Домашен арест за младежа, прегазил мъж на Витоша

Родителите на Дани знаели за стореното от него
15 окт 2015 14:06,
52
Домашен арест за младежа, прегазил мъж на Витоша
Снимка: архив Булфото

Младежът, който прегази мъж на Витоша и избяга, бе пуснат под домашен арест. Решението взе Софийският апелативен съд.

18-годишният Дани Мохамед Фахд ал Келани прегази с мерцедеса си 63-годишен мъж на пътя за "Копитото".

Още по темата

Съдът мотивира решението си с това, че Дани е ученик в 12 клас, който едновременно с това работи, няма никакви криминални прояви до момента и няма опасност да извърши други престъпления, съобщи "24 часа".

Магистратите обаче припомниха и че младежът е опитал да прикрие следите от катастрофата, като не е помогнал на 63-годишния Радослав Стоянов, избягал е от местопроизшествието, колата му е била закарана на ремонт в автосервиз, а заедно с баща си е напуснал страната и отишъл в Румъния.

Съдия Десислава Иванова обаче отбеляза, че родителите на Дани са били наясно със стореното от него. Той им е разказал какво се е случило на "Копитото" и до голяма степен те са насочвали неговите действия.

В същото време, щом разследващите са се свързали с майката на Дани, а после и с баща му, те са се върнали в страната.

Затова според съда домашният арест е достатъчен да осигури неговото присъствие в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО Е ЗА ЗАТВОРА!!!!--------------НО НА ВЛАСТ Е БУДАЛИСОВ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРИ НЕГО НЯМА!!!АКО БЯХМЕ ДЪРЖАВА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕШЕ ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ И НА НЕГО И НА РОДИТЕЛИТЕ МУ И ТО НАЙ-РАЗЛИЧНИ ОБВИНЕНИЯ ЩЯХА ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА ПОНЕ ПО 10 ГОДИНИ РОДИТЕЛИТЕ МУ ДА СЪУЧАСТИЕ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОДОБНИ!!!!
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Смирен Ей ,***, така не може да се разсъждава!!! Искам да видя как ще ревеш, ако някой утрепе по такъв нелеп начин твой близък роднина. Този човек е бил баща на деца, съпруг. Ти не си този, който ще съди някого! Законът е за всекиго- и за млади ,и за стари, и за глупави и за умни! А това л.йно с наркомански поглед е убиец!!! Избягал, а е могъл да спаси човека.
36
0
 
8
 
! Отговори
Майка им, преди 8 години
мойте синове никога ,НИКОГА дори да са направили тази ;глупост;ще се опитат да помогнат на ударения човек,а този ***,Е ИЗБЯГЪЛ,жертвата може би е била жива в момента на УБИЙСТВОТО и този честно казано си е УБИЕЦ
35
22
 
4
 
! Отговори
Смирен преди 8 години
Да не съдим строго младежа - всеки е бил млад и може да сгреши! А 63 год. дървен шоп дето е загинал , ходейки по средата на улицата в полумрак, Бог да го прости! А съдийката, ако наистина е взела някаква сума, нека отиде сама в Полицията и всичко да си разкаже, ще и олекне !
34
0
 
31
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
След произнасяне на "присъдата" домашен арест, съдията Десислава Иванова бе забелязана да влиза в авто салона на "PORSHE"сигурно да си купи шапка с логото на марката.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Saschto Ste go pusnsli tosi ubiez a i roditelite mu sa sau4adnizi stom sa snaeli 4e i isbsgi pa se varnali v bG ot kade tasi skapa Kola na 18 g glupak koi sa roditeli mu Tova d ubiistvo i isbagat oschte nama pravosadie v bG nama gl prokuror
32
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и той и родителите му са за затвора!!!!!!!!!дано семейството на пострадалия е заможно и да ги вкара и тримцата зад решетките!!!!!
31
1
 
31
 
! Отговори
... преди 8 години
Затвор 30 години за убийство и укриване. Никаква милост. Убил е жив човек, м,амка му. Такива т,ъпанари като тоя, затриха сума ти народ по пътищата... избиват ни и после не ги наказват. Искам да го видя в затвора тоя, да е мислил когато е карал колата а не да се е правил на г,ъзар. Точка по въпроса
30
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ПО КОРУМПИРАН ОТ БЪЛГАРСКИЯ СЪД ИМА ЛИ!!!!!!!БЯГА ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТОЗАЛИЧАВА СЛЕДИТЕНАПУСКА ДЪРЖАВАТАИ ПОСЛЕ ТОЙ НЯМАЛО ДА СЕ УКРИЕ!!!!!!!!! :DА ЗАБРАНА ДА НАПУСКА СТРАНАТА НИ ИЗДАЛИ ЛИ СА!!!!!СРАМ И РЕЗИЛ СА ТЕЗИ СЪДИИ В СЛУЧАЯ!
29
1
 
46
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
Домашен арест за престъпник, който вече се е опитал да избяга в чужбина и се е опитал да покрие всички улики за убийство ???! Интересно ми е за каква сума са се договорили арабите със Съдия Десислава Иванова?
28
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тази статия казва само едно - "родителите не са случайни или безпарични"
27
0
 
40
 
! Отговори
истината преди 8 години
Цената на човешкия живот в България....не струва нищо. А престъпниците си стоят вкъщи! Това е ***, поне да беше спрял, да извика линейка, да закара човека до болница....а *** избягал.Ей такива малки *** да ги хванеш и да ги убиеш....ама и това няма да помогне, ще дойдат нови.
26
0
 
44
 
! Отговори
интересно преди 8 години
А ако изчезне , съдията ще влезе ли вместо него в затвора ???
25
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много много пара тече към "правсъдието".
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То с една заплата тези съдии докъде ще я докарат!
23
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бас ловя че тоя арабски *** ще избяга. Егати съда !!!!!!!
22
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямал криминални прояви? ЕМИ СЕГА ИМА. УБИЛ Е ЧОВЕК, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
21
0
 
30
 
! Отговори
*** преди 8 години
А, защо не го почерпиха с нещо за ядене.. Изглежда слабичко момчето?
20
0
 
29
 
! Отговори
стига глуспоти вече преди 8 години
доказано той се опита да избяга, а вие му предоставята нова възможност за това!!!....да не би защото се казва мохамад??? криливия съд - вдигнете си заплатите с още 1000% да ви семката скапана
19
0
 
45
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Сега остана да се покрие някъде "завинаги" и случая е приключен , баси пародията на държава