Убиецът на Паоло може да се укрие, смята майката на детето

Георги Сапунджиев и до днес не се е извинил на почерненото семейство
11 юли 2015 10:21,
22
Убиецът на Паоло може да се укрие, смята майката на детето
Снимка: архив, Булфото

"Възможно е убиецът на сина ми да се укрие от правосъдието”. Това заяви в ефира на Нова телевизия Красимира Иванова - майката на 6-годишния Паоло, който беше прегазен от шофьора Георги Сапунджиев в пешеходна зона в Стара Загора.

Виновникът за смъртта на детето беше осъден на шест години затвор.

Още по темата
Преди обаче присъдата му реално да влезе в сила ще мине поне още седмица. Това било времето, през което документите по делото трябва да стигнат от съда в Стара Загора до София.

Майката на Паоло обясни още, че Сапунджиев многократно се опитвал да протака делото. Първо настоявал за неговото прекратяване, след това искал да смени адвоката си, защото вече наетият не защитавал правата му.

Красимира Иванова разказа, че и до днес Сапунджиев не се е извинил за убийството. Тя вече и не иска извинение. Относно присъдата твърди, че е удовлетворена, тъй като това е почти максималната по закон. Въпреки това човешкият живот не може да се мери с години.

Преди дни Върховният касационен съд остави в сила присъдата на Георги Сапунджиев, която той обжалва на предишна инстанция.

Инцидентът се случи на 2 юли 2014 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ДАН преди 8 години
До Анонимен...........ТАКАВА Е ЦЕЛТА.....ДА ИЗБЯГА .......ОТ СЪДИИ......А ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ ХА -ХА
14
0
 
10
 
! Отговори
край преди 8 години
Кой може да се извини на родители на които е убил детето. Как си го преставяте това - нещо като -извинявай вече няма да правя така. Да не дава господ. Лошото е, че и най-скромен и спазващ правилата човек може по нелепа случайност да стане убиец. Грозното е че такива като този се крият после и и прехвърлят имуществото за да не обезщетят жертвите. Справедливост ще раздазде само ТОЙ.
13
1
 
4
 
! Отговори
Владимир преди 8 години
На 2 юНи! Мноооого е трудно да се пише точно! Добре поне, че най-после поправихте пешеходната пътека със "зона" - разликата е огромна!
12
0
 
9
 
! Отговори
nba преди 8 години
"Преди обаче присъдата му реално да влезе в сила ще мине поне още седмица. Това било времето, през което документите по делото трябва да стигнат от съда в Стара Загора до София."Пеш ли ги карат тези документи , че за една седмица пристигат от Стара Загора до София
11
0
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Не може,ще му нарушат правата,по всяка вероятност си е и платил,а така няма далавера!
10
0
 
13
 
! Отговори
www преди 8 години
Добре де, не можеше ли лицето да бъде задържано, тъй като наистина има основание да се мисли, че може да се укрие. Не е доволен от присъдата - казвал го е публично, има материални възможности - личи най-малкото от колата му, има и време, дадено му от пропуск в закона, от около една седмица и ако се укрие, всички забележки към съда падат и остават забележките само към законите. Много удобно е някак си!Наистина се надявам да бъде окошарен, ама...
9
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
момиче,пиши на цацаров,че ако избяга да осъдиш прокуратурата,все пак ти имаш късмет,че този *** поне го осъдиха.
8
1
 
22
 
! Отговори
Без тоя е по-добре.. преди 8 години
До сега да са му пуснали един 9х19 мм и да се приключи... Да знам че няма да върне Паоло но поне ще ни лиши от наглоста му... Поне ще замлъкне за винаги....
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Убиеца на Паоло може да се укрие" Разбира се че ще се укрие. Ако му е дадена възможност да се укрие само *** няма да се възползва. Днес на власт отново е мафията. Мафиотите са на свобода докато Бойко сладкодумко разказва за своите срещи и се хвали с велики успехи. Е успех е. Кой каквото иска това си прави. За да живее нарасналата държавна администрация и ромите народа трябва да бъде изцеждан и тормозен
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
преди 89 щеше да получи куршум в малката, проста главичка. Кръв за кръв
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** се разхожда съвсем свободно последно време около Сърница язовир Доспат.
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До асвБоклуците никога не се извиняват!
3
3
 
22
 
! Отговори
Дон Вито преди 8 години
Майката явно разчита на българското правосъдие и много греши този дори да влезе в затвора с тези пари които има ще си напазарува шефа на затвора и всички надзиратели ще стане я библиотекар я снабдител затвора ще му бъде като курорт а и ще излезе предсрочно за добро поведение...има една истина и тя е ВЕНДЕТА....
2
0
 
26
 
! Отговори
любопитния преди 8 години
Не е важно дали присъдата ще е две-три-пет години, важното е да бъде изпълнена т.е. наказанието неизбежно, за да има превантивен ефект. Ако юроцесуални хватки и законови недомислици позволяват "братя избегалеви" изход от съдебно производство, няма никакъв смисъл от плащане на данъци, от които се формират бюджетите на законодателната и съдебната власти. Когато "гражданите" на държавата осъзнаят това и потърсят правата си, тогава може да се каже, че има някаква смислена форма на общество и бъдеще.
1
1
 
54
 
! Отговори
Ясновидец преди 8 години
Седем дни поща от Ст. Загора до София? Вече пешком ли ги носят тези документи? И даже ако е така за три дни максиму ще стигне вестоносеца пешеходец.