Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.

Адвокатите на футболната ни легенда искат отвод на съдията по делото
19 яну 2018 11:15,
93
Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.
Снимка: архив, Булфото

Личната банкерка, завлякла футболната ни легенда Мартин Петров с близо 4 млн. лева, е обявена за общонационално издирване.

Скандалът с източените сметки на бившия национал гръмна през ноември 2017-а.

Тогава той сезира прокуратурата за липсващи 3,8 млн. лв. Парите са източвани в продължение на десет години, от 2007 г. до 2017 г. от 13 негови сметки.

Още по темата

В сигнала на Петров до прокуратурата се споменава името на личната му банкерка Ирина Ч. Аткова и съпруга й.

Футболистът е категоричен, че никога не й е предоставял пълномощно за финансовите операции, а те са извършвани във време, в което той е бил извън България.

Малко след като информацията стана публична, се появиха твърдения, че Петров имал любовна афера с банкерката, която той отрече.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност", каза Петров.

Междувременно адвокатите му обявиха, че са депозирали молба за отвод на съдията по делото му срещу "УниКредит Булбанк" за източване на колосалната сума.

Според тях дългогодишни отношения с трезора на Стефан Кюркчиев от Софийския градски съд означават, че той вече има формирано отношение за работата на банката.

"Личните му контакти с нейни служители, които са го обслужвали през дългогодишния му период като клиент, вероятно също са оказали влияние в тази посока", смятат адвокатите на "Футболист №1 на България" за 2006 г., изказани пред "Труд".

Въпреки тази тяхна мотивировка, съдия Кюркчиев е отказал да си направи служебно отвод по делото и е дал възможност на страните да вземат становище по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
Господ забавя но не забравя...така е като си зарежеш децата и жена си за една курвантия...
86
4
 
0
 
! Отговори
Eran преди 6 години
V koi li kladenec plava?! :-)
85
3
 
3
 
! Отговори
Ъперкът!!! преди 6 години
Ха ха ха!!! Има Съдба бре!!!И ГОСПОД също има-той управлява съдбата бре! Итрия и див врачанин беше СПРАВЕДЛИВО наказан бре!Е те заради тая готина банкерка съпругата на тоя див врачанин го заряза барабар с двете им деца и се чупи да живее без него в Лондон бре!!!Това не са фейк нюзове или жъти новини а самата ИСТИНА бре!На ясно съм със ситуацията с тоя дивак бре!А вие си пишете квото си искате бре!Ха ха ха!!!
84
9
 
8
 
! Отговори
шоп преди 6 години
Що от мен не вземе някоя? Щото немам!
83
2
 
5
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Май докато не се увесят, за назидание, по дърветата няколко от глутницата , за правораздаване и дума не може да се говори. П.П. Чичко Линч е дал примера!
82
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хампарцумян да възстанови на човека парите, измамницата е негова служителка!
81
16
 
4
 
! Отговори
Ъперкът!!! преди 6 години
Ха ха ха!!! Има Съдба бре!!!И възмездие също има бре!!!Ха ха ха!!!Въпросния "итър" врачанин когато жилеше и ужилваше Атлетико и Сити-добре му беше бре!Без да има и 4-5 мача за тези грандове-що евра на пачки завлече от тех бре!!!Ха ха ха!А пък с Болтън Уондърърс даже се изитри да отпадне в Чемпиъншипа бре-през 2012 година бре!Жалък *** и итър див врачанин бре!!!Ха ха ха!Евалла Марто-уруспията с кеф ти го е нахендрила бре-докато ти си я хендрил за удоволствие бре!То за това женати те напусна!!
80
4
 
5
 
! Отговори
11 преди 6 години
Верно, че вече ше я караме на социален пол, ама 'се пак си оправете заглавието - за издирване и много б о й е банкерът. арменец. мъжки род (макар че за кинти дава алчния си зд-ник на който си плати)
79
3
 
19
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
Абе, малко встрани от темата, но "ужилването на века"!!! Трите букви к, т и б, не ви ли говорят нещо?
78
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нагласена работа Мартин П нещо слъгва за още 4 мил. може и да са очистили банкерката
77
8
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Сега като си проверих сметката гледам че и на мен ми липсват няколко мильона!
76
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за *** 10 години няма да си проверява сметките - ако е така си заслужава студената вода, вроятно е в схема и са го цакнали - пак си я заслужава тогава, от където и да го гледаш шаран !
75
6
 
16
 
! Отговори
Узуна преди 6 години
Абе Марто Петров, не помпеше ли по - някое време и Дарина Павлова
74
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб умишленно защитавал "ало бандитите " защото имат нужда от тях, банкерите и банкерките също обслужват ГЕРБ .. патриотите ..каде са партриотите нйедни ? Май и те налапаха суджуците
73
3
 
30
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
квото ще да е имал с банкерката, няма ли подписани нареждания за преводите и тегленията на съответните суми банката носи отговорност!
72
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ви поздрави от ГЕРБ .. нали за тях гласувахте . Сите тикви заедно
71
2
 
57
 
! Отговори
Потърпевш преди 6 години
Тази банка е КРАДЛИВА. Изтеглих си малкото спестявания от банката, защото без предупреждения са си сложили такси за обслужване които ми стопиха парите. Накрая ще се окаже , че аз им дължа пари. Трябва всички да я напуснат тази банка, да я фалираме .
70
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се издирва ,къде е снимката ?!
69
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По груби сметки идва някъде по 100 лв на ден му е цапвала. Еми малшанс баце! Другият път в буркани.
68
11
 
14
 
! Отговори
@ преди 6 години
Няма шанс в съда.Цялата история е тиквена. Десет години, 13 сметки, 3.8 милиона, стотици транзакции. И титуляра на сметките не забелязал нищо!На това няма да се вържат и в детската градина.Не познавам г-н Петров, нямам идея с какво се занимава сега, но това просто няма как да мине.