Акушерката Емилия Ковачева искала на свобода

Биячката обжалва решението на СГС от миналата седмица
17 сеп 2015 07:53,
28
Акушерката Емилия Ковачева искала на свобода
Снимка: Булфото

Акушерката Емили Ковачева, която преди време шокира България и бе обвинена за побой над новородено в столичната болница "Софиямед", иска да бъде освободена от ареста.

Ковачева обжалва решението на Софийския градски съд от миналата седмица, пише Нова телевизия. Тогава магистратите прецениха, че е опасна, а извършеното от нея е с висока обществена заплаха.

Още по темата


Миналата седмица стана ясно, че акушерката е посягала и на други бебета в родилното отделение. Докато преглеждали записите от видеокамерите в отделението, разследващите се натъкнали на ужасяващи кадри и с други бити деца.

Материалите ще бъдат отделени в друго дело, по което тепърва ще се работи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо тази мухла в коментарите я приравнявате с политическата *** ,която също трябва да е в затвора? Тя е престъпник и трябва да лежи в затвора за греха който е извършила.Политиците са престъпници по друга графа (те НЯМА да лежат в затвора защото имат имунитет и пари "крадени пари").Ще чакаме тея фанатизираните дето не ядът свинско , и дето идват на талази в Европа да ни оправят (отзад ,по стар муслимси обичай)....
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом Цветанов е на свобода
12
0
 
4
 
! Отговори
xx преди 8 години
Репутацията на българския съд се сринала под нулата. Дори и садистични и брутални престъпници, като тази убийца, вярват , че ще бъдат пуснати ей така.Но няма да стане този път, тук е нужен обилен рушвет за съдии,прокурори , следователи , а престъпничката е гладна въшка. Ще си стои там където й е мястото.
11
0
 
5
 
! Отговори
Калина до 4 преди 8 години
И си прав и не си!Защото ситуацията, в която сме се дължи не само на крадливите ни политици, а и на всички нас, че им позволяваме да правят това!Онази приказка за зелника я знаеш- не е луд този, който изяжда два зелника, а този, който му ги дава.И защото такива като теб се опитват да неглижират едно криминално нечовешко поведение. Тук няма политика. Има предстъпление-наказание!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1: Защо трябва да се сравянава едно престъпление с друго? Всеки престъпник трябва да си се съди за неговите си деяния, а не да се разсъждава - абе я тая да я оставим на мира, че има и по-големи от нея.... то затова сме на тоя хал
9
0
 
11
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Абе пуснете ме на свобода, искам пак да ходя на работа, искам пак да бия новородени!Тука в пандиза не е готино, тука мене ме бият и не ми харесва.
8
1
 
12
 
! Отговори
11 преди 8 години
Тая *** селска простакела не разбра ли,че за нея е много по-добре да си седи в пандиза?!А излезе,а се намери някой разумен човек да я прати в небитието.И ,МОЛЯ,ДРУГАРИ УМНИЦИ,НЕ ПОЛИТИЗИРАЙТЕ СЕЛСКАТА Й АЛЧНОСТ И САДИЗЪМ!
7
5
 
1
 
! Отговори
Надя преди 8 години
Ковачева - премиер!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що бепуснете я и даже и подарете един калашник с 20-30 пълнителя, ама заредени
5
9
 
0
 
! Отговори
ало 13 преди 8 години
Колко ти плащат управляващите...
4
2
 
10
 
! Отговори
Алооо 11 преди 8 години
8 СИ ТИ НЕ ОТВЛИЧАЙ ВНИМАНИЕТО КАКВОТО И ДА И НАПРАВЯТ ЩЕ Е МАЛКО ЗА ТОЗИ ИЗВЕРГ.
3
12
 
12
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Тази жена с камъни на площада, а Ковачки с условна присъда за 19 милиона доказани....Цветанов с доказано многократно категорично неизпълнение на закона..невинен. Доган--като хидроинженер --невинен---Всъщност уважаеми 3 --кога защитаваш?
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До1 ако тая крава беше била твоето дете да видим как щеше да реагираш. Тая трябва с камъни на площада
1
34
 
13
 
! Отговори
БГ правосъдие преди 8 години
Тази жена я нарочиха за най-големият престъпник в държавата...Цветанов, Ковачки, Братя Галеви, Доган, Борисов, Станишев---всички са на свобода....Да живее БГ правосъдието!