Осъдиха на 13 години внук убил баба си

21-годишният мъж признал за престъплението
15 май 2013 20:51,
6
Осъдиха на 13 години внук убил баба си
Снимка: архив Булфото

Тринадесет години и четири месеца затвор получи 21-годишният Тодор Тотев, които беше признат за виновен за това че е умъртвил баба си по особено жесток начин. Това решиха днес магистратите от Пловдивския окръжен съд. Престъплението е извършено на 26 септември миналата година в село  Манолско Конаре. Осъденият извършил убийството след консумация на алкохол и употреба на амфетамини.

Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица.
Подсъдимият признава изцяло фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение, поради което му се налага по-ниско наказание.

Още по темата
Тодор Тотев употребявал наркотици от 2008 г, като понякога комбинирал приемането им с употреба на алкохол. Родителите направили опити да го отдалечат от наркотиците, като за известно време заминали с него за Испания. Там той работел като заварчик и успял временно да се дистанцира от употребата на наркотици.

След завръщането им в България Тотеви купили апартамент в Пловдив и започнали ремонт в него, което наложило през август 2011 г. да отидат да живеят в с. Манолско Конаре в къщата на жертвата Цветка Тотева – баба на Тодор.

През първата половина на 2012 г. Тодор започнал работа в заведение за бързо хранене и отново се пристрастил към наркотиците.

На 25 срещу 26.09.2012 г. Тодор бил на работа нощна смяна и употребил амфетамин. На сутринта се прибрал в къщата. Родителите му отишли на работа и той останал сам с баба си. По време на обяда изпил 200 г мастика, след това си пуснал порнофилм, като отново употребил амфетамин. Комбинацията от наркотично вещество и алкохол, съпроводено с гледането на филма, предизвикало у него силно желание да прави секс. Тъй като по това в къщата била само бабата и решил, че тя е удобният обект за удоволетворяването му.

Понеже преценил, че няма да е съгласна да има полов контакт с него, взел кухненски нож и я последвал в стопанската постройка. Когато се приближил до нея, видял, че е наведена и с гръб към него. Повикал я и когато се обърнала и го видяла с нож в ръка, пострадалата извикала. В този момент подсъдимият започнал бързо и с ожесточение да нанася удари с ножа по цялото й тяло. След това затрупал тялото й с 6 чувала със зърнени култури, вследствие на което тя починала от задушаване.

След като убил баба си, Тодор Тотев се върнал в къщата, изкъпал се и се преоблякъл, след което отишъл в Пловдив.

Следобеда в къщата се прибрала майка му и открила трупа на пострадалата, както и кървавите дрехи на подсъдимия. Тодор бил задържал малко по-късно в Пловдив и у него бил открит амфетамин.
Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
такова деяние заслужава доживотна присъда този младеж няма да се оправи в затворакато излезе пак ще започне с наркотиците
2
1
 
4
 
! Отговори
BOYAN преди 10 години
Ако имаше огледало сигурно щеше да се заколи докато се опитва да на*бе отражението си
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УЖАС