Удължиха разследването за смъртта на кметската PR-ка

Разпитват още свидетели за убийството на Татяна Стоянова
3 ное 2015 17:00, Анисия Иванова
2
Удължиха разследването за смъртта на кметската PR-ка
Снимка: Булфото

Срокът на разследването за убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова е удължен с още четири месеца, съобщи за "Фокус" говорителят на Софийска градска прокуратура Павел Панов.

Още по темата

34-годишната Стоянова, която беше началник на кабинета на кмета на Пазарджик, беше разстреляна на 12 януари тази година пред дома си в областния град. Тя беше застреляна с 5 куршума, а полицията започна работа по няколко версии. Едната от тях е свързана с работата на Стоянова като началник на кабинета на кмета на Пазарджик. Втората версия - политическо убийство. Не е изключено да става дума и за личен мотив, любовна афера или сплашване на кмета.

Срокът на предишното удължаване изтича на 11 ноември, а след новото удължаване с четири месеца, разследването ще продължи до месец март 2016 година.

"Причината за удължаването е свързана с необходимостта да бъдат разпитани още свидетели. Освен това все още не е готова и съдебно-техническата експертиза. По досъдебното производство се работи активно, обясни Панов.

Досъдебното производство, образувано от Окръжната прокуратура в Пазарджик, бе прехвърлено под наблюдението на Софийска градска прокуратура в началото на февруари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КМЕТА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ , ТОЙ МНОГО ПЛАКА , В ЕДНО КАНЧЕ ЯДЯХА
1
0
 
10
 
! Отговори
Втрещен преди 8 години
И другия век да продължи пак няма да има никакъв резултат.Просто се чудя полицията какво прави, че все не успява да открие убиеца?Или не иска?