изясняване на факти и обстоятелства около документи, изпратени до медии, свързани с директора на ГДБОП Станимир Флоров, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Днес по електронна поща в Софийска градска прокуратура (СГП) са получени сканирани копия от материали от оперативно дело, съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”.

СГП незабавно е започнала проверка за изясняване на всички факти и обстоятелства, с оглед съдържащите се в материалите данни за евентуално изнасяне на класифицирана информация.

Тази нощ редица медии получиха на електронната си поща множество материали, свързани с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.

В обяснителното писмо авторът на сигнала се представя като „дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност“.

„Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“, посочва анонимният подател.

Той твърди, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
27
 
! Отговори
Зомби лелка преди 11 години
И какво става сега МВР на Р.България е главен нарко пласьор в държавата,браво Бойко,Цецо,Калине,Флоров браво!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
CECO KRADECO E LEVIQ TA-AKA NA BOCETO - B.B. BUDA, A STANIMIR4O E DESNIQ. I TRIMATA SA ZA ZATVORO...AMA VEDNAGA!!!
11
3
 
9
 
! Отговори
Дедо поп преди 11 години
В сайта на прокуратурата за да изпратиш ел.поща до тях ти искат трите имена,адрес,тел. за връзка и изрично пише че при анонимен сигнал няма да му обърнат внимание. Да ама Не. И кво излиза за едни анонимни сигнали не се обръща никакво внимание, а за други ....Е така ще е докато тия в прокуратурата се имат за богоизбрани. Не защитавам никого просто констатирам факти
10
4
 
32
 
! Отговори
Калин орела преди 11 години
Офицерите на БОЙКО ПАДАТ ЕДИН ПО ЕДИН - НАКРАя шах и мат пада и БОЙКО! Те затова ли ходят с по 15 еничара за охрана! Йосич ще те дочака БОЙко е нема мьрдане тогава ! Готов ли си?
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЪРЖ.СЛУЖИТЕЛИ ,РАБОТЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО И ОТ "ДРУГАТА" СТРАНА,ЗА ВСЕ ПО-ГОЛЯМО ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА НЕПРЕЪСНАТО РАСТЯЩИТЕ ИМ НУЖДИ !ПО жизненият им стандарт, ще ги познаете!
8
2
 
17
 
! Отговори
75505 преди 11 години
За каква кал пише 8, след като отдавна се говори ,кой е покровител на амфетамините. Сега всичко излиза с документи, които немогат да бъдат компромат. И за каква свободна държава пише 8 след като и него го подслушват. Ако за него това е свобода, не благодаря. Е иначе всеки си има право на глас, някои може да искат да ги управлява организирана престъпна група.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
24г.,рамо до рамо ,...УПРАВНИЦИ,ПОЛИТИЦИ,ДЪРЖ.СЛУЖИТЕЛИ и ПРЕСТЪПНИЦИ !ПО-ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ОТ ТОВА ,....НЯМА !
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко на този свят се връща -----ТЪПКАНО !И тук ли ще цъфнат----6 .....АПАРТАМЕНТъ!Всичко е по 6 !
5
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е лично назначен от комунистите, май от Михаил Миков.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а ние какъв човек искаме да бъде назначен?който да продава плод - зеленчук??
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---1НОВО --20!ОБЯВЯВАТ ---''КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ,ОТ ---ДС",...от коя ли партия са?Някой може ли да се сети от пръв път ?
2
8
 
35
 
! Отговори
ДАВАЙ ЦАЦАРОВ преди 11 години
Изяж следващия *** гербер-престъпник. Докато не се вкарат всички МВР-ГЕРБ шефове в затвора няма да има управия
1
32
 
14
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Ченгеджийницата от ДС направо изтрещя ...Кога ще видим нещо за кукловодите на ДС , които редовно си хапват специалитети от октоподи , миди и стриди в ' оня ' ресторант ?Спомняте ли си, че Станишко беше на погребението на Цвятко Цветков от ДС ? Очевидно са били в доста добри приятелски отношения ? А казваше, че нямал нищо общо с ДС ...Това ли е истинският лидер на европейска партия - човек близък до хора от ДС ?