PR-ът на "Младост": Дюлгеров е подхвърлил парите!

Темида пък нямала СРС-та, които да доказват вина на Иванчева
24 апр 2018 08:40,
129
PR-ът на "Младост": Дюлгеров е подхвърлил парите!
Снимка: Facebook

Бившият кмет на община "Младост" Петко Дюлгеров умишлено е подхвърлил парите в колата, заради които беше арестувана Десислава Иванчева, настоя пред bTV PR-ът на община "Младост" Петър Кърджилов.

Според него прокуратурата не разполага със СРС-та, в които Иванчева да иска подкуп, а цялата акция е постановка.

"Акцията за това набеждаване е подготвена от организирана престъпна група. Екипът на община "Младост" провежда собствено разследване, защото смятаме, че не може да се вярва на специализираната прокуратура и на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ)", каза още Кърджилов.

По думите му инвеститорът Алексанъдр Ваклин категорично лъже.

През уикенда бизнесменът пък бе категоричен, че Иванчева сама си е поискала парите – 500 хиляди евро, за да му разреши да строи в местността "Камбаните".

"Трябва да се прекрати една порочна практика. За съжаление, Десислава Иванчева наистина си поиска парите и сама определи мястото и времето, по което да й бъдат дадени. Няма заговор", категоричен бе той.

Относно ролята на бившия кмет на района Петко Дюлгеров, Ваклин заяви, че се е свързал с него случайно, защото знаел, че може да разговаря с нея.

"Не го познавах отпреди. Той осъществи контактна роля", добави той.

По думите му има неоспорими доказателства срещу Десислава Иванчева.

"Никой не е искал да стане такъв цирк. Показността е по вина на г-жа Иванчева. Тя си избра времето и мястото, а то не беше подходящо", коментира още Александър Ваклин.

Бизнесменът е на мнение, че тя се е превърнала в "синдром на човек, почувствал се над закона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тя си избра времето и мястото, а то не беше подходящо"Леле мале, та тя попада по член 166, параграф "особено тежки престъпления": Избиране на неподходящо място с цел затрудняване на честните прокурори, полицаи и джендърмеристки.
35
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сготвиха я защото не играе по свирката на Суджука.Не трябва да си много умен за да го видиш.Ама герберастите не са и толкова.Те си знаят само опорките на Цветанов.
34
2
 
14
 
! Отговори
мда преди 6 години
ДЮЛГЕРОВ Е ОТ ПАРТИЯТА НА КАРАКАЧАНОВ.ТОЙ ПЪК Е В ЩАТСКАТА ПРОГРАМА ЗА ЗАЩИТА НА ДОВЕРЕНИ ПОЛИТИЦИ-"STRYCTLI PROTEKT"...
33
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ще ни съдят в Страсбург!Бял кахър. Народният съд ще е проблем за "елитарите", от рода на Цацаров и Гешефта. Но ще има и печеливши от него - прасенцата в Белене ще *** от радост!
32
2
 
33
 
! Отговори
Смехотия преди 6 години
"Тя си избра времето и мястото, а то не беше подходящо" Леле как не си избра по-подходящо място за този цирк. Аз лично щях да го направя пред бившия партиен дом. Хем от едната страна да контролира акцията Борисов, отдругата да наблюдава президента. А зад мен да са депутатите. С това изказване Александър Ваклин си е направо за Карлуково
31
3
 
41
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Тоя случай показва ясно, че службите доста усърдно работят за бизнеса. Не може някакъв общински служител да им пречи да строят, където и когато поискат. Понеже са некадърни го докараха до боливудска продукция..
30
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно, и по телевизията се видя как една качулата й запушва устата. Може точно тогава да я е намацала по носа. А оня бръснатият разправя, че "светнали", ама може ли да му се вярва?
29
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имотите на Цацаров са над 50. Ясно, без подкупи, само с измами. Честни измами.Народният съд ще се нагуши.
28
21
 
7
 
! Отговори
Жоре от Младост 5 преди 6 години
Това ПиАр-че хем е на държавна хранилка, хем не вярва на прокуратурата и КОНПИ?!!! Само като му видя наркоманската физиономиика барбар с изкривената *** на шефката му и ми става ясно що за стока се е навъдила в община Младост.....Всички в затвора да чукат камъчета 10-ина годинки,че да знаят и другите след тях какво ще ги чака когато се правят на недосегаеми...
27
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цацаратурата вместо да се занимава с ПОСТАНОВКИ, да провери откъде МИЛИОНЕРЪТ Дюлгеров е натрупал милионите си???
26
3
 
34
 
! Отговори
Ммм преди 6 години
Айде пък стига сте се правили на многознайковци! Коментирате това, което е казано и показано от медиите. Толкова ли сте проссти. Всичко до тук е пълен цирк. Всичко е било предварително добре нагласено, и подготвено. Властта в България е толкова нищожна, че умее да прави само циркаджийски неща. Ни един читав няма в политиката в БГ. Ясно е че някой си чисти ръцете с Иванчева, то е ясно от самият арест в центъра на София. Толкова са долни управляващите, толкова са алчни за пари. БОКЛУЦИИИ
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неудобните ги криминализират за да се навреди на репутацията им. Не напразно Цацаров се среща с прокурор Чайка а не с прокурори от Европа където законът обслужва държавата
24
7
 
11
 
! Отговори
Стефан Караджа преди 6 години
Това дето Пепи Кърджилов може да го изсмърка за един ден, вие дори не можете да го носите в ръце. Как пък точно него сложиха за PR на Иванчева щом всички го знаят що за стока е и какви са му навиците?
23
3
 
28
 
! Отговори
До Анонимен 24 преди 6 години
Не ги е пипала бе хора.Посредника в показанията си е написал че парите изобщо не са били в заведението, оставил ги е направо в колата.Кметицата е "светнала" на места с които няма как да пипнеш пари - носа и обратната страна на дланта. Агентите са били така омазани с това вещество, че са нацапали и протоколите. На носа има от една качулата която и запушваше устата.Ако имат СРС-та както казват, отива в затвора.Ако нямат, излиза на свобода и ще ги осъди.
22
2
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
Глупости.
21
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако парите са подхвърлени, защо Иванчева ги е пипала?
20
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам Кърджилов. Той е известен като Лудото Пепи, страшно напористо седесарче, пребоядисващо се според актуалната власт за момента. Активист е на всяка партия, която му подаде коричка. Обещано му е да стане депутат в следващото народно събрание, затова така се напъва напоследък и трупа обществена известност, този път за сметка на Иванчева, без значение дали тя е виновна или не. Сега му е паднало на Пепи да кряка по медиите. Не му обръщайте внимание.
19
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички е ясно, че големия инвеститор много яко се е натискал да даде подкупа, но понеже Кметицата не е искала затова са цинколирали по кафенетата и накрая са се концентрирали поне по някакъв начин да я вапцат с мастилото за да светне !Боже, неведоми са пътищата мутренската Мафия, която ползва държавата да отстранява този които, я бави !
18
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целта на занятието е да се отстрани кметицата. Тя застана срещу имотната мафия. А тя е по-силна и от Боко. Попитайте, ***, как са закупени от Великия инвеститор Ваклото, 14 дка в Младост, от кой и по кое време? А за турската "Гаранти коза/или пръч/?
17
4
 
32
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Некадърна герберска работа!Личи си почерка на Цветанов!Пак ще ни съдят в Стразбург!