Пенсионерка даде 5 300 на телефонен измамник

Парите били за лечение на сина й
18 фев 2016 13:30, Красимир Ангелов
9
Пенсионерка даде 5 300 на телефонен измамник
Снимка: Dnes.bg

75-годишна жена от Димитровград даде 5300 лева на измамник, съобщават от МВР.

Парите били поискани от непознат мъж, който й се обадил на домашния телефон. Той й казал, че синът й е пострадал при пожар на работното си място и били необходими средства за лечението му.

Притеснената майка събрала 5300 лева и ги предала на измамника пред дома си. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 8 години
Тези измамници ,явно работят по сигнали , че лицето има пари и могат да го измамят, защото малко са хората , които имат такива пари в къщи и веднага са готоваи да ги предадът!
6
0
 
5
 
! Отговори
вече е съмнително преди 8 години
Прави ми впечатление, че вашата медиа почти всеки ден пуска подобни новини. Ама направо тенденциозно е вече. Искате да кажете на глупаците, които ви четат, че пенсионерите са богати ли? Това ли внушавате непрекъснато? Нещо май си ги измисляте тия истории с ало измамниците!Абе чудя се колко ли ви влизат ежедневно по банковите сметки, за да пишете простотии и лъжи нон стоп????????????????????????????????????
5
0
 
1
 
! Отговори
ооо преди 8 години
Е, то пък бива, бива вече ама...По-рано си мислех, че е до манталитета на възрастните, че са свикнали с корупцията и затова я подхранват, ама май не е само това... Особен психологически феномен са тези случаи на измама. Има нещо гнило тука! Някакво особено, национално черногледство, при което хората са свикнали да очакват и да вярват на най-лошия сценарий...Много тъжно!
4
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 8 години
До MenЗа всеки човек ли трябва да отговаря полицай? По телевизиите всеки ден се говори за тези измами, но "материала" или не гледа и слуша или не разбира!
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ba4variva kakvo pravi be nischto prestapnizite se schirat is bG
2
1
 
7
 
! Отговори
Men преди 8 години
Всеки ден четем за такива измами, а *** с по 20 заплати нищо не правят. Всъщност правят - докарват си 21-вата....
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано се излекува момчето!