Делото срещу зам.-кмета на Плевен Зелов ще продължи догодина

Плевенският съд го отложи за 28 и 29 януари
Обновена: 4 дек 2014 17:12 | 4 дек 2014 17:12, Анисия Иванова
1
Делото срещу зам.-кмета на Плевен Зелов ще продължи догодина
Алексей Зелов. Снимка: БТА

Делото срещу бившия заместник-кмет на Плевен Алексей Зелов, обвинен за подкуп, ще продължи на 28 януари догодина. Зам.-кметът с ресор "Финанси“ е с обвинение от Софийската градска прокуратура за взет подкуп от 4000 лева. На 22 април той беше задържан при акция на ДАНС в сградата на община Плевен, съобщиха от съда.

Още по темата

Вчера Плевенският окръжен съд даде ход на делото, което се гледа при закрити врата поради използваните на специални разузнавателни средства. Предвидено беше през двата дни магистратите да изслуша 10 свидетели.

В днешното съдебно заседание е изслушано заключението на вещо лице по съдебно-техническата експертиза. Вещото лице по назначената физико-химическа експертиза не се е явило поради заболяване.

Съдът отложи делото за 28 и 29 януари, 2015 г., от 10.00 ч., за разпит на свидетели, които не са се явили на заседанието вчера и на призовани нови свидетели. Тогава ще бъде изслушано заключението и на неявилото се днес вещо лице.

Ако бъде признат за виновен, Зелов го очаква затвор от три по 10 години. След като бе задържан, той престоя пет месеца в ареста, а в момента е с наложена мярка "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ПИТАМ преди 9 години
А ЗАЩО ГО БАВИТЕ БЕ ,БОКОЛУЦИ !!! РАБОТИТЕ САМО В ПОЛЗА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !