Мъж с условна присъда за блудство с 6-годишна

Той ще трябва да плати и 5000 лв. обезщетение
22 фев 2015 16:56, Александър Попов
73
Мъж с условна присъда за блудство с 6-годишна
Снимка: Булфото, архив

Мъж от Кричим получи условна присъда от Пловдивския районен съд за блудство с шестгодишно момиченце.
Наказанието, определено от съдия Елена Герцова за 35-годишния Николай М. е три години лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срок, съобщава БТА.

Извършителят ще трябва да плати на майката на детето 5000 лева обезщетение за извършеното престъпление. Първоначалният размер на иска от 20 000 лева бе отхвърлен от съда.

На 14 октомври 2013 г. Николай примамил с бонбони в дома си момиченцето, което било дете на съседско семейство. С употреба на сила мъжът блудствал с малката, а тя разказала всичко на майка си.

Николай М. може да обжалва присъдата си пред Окръжния съд в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Judge Dredd преди 9 години
Каква условна присъда, какви 5 000лв обезщетение?! Ето какво е справедливото наказание за това:1. Скопяване2. Пускане за свободно ползване сред рецидивистите в затвора. Като след като му се изредят всички, този изверг се премества в друг затвор. И така, докато обиколи всички дранголници в България.3. Присъдата е за минимум 50 години.4. Всичко което е негово се продава, сметките му се опразват и парите от продажбата + тези от сметките му, се превеждат на семейството на пострадалото дете.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нека детето ти пак да има паник бутон и джипиес, но май е по добре да няма престъпници по улиците, а това може да стане само ако има строги наказания
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако иска чoвек има толкова съвременни технологии jps в дрехи,паник бутони ,и лютиви спрейове,но мойто 5 годишно дете няма да се разхожда само плюс това няма да говори с непознати плюс това мисля че трябва да има курсове по училищата за възпитанието на децата навън и да ги запознаят с опасностите на улицата
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименa ако хване детето ти на улицата докато теб те няма, детето няма да го познава от интернет....
43
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 50 като станат и публично известни ще видим дали няма да са сурово наказани така и хората да знаят от кого да си пазят децата,вече има напредък с борбата с интернета вече има идентификационна система те следи ако влезеш да повече от 5 пъти в педофилки сайт вече е подаден като сигнал на службите ,ако започнем да си служим и информация oт медиите ще е по лесно да си пазим децата
42
0
 
1
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
Абе к'ви смъртни присдъди к'ви 5 лева бе?Вие у ред ли сте?Затвор и там да си го лашкат както си пише по книгите и толкоз.Това смъртната присъда е подарък - особено сега с тия хуманни начини на умъртвяване с инжекции, ше си умре спокойно в съня.Единствената нормална смъртна присъда е разстрела, но тя да се дава за политически престъпления и убийства и при други много ежки престъпления.А за едно бъркане в детски *** 5 годинки лашкане в дрънголника си е предостатъчно.
41
0
 
3
 
! Отговори
ЕЙ преди 9 години
СТИГА С ТЕЗИ УСЛОВНИ ПРИСЪДИ - ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНА И ПОВЕЧЕ ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ С ЯКА РАБОТА, НЕ С ЛЕЖАНЕ В КИЛИИТЕ. ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ПО ЗАТВОРИТЕ. КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ ТОЯ ПУСТИ ЗАКОН..
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 26 Това всичко е много добре, само дето какво прави 6 годишното момиченце на комшиите у вас? Аре мен да ме обвинят така, а? Как да стане, като няма да стъпи в нас? Отави ти тая работа с набеждаването!
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Цветанкаа дали трябва да харчим пари за бобонки за такива...
38
0
 
2
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
5 декара обградени с телена мрежа само под открито небе! - това да е затвора за такива и сутрин обед вечер само бонбонки за ядене.....
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименна някои не им пука дали ги разпространяват публично, само наказания трябва и то сурови
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Публично да д се разпространяват имената и снимки на педофили както в европа и сащ.
35
0
 
4
 
! Отговори
един човек преди 9 години
докога правата на престъпниците ще са по важни от тези на нормалните хора, трябват сурови наказания за да не посмее никой да помисли даже да върши нещо нередно, съдийката да подложат на такъв насилник и тогава да му даде само условна...
34
0
 
18
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Хаха, добре дошли в българия. Където всичко е възможно, правите каквото си искате и оставате без наказание. Срам пред целия свят, ама голям срам
33
1
 
5
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Нито дума за етническия произход и на момичето и на престъпника и съдийката! Живеем уж в безрасово общество и свобода на словото, а такава юнашка цензура не е имало и при комунизма - сериозния де, сега е аматьорски.
32
0
 
11
 
! Отговори
бачо преди 9 години
На Темида освен че са им вързани очите,вързани са им и ръцете...ненужна *** за държавата живее и си прави каквото си иска това е!
31
0
 
23
 
! Отговори
хуя мора хуя нант преди 9 години
В Америка за подобно деяние се дава минимум 10 годишна ефективна присъда, при положение, че има чисто минало, и после доживот трябва да се регистрира като педофил където и да отиде да живее в рамките на САЩ - има единен регистър на педофилите. А такива "съдии" като съдия Елена Герцова май забравят, че има Бог и ги гледа там отгоре.
30
1
 
17
 
! Отговори
ВЕУЯНС преди 9 години
ИЗПРАТЕТЕ Я В СИРИЯ ТАЗИ СЪДИЙКА И ПЕДОФИЛА ДА ЛАПАТ ПО 300 МРЪСНИ ПИ*КИ ПЪК ПОСЛЕ НЕКА СЪДЯТ И ГИ СЪДЯТ ! ДА ВИДЯТ КАКВО Е ГАВРА!
29
2
 
12
 
! Отговори
ПРАВДА преди 9 години
ОКО ЗА ОКО ЗЪБ ЗА ЗЪБ - *БИВАМ ГО ОТ РАЗ!
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала на съдията.ашлолсун ефенди....няма лу калашниси в тази държава.....ето защи се срамя да се нарека българин