Брутален педофил с белезници! Гаврил се с дъщеря си

Според 35-годишния мъж 9-годишното дете било съгласно
29 авг 2018 07:40,
131
Брутален педофил с белезници! Гаврил се с дъщеря си
Водят Живко Петров към съдебната зала. Снимка: Булфото

Брутален педофил, насилвал месеци наред родната си дъщеря е бил арестуван от полицията в айтоското село Караново.

35-годишният насилник Живко Петров е арестуван, след подаден сигнал от бабата и майката на 9-годишното момиченце.

С разпореждане на районния съд в Айтос, педофилът е оставен зад решетките с постоянна мярка "задържане под стража", която бе потвърдена и от Окръжните магистрати в Бургас.

Съдът мотивира решението си с опасността, че Живко може да повлияе на дъщеря си и да я накара да промени показанията си.

Всички в малкото село Караново са потресени от бруталната гавра с невръстното момиченце. Никой не предполагал, че зад стените на дома, в който живеели семейство Петрови се случват извращения между баща и дъщеря.

Майката Мария също не подозирала на какво е подложено детето й. Момиченцето мълчало и не казвало на никого, защото бащата го заплашвал, че ако проговори ще се случи нещо ужасно на майка й, както и с нея самата.

Извращенията излезли на бял свят преди броени дни, когато детето не издържало и споделило с баба си.

Възрастната жена пък от своя страна веднага казала на майката и двете бързо отишли в полицията.

Педофилът-извратеняк бил закопчан веднага, а детето е изпратено при психолог. Според събраните до момента данни от разследващите, сексуалните посегателства са продължили поне 4 месеца.

В деня на ареста съпругата Мария разбрала, че е бременна в трети месец, но казала пред съседи че ще направи аборт.

"Жената е много разстроена, самообвинява се, че нищо не е забелязала по-рано и сега не иска да роди друго дете от този изверг. Не знаем дали бащата е признал, но в селото се говори, че не е отричал. Дори се разчу, че се оправдавал, че не е насилвал детето, а всичко, което са правели било по взаимно съгласие. Казвал, че имали много специална връзка", разказаха потресени съседи пред "Монитор".

Семейството живеело повече от скромно, а родителите работели основно сезонна работа през лятото. Този сезон бащата се цанил в Слънчев бряг като сервитьор в голям хотел и си идвал веднъж в седмицата само за почивните дни. Ако обвиненията срещу него бъдат доказани, го грози затвор от 2 до 8 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
22
 
10
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
Цъ цъ цъ цъ ... този българин и християнин поне не я е заклал и сготвил с ориз, както беше направил преди няколко години един друг българин и християнин. Бааа си отврата, който изпитвам сега към този "человек"!!!!
35
1
 
33
 
! Отговори
223456 преди 5 години
Как от 2 до 8 години?! Свива ми се сърцето. И тъкмо детето ще се е съвзело, ако добре се работи с него и този ще излезе за да я търси
34
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В която и държава по света да са се пръкнали тези, са си запазили раджастанските и пенджабски"ценности".И никаква религия или интеграция не заличава това.А полицая на снимката верно кърти,но и ясно показва разликата между българина и носещия българско име български гражданин.Злоупотребяващите с деца само доживотна каторга заслужават.
33
1
 
39
 
! Отговори
seira преди 5 години
ЗА ПЕДОФИЛИЯ "ЗАТВОР ОТ 2 ДО 8 ГОДИНИ" ?!НЯМА "ОТ" ... "ДО" !ИМА 15 г. СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА И ПОМИЛВАНЕ!!!ОТНОВО "ТОПКАТА СЕ ВРЪЩА" ПРИ "ЗАКОНОДАТЕЛЯ" !!!
32
0
 
27
 
! Отговори
бл преди 5 години
Свива ми се сърцето от такива отвратителни новини, от такива хора.
31
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Третата голяма ромска общност в България са т.нар. рудари. Те също идват с "голямата келдерарска инвазия", но за разлика от калдарашите имат преферирано румънско (по-рядко българско) самосъзнание и говорят старинен вариант на румънски език. По религия са православни християни, макар това да не е така силно изразено, както при общността на калдарашите. Рударите се разделят на копанари и мечкари, като всяка от тези групи има множество подразделения.
30
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спекулации много , за Насила хрисянизираните роми повече трябва да се пише а не да се крият под дърво и камък , в крайна сметка и те са хора нищо че сега носят български имена тои министър Мисковски е от тия споменатите ама никой не бъзика че е ром
29
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАСЕЛВАНЕ НА БАЛКАНИТЕПоради различните наименования, които са давани на ромите (от византийски и други историци) не е ясно от кое време датират първите сведения за пристигане на роми на Балканите
28
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето една причина История на България да се пренапише наново , щото Живков Петров е българизирън ром и тва тря се уче в Учебниците в Училище а не да се правим всички на луди , някои хора ознават добре ОРИГИНАЛНАТА История на България
27
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромът е от побългарените християнизирани роми които Държавата крие от страх , не сме ви длъжни да се правим на ударени че не знаем
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живко Петров секазва , той и Министър Московски от същата боя , другари и другарки не сме длъжни да се правим на луди всички и да не обръщаме внимание на Ромите у нас
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е Българските имена за се забрнаят със Закон за Ромите , сега цял Свят мислят че е българин а тохй Ром с български имена българеещ се тром(Дасикане Рома) които всъщност Државата крие умишленно
24
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е от електората на герб !
23
0
 
47
 
! Отговори
Гнус и срам преди 5 години
Беше ме гнус и срам да чета... Наистина имаме "чудесни" закони. Две години зад решетките и после - хоп! ПОтресена съм. Ако това се случи с дъщеря ми, аз ще вляза зад решеткита, но за УБИЙСТВО!
22
0
 
28
 
! Отговори
криси преди 5 години
От 2 до 8 години! Егати законите имаме!
21
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Увеличете снимката! Разгледайте внимателно! Какво виждате?
20
0
 
22
 
! Отговори
ikar преди 5 години
До АнонименСтатията не е за полицая, а за педофила!На този изверг да му дадат само от 2 до 8 години е подигравка с детето, на което ще останат травми за цял живот! За такива хора трябна да се въведат наказания с много по-голяма тежест.
19
7
 
31
 
! Отговори
no name преди 5 години
Не са роми. Имат само едно дете.Няма такива от боята на 30+ години само с едно дете.Бащата е работел сервитьор в хотел на морето, няма как да е ром.Българи са, живеещи бедно на село, без образование, сезонна работа...Горкото дете, цял живот ще носи психологическата травма.Тва роден баща да посегне на детето си е ужасяващо.Надявам се да му дадат макс.присъда и да попадне на брутални сакилийници.Там най се радват на насилници на деца, луди ги правят.
18
5
 
21
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
До НЕбългарин:Живея в Търговище! Познавам много свестни и християни и мюсюлмани! Както и доста.... и от двете религии! НЕ Е ДО РЕЛИГИЯТА! ДО ЧОВЕКА Е!
17
8
 
12
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
Не знам дали този е ром но прилича на такъв! Ако наистина е, не виждам какъв точно е проблема! При тях на 9 години е нормално да се прави се-кс! Те на 12 - 13 години вече деца имат!