Променят обвинението срещу бащата на Станка

Съдят Милко Стоянов за убийството на момиченцето
Обновена: 9 юни 2015 14:05 | 9 юни 2015 13:54,
24
Променят обвинението срещу бащата на Станка
Снимка: архив Булфото

Прокуратурата трябва да промени обвинението срещу бащата на починалата Станка, настоявременният прокурор на Варна Радослав Лазаров, цитиран от "24 часа".

До вчера Милко Стоянов беше обвинен в опит за убийство, но след като сутринта Станка почина след 6 дни в кома, той ще бъде съден за убийство.

Още по темата

Милко Стоянов отрече той да е бил Станка и обвини майка й. Съда обаче заключи, че Стоянов "е с изключително висока степен на обществена опасност заради нечовешкото насилие над собственото му дете и не бива да остава на свобода, защото може да се укрие или да извърши друго престъпление".

За семейството на Станка се знае, че са от ромски произход, а 22-годишната майка наскоро се е върнала от Франция и отново се събрала с мъжа си Милко. Според показания на свидетели той редовно е малтретирал семейството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
планиране преди 8 години
Ограничаване на раждаемостта в разумни граници /до 2 деца/ и то само при положение, че семейството има условия и възможност за нормалното им отглеждане и възпитание. След второ дете - КАСТРАЦИЯ, защото някои прослойки от обществото ни не искат и не могат да планират семейство. Който има условия и възможност да възпита и да отгледа полезни хора - да ражда и по 3-4 и повече деца!
16
0
 
21
 
! Отговори
123 преди 8 години
Нa тaкивa не трябвa дa им се позволявa дa създaвaт децa.Не сaмо бaщaтa е виновен,но и мaйкaтa .Моето мнение е ,че и двaмaтa трябвa дa лежaт до живот в зaтворa , a тaм бял ден нямa дa видят.
15
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
На каквото и да го осъдят тоя си е труп. В затворите на педофилите и малтретиралите деца им се случват много лоши неща.
14
0
 
35
 
! Отговори
дедо Йов преди 8 години
Аз съм против смъртното наказание, трудови лагери, труд и пак труд в полза на обществото, като му писне да работи по 20часа сам ще се метне от някоя скала!
13
22
 
1
 
! Отговори
Толераст преди 8 години
Сигурен съм че не е искал да причини смърт на детето си, и сега много съжалява и постъпката ще му тежи до края на живота, какво по-жестоко наказание от загубата на собственото дете!
12
0
 
9
 
! Отговори
INJUSTICE преди 8 години
А що напрао не му сменят статуса на тоя ман....ал от задържан в освободен от земния живот , чрез живо дране и пребиване с прът , какво има да се съди тоя ... ???
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мислиш ли, че ако някой си е сварил детето, или го е убил по най-жесток начин може да бъде превъзпитан? Но ако има смъртно наказание може би следващият кандидат за такава постъпка ще се замисли дали да я направи. Или както сега ще се надява да му се размине.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го пуснат да поизтреби още малко от черната напаст!
9
0
 
21
 
! Отговори
?!? преди 8 години
Смъртното наказание е най-бързото и безболезнено. Такива "лица" обаче не го заслужават. Нито да ги хрантутим с нашите данъци до края на дните им, докато си лежат в затвора.Решението е трудов лагер 14-16 часа на ден до живот и порене в затвора от съкилийниците през останалото време. Знаем какво се случва там с насилниците на деца.
8
10
 
6
 
! Отговори
Нели преди 8 години
Ако ние го осъдим на смърт в лицето на съда, с какво сме по-добри от него? Ние също ставаме престъпници. Каквото и да е извършил един човек, трябва да му се даде възможност да изстрада и осмисли деянието си. Ако на злото отвръшаме със зло и на смъртта със смърт, то това не е цивилизация, а джунгла.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А и един доживотен в България според мен е по тежък от смъртна присъда.
6
3
 
5
 
! Отговори
до ети преди 8 години
Аз му се изнервих, защото е *** кремълски *** и сигурно и баща си нарича ***, понеже има отвертка на Бош. За смъртното наказание - от години се спори, но просто отворете една карта на света има, в която е оцветено кои държави прилагат смъртно наказание и кои не. И ние е добре да си помислим на кои държави искаме да приличаме.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам защо да няма смъртно наказание за тоя или за оня дето си свари детето.
4
1
 
12
 
! Отговори
ети преди 8 години
Защо се гневите на номер 1? Аз също не съм съгласна хора като този извършили такова жестоко престъпление да си живуркат с години хранени от мойте данъци. При това в затвора той ще има по-добри условия от колкото вкъщи. Не искам да го издържам не го заслужава! За такива случаи си трябва смъртна присъда.
3
2
 
6
 
! Отговори
прокуроро преди 8 години
пак добре че не е сварил детето и да го изяде, както направи неговия брат по боя в Гърция. този се е задоволил само да му разбие главата, значи е по-интегриран от другия. Но и двете неща са си напълно в духа на етническите традиции и за тях не се носи наказателна отговорност
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1, а в любимата ти Русия защо няма смъртно наказание? Май и те са ***, а? То бива да си проззз ама чак толкова...
1
2
 
11
 
! Отговори
Бавна смърт ! преди 8 години
Хайде някой *** да ми каже, че смъртното наказание е жестоко??????