Арестуваха 20-ина запалянковци след мачове в София

6 са задържани до паметника Левски, 20 - до Герена
19 окт 2015 17:13,
11
Арестуваха 20-ина запалянковци след мачове в София
Снимка: архив Булфото

24-ма футболни запалянковци са арестувани от полицията в София след футболните срещи вчера. Това съобщи БНР.

Както Dnes.bg писа три инцидента белязаха футболната неделя.

Още по темата
Минути след 23.00 часа снощи в заведение за бързо хранене на булевард "Цариградско шосе" група от четири, пет маскирани мъже са нападнали и пребили младежи, седящи вътре. Пострадалите са откарани в болница без опасност за живота.

Малко по-рано подобен инцидент е станал и в автобус номер 94 в София. На спирка в "Студентски град" маскирани нападнали и пребили с метални пръти футболен фен, возещ се в градския транспорт. Той е със счупена ръка.

Пет момчета и едно момиче пък са арестувани близо до паметника на Васил Левски в центъра на София. Те са изпочупили стъклата на тролейбус.

20 души са арестувани до стадион "Георги Аспарухов". Те са носили в себе си маски, наркотици и забранени бомбички. Осем от тях са непълнолетни.

Инцидентите се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
f34d преди 8 години
Докога няма да ги наказвате тия ненормалници? Всеки път като има дерби все едно е военно положение. Общественополезен труд. Футболните фенове специално да поддържат градинките у факултето.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е електората на СидероФ...по минусите ще ги познаете !
3
0
 
8
 
! Отговори
Петров преди 8 години
Докато не започнат да възстановяват нанесените щети и да упражняват безплатен обществено полезен труд - така ще е! Непълнолетни били, нямали средства - да са мислили преди да започнат да рушат!Останалото е само приказки - до следващите изстъпления! Сега ще ампутират ръката на бомбаджия - по-добре да поработи малко,но да бъде здрав!
2
0
 
9
 
! Отговори
решение преди 8 години
за жалост това е бъдещото на България. щом са нанесли вреди на хора, на държавно и частно имущество -наказание обществено полезен труд чрез метене и чистене на улици, сортиране на *** и т.н., също така да платят вредите нанесени на хората и на държавата. работа има колкото искаш за да не се занимават с глупости.
1
1
 
18
 
! Отговори
пацифист преди 8 години
Това е поколението на прехода.Насилие,наркотици,чалга,мутри..и безперспективност.Закривай футбола в България!!!