Лара Банева още не е дала показания

Прокуратурата има водеща версия за отвличането
61
Лара Банева още не е дала показания
Лара беше в плен 47 дни. Снимка: архив, Булфото

Лара Банева, която снощи беше върната от похитителите си, все още не е дала показания. Прокуратурата има водеща версия за отвличането на дъщерята на Евелин Банев - Брендо, по която работи, съобщи зам.-главният прокурор Ася Петрова, но не даде подробности.

Разпитът на Евелин Банев, направен от български прокурор в Италия, не е помогнал на разследването, тъй като Банев не е дал конкретни показания.

Още по темата

Ася Петрова не коментира дали за свободата на Лара са платени 500 хил. евро, какви доказателства има, както и дали за разследването са използвани вановете с техника за подслушване на МВР. Дали предаването на пари е било контролирано и дали действията на семейството също са били координирани, зам.-главният прокурор също не коментира. Имаме очаквания за разкриване на извършители, каза Петрова.

10-годишната дъщеря на Евелин Банев-Брендо беше отвлечена пред дома й в столичния квартал "Бояна" рано сутринта на 5 март и беше освободена вчера около 22 часа. Момиченцето няма физически наранявания, с него обаче работи психолог.

Похитителите, които са държали Лара в плен близо месец и половина, са я оставили в района на 6-о РПУ в столицата, след което изчезнали със сив VW Golf. Колата се издирва от полицията.

Засега нито МВР, нито семейството съобщават за това да е платен откуп за освобождаването на детето. Eвелин Банев-Брендо е в Италия като подсъдим по мегаделото "Кокаиновите крале". Разследващи свързаха похищението на Лара именно с участието на Брендо в процеса за трафик на стотици тонове хероин от Южна Америка за Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Ася ПетроваЛара Банева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---24ВСИЧКО Е ---ДАЛАВЕРА ---24г.,ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ----*** ,И ВСЕКИ 2-ри ----НЕГРАМОТЕН !БАЯ НАПЪНИ ТРЯБВАТ!
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бг-ПОЛИТИК!АБЕ,....НАРОДА Е ВИНОВЕН !
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой вярва ли още,че това беше отвличане??? Нека полицията наблегне на случаите с действително изчезнали деца.Да направят сайтове,тел.номера и други начини,с които хората могат да помогнат по някакъв начин в тези случаи.А тези скалъпени истории като с Лара,не заслужават целият шум и заангажираност от страна на Мвр.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А народа *** ли ...,*** ---МУХИ ---24г.
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я е пропял Брендо ,я мутраъа Буда-Винету се е насрал ,ама май натам вървят нещата бастисаха флоров ,притиснаха Цвъки и веднага детето на Брендо го пуснаха ,май вече нямат кукловодите нужда от Винету и го пускат по пързалката, вече нищо не може да спре Брендо да говори Бокича и цвъкльо са свършени вътрешнопартийния преврат в ГЕРБ успя и новите лидери на герб-гроб скоро ще излязат на светло .
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЛФът,---ВЪОБЩЕ НЕ Е КРАДЕН !
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой ,...СМЕЕ ли да каже---- ИСТИНАТА в Бг!Всички са предатели ,няма защитени свидетели ,няма скрито ,покрито ,.......ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,ОТ УПРАВНИЦИТЕ,ДЪРЖ.ЧИНОВНИЦИ ,ПОЛИТИЦИТЕ И ---*** !ТОЯ НАРОД ,ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ в Бг????
16
0
 
12
 
! Отговори
XXL преди 11 години
;)) Най важното е,че Полицията продължава работата си по случая и издирва сив VW Golf, с който детето е оставено.....хЕ,хе,хе,хе,хе...;)))
15
4
 
18
 
! Отговори
@ преди 11 години
А най ми е смешно как някакви разциврени анонимковци обясняват през сълзи ама как можело това дете да изживее такъв шок... как се издържа?Питам аз... някой знае ли в какви условия е държана Лара? Имам чувството, че са се грижели косъм да не падне от свещеното агънце.половин милион евра са си доста пара...разхлипах се.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САМО в Бг !Необходимо е да се обяви ---НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК !Бг---ДЪРЖАВАТА НА ъБСУРДИТЕ!
13
1
 
14
 
! Отговори
www преди 11 години
Прокуратурата погна флоровите бандюги и те пуснаха дъщерята на приятеля си Брендо.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината ще излезе след ---5 години ,поне така е на практика !Трябва да се смени още едно правителство!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само не ми е ясно що го маркират това с вановете за подслушване в тая новина... дали не ни намекват, че невписаните курсове в дневниците могат да се оправдаят с това ? щото ако са подслушвали, пак не се вързва нещо, похитителите сами са я завели до районното и са я пуснали, не я е освободила полицията с акция и слава богу, щот не се знае с какъв резултат щеше да приключи акцията....добре че е живо и здраво детето, то не е виновно, че го забъркаха във всичко това
10
1
 
18
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Я оставете детето на мира...Вие другари милиционери по-добре знаете кое как е станало!!!!!!
9
0
 
5
 
! Отговори
Мутристан преди 11 години
това е най-важната новина за България, с най-важните му хора .......
8
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ ХОРАТА С ТАЗИ СЛУЧКА , БАЩА И ПЛАЩА И Е СВОБОДНА , КОЛКО ЧУЖДИ ДЕЦА СА ИСТРОВИЛИ С ТЕХНИТЕ НАРКОТИЦИ ,ТОВА НЕ СЕ КАЗВА , НО КАТО ОТВЛЯКОХА ТЯХНОТО МНОГО БЖОЛИ , А ЧУЖДИТЕ ГИ ВЛЕКЪТ НАПРАВО КЪМ ГРОБА ,МНОГО МАЙКИ ИМА РАСПЛАКАНИ ОТ ТАКИВА КАТО БРЕНДО ,***
7
0
 
17
 
! Отговори
Лупус преди 11 години
Тия нали имаха много кинти и връзки. Да се оправят сега и за друг път да знаят, че всичко се прави с мярка.
6
0
 
24
 
! Отговори
МВР преди 11 години
Всички медии само за Брендо коментират значи им е шеф. Всички наркобарони се оказва че са национални герои.
5
0
 
37
 
! Отговори
я зе преди 11 години
Тези са голям смях! Те върнаха щерката, взеха парите, до утре ще са забравили кво е станало. А охлювите вече имали "водеща версия" за отвличането. В някои други държави вече разстреляха похитителите тук още умуват за версият. Ба си и мизерията и *** ченгеджийска.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
spi6 li narode?mai pak 6e vdigat toka....kakvo 4aka6,turcite da doidat li?spi naroda kato gladen umoren vol na nivata