Общинарят авер на Митьо Очите не бил член на Столетницата

Червените се разграничиха от Бенчев: Да напусне местната власт!
Обновена: 5 авг 2018 15:51 | 5 авг 2018 14:00, Камелия Цветанова
178
Общинарят авер на Митьо Очите не бил член на Столетницата
Снимка: Архив, bgonair.bg

След като стана ясно, че в Истанбул заедно с несребърния наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите е бил арестуван и общинския съветник и от БСП в Бургас Бенчо Бенчев, от левицата се разграничиха от него.

Още по темата

"Той не е член на БСП и е избран за общински съветник през 2015 г. от гражданската квота", съобщиха от пресцентъра на  партията.

Изпълнителното бюро на БСП се разграничава от него и иска той незабавно да напусне Общинския съвет в Бургас.

Бенчев беше задържан при акцията в Истанбул заедно с Митьо Очите.

Към момента не е ясно в какво качество Бенчев е придружавал несебърския бос в Турция.

Общинският съветник от гражданската квота на социалистите, който извън политиката е крупен зърнопроизводител и предприемач, стана медийно известен в началото на годината около прокурорските проверки на собствениците на луксозни коли и скъпи имоти. Притежава три луксозни лимузини.

Той е сред съдружниците в охранителната фирма "Аркус-Сигурност”, за която Димитър Желязков е казвал в интервюта, че е само неин консултант.

Сред арестуваните в турската столицата е и бившият депутат от ДПС и екскмет на Руен Несрин Узун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
"несребърния наркобос Димитър Желязков Митьо Очите ". Моля, проверявайте си материалите преди да пишете. Прави впечатление. А иначе журналистите говорят за образованието на учениците.
44
0
 
7
 
! Отговори
Петър преди 5 години
Авееее ейййй, они спират чумата по оецете още в Анадола, а ние косури им вързваме!!! *** народа неблагодарен! За нас го правят!
43
3
 
8
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Който контролира улицата, контролира и държавата!!!Така е в евроатлантическата демокрация, Мафията винаги е на подчинение ив услуга на политиците, независимо коя партия идва на власт!!!Няма шаване, народа и бизнеса е по средата, като в менгеме, трябва да снася!!!Агент Лайла Варгас!ЦРУ!!!
42
4
 
5
 
! Отговори
ноби преди 5 години
30 години от падането на комунизма. това е тема на разговор във всяка кръчма. големите демократи могат да плюват русия и това ги прави десни, демократи и т.н Жалкото е , че тези хора гласуват. ***
41
2
 
10
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Държавния елит е бил събран ДПС, БСП и мутрите, а къде е бил Мутро Бойко се питам и избрания от гражданска квота не член на БСП, ПИРзидент Р.Р. Как така без тях, бащиците!!!!
40
1
 
13
 
! Отговори
? преди 5 години
"А Еленка какво ще каже.."Тя като ходеше по "горещи точки" по времето на Станишев, пак се вихреха въпроси"защо тя", "отде пари", "как плаща оператор, бодигарди местни' по медиите.Докато се появи статия, че Еленка плаща всичко сама, тъй като с брат си са ЕДРИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ в Плевенско.Но сега не се споменава за зърнопроизводство.И като чета за този "жадуващ БСП" едър зърнопроизв. , ( приятел на Д.Желязков, си представям колко здрави са "бизненсменско-партийните "връзки).И си мислят, че не
39
1
 
13
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Митьо Очите върши много полезна работа за българския туристически бизнес, продава дрога на чужденци и така влизат свежи пари в българската икономика!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!
38
0
 
10
 
! Отговори
Николета Грозданова преди 5 години
Готин пич.С Ролс Ройс.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тая крадлива мусура само ролс ройс му липсваше.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да дам на автора под мене плюсчетата които заслужава клетвата за лекарствата.+++++++
35
0
 
27
 
! Отговори
Автора преди 5 години
Тоя бил зърнен бос.Бил направил първия си милион за 40 дни. Сам го каза.Мутрите му ходят и тормозят хората, дето орът, сеят и жънат, пък тоя тюмпел обира парсата и се прави на велик. За първия милион не знам, но дано даде последния си милион за лекарства.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея го изключиха от Партията ,като гущер опашката си .УжасТ!
33
6
 
6
 
! Отговори
Гошка преди 5 години
Остана ли някой в колонията, за да работи на комунистите или на мафията от Герп? Само питам, не че ме интересува или пък засяга
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
31
1
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
РАЗГРАНИЧАВАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА С ОГРАНИЧАВАНЕ , ОГРАЖДАНЕ ,ЗАГРАЖДАНЕ НА ГРАНИЦА , ОГРАДА !!! ГРАЖДАНКО НЕРОДИЛА ОТ-" ЧЛЕНА" НА БКП- Бе-Си-Пи ,- ИМА ЛИ "ДУПКИ " В ОГРАДАТА НА РАЗГРАНИЧАВАНЕТО ???
30
3
 
12
 
! Отговори
Гошка преди 5 години
Изнесох се от бегето преди двайсе години. Само гледам сеир тука и се забавлявам през уикенда
29
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е че вече Фехк новината от вчера обиколи всички медии.Постигнахме целта си. Суджука може да ви даде и премиии.
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам ни на мафията от Гроб, нито на комунистическите мурши, въпреки че първите се грижат за плажа и туристите.
27
6
 
10
 
! Отговори
? преди 5 години
"Искам сега Корнелия Нинова да ни обясни как БСП е алтернатива на ГЕРБ?"С отбор "печени"стари БКП/БСП"хитри кучета' и отбор глупавички, послушни, със святкащи очи за ОБЕЩАВАНА власт- с гаф до гаф.Учат се от каки и батковци да бъдат ГРУБИ, АРОГАНТНИ, ЛЪЖЛИВИ, НАХАЛНИ и отвратителни: та нали старите кучета ЗАТОВА се изнизаха, защото насметохме ЧЕРВЕНАТА им власт в цяла Европа.Остана сега в ЦАР,СИРИЯ да дойде Путин.СК и Китай.Хайде- там- толкова е хубаво!!!
26
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТЛЪЧЕН, НЕОТЛЪЧЕН ЧОВЕКЪТ ПЪЛНИ ПАРТИЙНАТА КАСИЧКА- ИДВАТ ИЗБОРИ, ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА ИЗБИРАТЕЛИ ЗА ТРОЛЧЕТА, А КИРЧО С ПАРИТЕ НА ГРАНИЦАТА ДЕТО ГО БЯХА ХВАНАЛИ- КО СТАНА. ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ СВИКНАЛИ ДА КРАДАТ, РЕКИТИРАТ, ОТВЛИЧАТ, ЗАВЛИЧАТ, А ЕЛЕНКА СЕГА КАКВО ЩЕ РЕЧЕ.