Крадец получи 14 месеца затвор за 13 бурканчета мед

Кънчо е известен във Велики Преслав, все гледа да открадне нещо
25 мар 2016 17:14,
34
Крадец получи 14 месеца затвор за 13 бурканчета мед
Снимка: flickr

Крадец на пчелен мед от Велики Преслав ще лежи в затвора по месец и нещо за всеки откраднат буркан.

Районният съд в града наложи на 31-годишния Кънчо Кънчев 14 месеца затвор при строг режим за отмъкнати 13 буркана, оценени общо на 91 лв.

Присъдата е от тази седмица, но серийният апаш е в ареста още от 9 март миналата година за друго провинение. Така му остава още малко време зад решетките на затвора в Ловеч, пише "Труд".

Пчелната продукция Кънчо отмъкнал от мазе на стопанин в старата столица, като изкъртил вратата. В началото претенциите към него били за 30 буркана и 2 бутилки вино, но после случаят бил изяснен.

Като излезе от затвора, осъденият трябва да плати 685 лв. разноски по делото, става ясно от съдебното решение.

Кънчо е известен във Велики Преслав, че не може да стои на свобода, без да открадне нещо.

На 29 май 2012 г. той излязъл от затвора сутринта и още на същия ден вечерта в 23 часа се впуснал да обира ламаринен павилион в центъра на града.

При бягството се спънал и... паднал право в ръцете на полицаите. Тогава пресният затворник обяснил, че нападнал будката, защото много му се пушели цигари, а нямал пари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
А мотористът-убиец на непълнолетна на пешеходна пътека-условно.Браво.
22
0
 
6
 
! Отговори
Оффф преди 8 години
Много сте състрадателни към Кънчо, броите му месеците буркан по буркан, ама утре има да мрънкате като чуете за поредния пребит старец. Щото и там кражбите са за смешни пари, но са брутални и унизителни. Заслужават не затвор, а много повече. Шиши, Миши и не знам си още кой - с такива нямам вземане-даване. Но с *** като Кънчо, миличкия, дето не можел да седи без да краде (?!?!?!) се сблъсквам всеки ден. И вие също. Нагли и безпардонни, защото нямат какво да губят.
21
0
 
3
 
! Отговори
Бакъря преди 8 години
Колко години каторга трябва да получи един драралевски ........,който е по-голям "пчелар" от Кънчо?
20
1
 
9
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
А кредитните милионери с "лоши кредити"??? А Масларова и Бисеров???А Станишев с милиона за " излъскване имиджа на БГ??? А почти всички депутати от бандитската приватизация след подмяната????А КТБ ??? И още знайни и незнайни комунистически мафиоти.
19
2
 
30
 
! Отговори
Juls преди 8 години
Като се има предвид че убийци в България излизат от затвора след 2 години, а за 13 бурканчета мед може да лежите 14 месеца, значи елементарната математика ме води до заключението, че в България човешкият живот струва около 25 бурканчета мед.
18
1
 
3
 
! Отговори
fakt преди 8 години
da ne sa iskali da napi6at 13 MILIARDA?? 4e da my davat 14 meseca na toq pak za 6,7 miliarda ne davat dori i yslovna prisada
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Излиза по месец на буркан. А колко дават ако откраднеш 30 млрд, заеми?
16
1
 
5
 
! Отговори
x преди 8 години
Подобни теми трябва да се интерпретират с езика на закона.Ако е опасен рецидивист/чл.29 НК/,размерът на щетата няма никакво значение!!! 1 в коментарите е най-точен до моя коментар!!!!!
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако го бяха осъдили на година по бурканче всичко щеше да е наред.А сега какво-14 месеца.Тъкмо ще е напълнял като излезе.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема не КИРЧО - ПРОБЛЕМА е МЕРКЕЛ За миналата година за 1 милион бежанци мерКЕЛ е ИЗХАРЧИЛА 17 МИЛИАРДА ЕВРО ИЛИ 17 000 МИЛИОНА т.е. 17 000 евро на година за мигрант . За месец всеки от по висшия етнос е получавал 1416 евро или 2762 лева а ЗА ЩАСТЛИВИЯ КИРЧО ЕВРОСОЛИДАРНОСТ И ОГРАНИЧАВАНЕ НА СВОБОДАРТА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЩАСТНИТЕ МИГРАНТИ . БЪЛГАРИТЕ СА ПО ЗЛЕ РОБИ !! АКО УБИЕШ ЧУЖД РОБ ИЗПИТВАШ ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА СЕ СТОВАРВА А ЗА БЪЛГАРИН СЛЕД ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА ........
13
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 8 години
Каква ли присъда щеше да получи за 13 милиона лева? Извинете забравих, този не може да открадне 13 милиона лева......Хубав уикенд
12
3
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
А Волен Сидеров глоба и обществено полезен труд
11
2
 
1
 
! Отговори
ааааа! преди 8 години
Срамота е че Меркел дискриминира на етническа основа както предшественика и Хитлер . Ако не си от по висшата раса етнос на "нещастните бежанци " а си втора ръка от непълноцения местен етнос нямаш право на живот !!!!!!! За да живееш трябва да ядеш но като няма работа отиваш да крадеш ПОЛИЦИЯТА СЕ ЗАДЕЙСТВА И СЕ ОКАЗВАШ РЕЦИДИВИСТ ,но ако си братовчед на нещастните бежанци от арийската раса СИ НЕВИДИМ ЗА ЗАКОНИТЕ И КАТО РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ПРИТЕЖАВАШ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ РОБИ от непълноцения местен етнос
10
1
 
8
 
! Отговори
Край преди 8 години
У много бе - то за изнасилена и пребита баба дават 2г.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КТБ 5 милиарда!?
8
1
 
19
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
Кънчо в затвора, Бисеров - невинен! Е нЕма такава държава...
7
2
 
21
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
Срамота е един да лежи за бурканчета мед а други да са на свобода за убийства и укриване на ддс-та за милиони. Не казвам, че "Кънчо" не трябва да си понесе последствията ама.. Справедливост за всички нека има!
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е рецедивист - заслужава си го, а и не е откраднал от глад.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Анти атакист!За кокошкари няма прошка! А ефендито кога!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко му е...излиза от затвора и вечерта си набира некви неща от павилион...такива от резервата не трабва да излизат.