Съдията по делото на Алексей Петров не си направи отвод

няма доказателства за предубеденост, защити се Ченалова
11
Съдията по делото на Алексей Петров не си направи отвод
Подсъдимият Алексей Петров. Снимка: Булфото, архив

Съдията по делото срещу Алексей Петров - Румяна Ченалова, отказа да си направи отвод.

Тя мотивира решението си с думите, че няма доказателства за предубеденост на съдебния състав. Поведението на състава е гарантирало правата на всички страни по процеса, смята Ченалова.

Още по темата

По-рано днес защитата по процеса поиска отвод на Ченалова, защото смята, че тя е предубедена за изхода на делото. Причината за това е твърдението на депутата от ДПС Делян Пеевски, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов искал Ченалова да гледа делото.

Всеки има право да изказва мнението си, но това не води до съмнение в съда, аргументира се Румяна Ченалова. Иначе всяко изявление, на когото и да е, може да се приема като мотив за отвод на съда, посочи тя.

След като казусът с искания отвод отне няколко часа, процесът все пак продължи. Пред съда показния даде Нешка Робева, която обясни, че познава Алексей Петров от спортния клуб "Левски", и допълни, че клубът имал финансови взаимоотношение с друго лице по процеса - с единия от основните прокурорски свидетели - Георги Цветанов.

На него клубът бил дал заем 100 000 долара, който той не можел да върне, но за сметка на това дал картините си, които клубът продавал, за да се издържа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
МУСТАФАР преди 10 години
ПЕТРОВ УТРЕПА ТЪЩАТА НА КУЦКУВА ПО НЕЙНА ПОРЪЧКА И С ТОВА КУПИ ОНЕВИНЯВАНЕТО СИ.ПОРЪЧКАТА МИНА ПРЕЗ ВТОРИ ПОСРЕДНИК-НЯКАКЪВ ТОМОВ. ФИЗИЧЕСКИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ СА ПОЛИЦАИ ОТ 6-ТО РУП В СТОЛИЦАТА ОТ ГРУПА КОЯТО ПРЕДИ 2-3 Г. БЕ РЪКОВОДЕНА ОТ НЯКАКЪВ НАЧАЛНИК ТАМ, КОЙТО СЕГА Е НАЧАЛНИК НА РПУ В ГР. ТРЪН. ЗАБРАВИХ ИМЕТО МУ НО КАРА СТАР ДЖИП ЧЕРОКИ, НА ЦВЯТ ЧЕРЕН, КОЙТО НА ЗАДНИЯ КАПАК ИМА САМОРЪЧНО НАПРАВЕНИ ЧЕРВЕНИ СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИ ТАБЕЛИ, СРЕДЕН НА РЪСТ, С БЯЛА КОСА.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обадил се някакъв ,от някакъв вестник и веднага съдийката трябва да си дава отвод.Как да може комунистите и държавата да закрият ...
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ченалова отдавна си е получила хонорара от октопода и сега няма мърдане.Ще, не ще ще оправдае трактора, но ние го знаем това.Може да плюете Бойко амо по негово време поне ги хващаха, а сега ги пускат един по един.
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, смешни сте. Какво го защитавате този бандит? Или вие сте на принципа, щом е бандит, значи е от нашите!
5
1
 
15
 
! Отговори
куку преди 10 години
Е как така бе другари *** - хем близък с борисов, хем цветанов намерил лоша съдийка да го съди.Помислете малко,ако това упражнение ви се отдава,пэък после пишете.може другарката станишева да ви хареса и да вдигне надницата.
4
1
 
12
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Роман Василев го свързваха с Трактора - имаше такава статия в един от сайтовете на Д. Пеевски , когато се мазнеше на ГЕРБ през 2009 - 2012 г. и не беше обърнал палачинката . По тази причина Роман василев влезе в обяснителен режим за произхода на парите си и високия стандарт на живота си , който води , като каза, че бил спечелил 80.000 лв от БФБ .Дали е така ? - Той си знае най - добре ...Разбира се, че Д. Пеевски е хванал 'амнезия' по този въпрос ...
3
3
 
14
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Спомняте ли си, че преди време Трактора тръгна да съди Д.у.д.у.к.а за 250.000 лв ?Защо обърна палачинката ? Не е ли очевидно ?Сега никой не говори за съд между Трактора и Д.у.д.у.к.а , а си станаха ортаци и се ' целуват' с Доган ...
2
2
 
13
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Доган е ортак с Йосич и покровител на Пешо сумиста, Брендо, Златко баретата и Маргините, а Д. Пеевски им пере парите .Един от хотелите на Доган е свързан с пране на пари и трафик на наркотици от Брендо/ в - к 'Капитал' / .Сещайте се за останалото и защо Доган вече е мултимилиардер / банка, телевизии, хотели, вестници / и защо Д. Пеевски мълчи по тази тема !Обзалагам се, че и Д.у.д.у.к.цензура и Росен ПетрОФ ще мълчат по този въпрос, защото са поредните проруски доганови марионетки !
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей какво става с тая мутра Алексей Петров да не вземе да се кандидатира за евродепутат??