СГС даде 12 години затвор на Салахедин бин Аладин

Алжирецът трябва да плати 35 хил. лв. на нападнатата Вики
18
СГС даде 12 години затвор на Салахедин бин Аладин
Салахедин бин Аладин в съда. Снимка: БулФото

Софийският градски съд призна за виновен алжиреца Салахедин бин Аладин, който нападна 20-годишната продавачка Виктория Христова, и му наложи 12 години затвор.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим. Подсъдимият ще трябва да плати и 35 хил. лв. на пострадалата, предаде БТА.

Бин Аладин се призна за виновен и процесът срещу него пред Софийския градски съд приключи за ден.

Алжирецът беше задържан през ноември миналата година от гръцките власти, след като успя да избяга от България. Дни преди това алжирецът нападна Христова в денонощен магазин на улица "Пиротска" в София.

Освен за нападението над Виктория Христова, Бин Аладин е обвинен за още няколко нападения, при които са пострадали общо петима души.

По делото е подсъдим и българинът Александър Симеонов, който според разследващите е помогнал на Бин Аладин да се укрие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
. преди 10 години
Малко са 12 години за нападения над 5 души , *** е психичноболен трябва да лежи поне 30 , а 12 по-скоро за травестита *** , който го е прикривал и му е помагал да заблуждава и без това заблудената ни полиция.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ще го храним и 12 години, но пък за добро поведение и малко работа ще го пуснат на седмата година. След това ще може да продължи да си е.. на воля гейовете ни, че и к......те ни. Като го пуснат може и да кандидатства успешно за българско гражданство, защото ще е налице уседналост за повече от 5 години.
14
0
 
8
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
Правосъдие или милосърдие?Ако беше в Америка, колко щяха да му лепнат?
13
1
 
19
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Петното го пускат, а този ще лежи 12 години и ще плаща 35 хиляди лева. Биячите на Октай може и медали да им дадат. Бат Сали в парламента. Някакъв ненормален депутат от ДПС - Хюсеин Хафъзов - се възхищава на шпионин, който е шпонирал в полза на Турция.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ako beshe ubil niamashe da lejishi za tova sega tova tie MALKO dori
11
6
 
6
 
! Отговори
HAHA преди 10 години
Ako beshe ot BG dali shteshe da ima SASHTATA PRISADA ?
10
5
 
7
 
! Отговори
ceco boreco преди 10 години
Taka sega malko da vi zapoznaia s mantaliteta na aljircite i marokancite parvo triabva da se znae che te sa nai mrasnoto pleme na planetata vtoro izpoviadvat fanatiziran isliam koito kazva ybii i shte ti se dava ot alaxa . Ako sa poveche ot trima stavat silni po strashno ot nashite mangovci i nai vajnoto s taix dialog ne moje da se vodi .OT men mislia che sada e bil snisxoditelen s tazi prisada trebeshe pone 30 godini za toia ili napravo smart taia sgan trebe da se zalichi
9
2
 
20
 
! Отговори
Мама Кера преди 10 години
Към 1 Анонимен: Толкова ли не разбрахте какво е бежанец и какво е емигрант?У нас бежанец може да дойде турчин,или грък,или македонец...Всички,които идват отвъд Турция,или Гърция,или Македония са ЕМИГРАНТИ!Те са със друг статут и нямат място в България и тябва още на границата да се връщат в държавата,от която влизат.
8
0
 
34
 
! Отговори
Тути бен Мути преди 10 години
Тоя *** ако се беше писал наш ***,щеше да мине с 6 месеца условно
7
1
 
18
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Е какво ще кажат опорните точки на своите *** от БСП-ДС. Всеки ден грабежи, отвличания, кражби самоубийства от бедност и отчаяние. Къде е социалното правителство, къде са новите 250 000 работни места, къде е изчезнал страха , къде е намаляването на престъпността ? Много въпроси още има към управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС , но конкретни отговори няма никой да получи, а ще получи обещание за светло бъдеще когато щяло да се оправи. Да ама не. Това го слушаме от БКП-БСП-ДС вече 70 години и нищо не става и няма да стане с тези ***.
6
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А осъдени ли са вече депесарските биячи, които садистично пребиха пред очите на цяла България, пред деца и юноши, ***, който сплаши Доган? Да не би да имат и те депутатски имунитет? Ако е така много сме добре!
5
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За тях най голямото наказание да ги върнеш от където са дошли. Там не могат да си развяват байрака като си искат.
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тоя ли ще трябва да го хрантутим?Ами върнете го там, откъдето е дошъл!!! Теук ки имаме достатъчно български граждани престъпници и хрантутници, та и чужди да приемаме.
3
1
 
26
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
А за другите петима пострадали ще има ли глоба ?Или тогава не е бил хванат "неизвестния извършител "? Добре че са били гърците,че и сега го изтървахме.
2
2
 
38
 
! Отговори
Др-Менгеле преди 10 години
А помияра "БЪЛГАРИН" ,който заради дребни пари е помогнал на *** ??? За него и 12 са малко !!!!!
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В държавата обаче се очаква много голям проблем, Става въпрос за имигрантската вълна, която се очаква да се възобнови с топлото време още в началото на април. Тогава стотици бежанци ще започнат отново да се изсипват на българо-турската ни граница почти ежедневно, както се случваше до началото на зимата.