Викторио пред съда: Не съм убиец и никога не съм бил! А фактите?

Магистратите го оставиха за постоянно в ареста, той искаше вкъщи
Обновена: 6 ное 2018 16:56 | 6 ное 2018 11:45, Камелия Цветанова
170
Викторио пред съда: Не съм убиец и никога не съм бил! А фактите?
Снимвка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Викторио Александров, който уби приятелката си Дарина и едногодишната си дъщеря Никол, остава за постоянно в ареста, реши Софийският апелативен съд.

Още по темата

За да откаже да пусне от ареста младия мъж, съдебният състав се опря на показанията на свидетели и няколко експертизи.

Освен това обвиненията на Александров били тежки, което пък е мотив да се смята, че той е опасен за обществото.

Според съдебния състав ставало ясно, че има конфликти в семейството на Викторио.

Както пред градския съд преди около седмица, така и днес той каза, че не си спомня детайли за двете извършени от него убийства.

Оплака се, че не бил преглеждан в ареста, че има проблем с едното ухо и постоянно чувал пищене.

Защитата му поиска експертизи за здравсловното и психичиното му състояние, но съдът отказа назначаването им.

Прокуратурата представи нови разпити на свидетели и графологична експертиза на писмото, за което се твърди, че Викторио е писал до родителите си.

Защитата на свой ред цитира разпити на свидетели, според които действията на Викторио били непоследователни и хаотични. Пак според защитата, не ставало ясно кога е писано писмото.

От съда Викторио поиска домашен арест и каза, че няма да се укрива.

"Всички медии ще бъдат пред нас и няма къде да отида. В ареста има риск за здравето ми, защото имам травма на главата", каза младият мъж.

"Не съм убиец и никога не съм бил. Не съм крадец. Няма да се крия от съда", беше категоричен Викторио Александров, но магистратите го оставиха зад решетките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
3
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 5 години
В амок е бил...
130
0
 
35
 
! Отговори
жалка отрепка преди 5 години
тоз' пък се загрижил за здравето си.... нали беше тръгнал да се самоубива???
129
5
 
3
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
До БПЦ: Този човек има нужда да приеме Господ в душата и сърцето си за да бъде спасен. Няма никакво значение на какво ще го осъди гражданският съд. Ако не приеме със сърцето си Исуса Христа ще гори вечно в ада. Земният път е кратък, а адът за него ще е вечен. Дано поне спаси душата си. Не е късно за него.А ти *** му помогни в туй благо дело и въобще и не излизай оттам, където тоз юнак ще прекара няколко лета /и зими/. И напомни на твоя Господ да ти тури там нещо в десницата /или левицата/.
128
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само едно искам - тоя да го вкарат при Стефан Станев (убиеца на Виола) и да ги държат заключени по цял ден. Може и парното да им усилят, да не настинат.
127
3
 
50
 
! Отговори
шаш преди 5 години
НЯМА оневиняване за смърт.Справедливото наказание е само едно - смърт за смърт, друго е козметика. Може да звучи грозно , но това е мое , субективно мнение.Хуманност при принудителна смърт не се проявява !
126
2
 
47
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Само не знам защо го съдят по човешките закони! Убийец на дете НЕ е човек и НЕ трябва да има правата на човек!
125
3
 
48
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Съдът да не взима под внимание нито една дума на убиецът,действията са му целенасочени иска да се изкара невменяем ,на никакви платени психолози да не се взема мнението, пълна безпристрастност и капка състрадание да няма към убиецът.Той не заслужава и името да му се назове,социопат!
124
2
 
3
 
! Отговори
до 136 'Вярващ& преди 5 години
Недей да използваш псевдонима ми "Вярващ". Аз се казвам Пламен и недей се изказва от мое име, защото това не е моето становище. Избери си друг псевдоним.
123
3
 
14
 
! Отговори
До Вярващ преди 5 години
недей да пишеш със моя псевдоним. Аз съм вярващ. Библията казва да не се молим за хора извършили смъртен грях. Този трябва да бъде наказан, за делата си. Само така обществото ни ще оздравее. Казвам го като вярващ християнин този трябва да бъде наказан.
122
20
 
3
 
! Отговори
Вярващ преди 5 години
НЕ СЪДЕТЕ,БОГ Е СЪДИЯТА НА НАС ЧОВЕЦИТЕ
121
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе пуснете го да си ходи при мама си,бе, барем свърши поне едно добро дело и затрие и нея.
120
3
 
7
 
! Отговори
Аз преди 5 години
А как според теб при заключен апартамент е взел детето. За другото дете дето говори- приятелката му, която уби е направила аборт преди 3 години. Сега разбираш ли.
119
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е ясно как се оказал около магазин в кв. Хаджи Димитър,че къде точно,къдет родителите му имали жилище и откъдет се качил на такси след кат убил жена си или приятелката с коят имал съвместно дете според информацията в апартамента им в кв. Надежда,но коя част на квартала щом са части от 1 до 6,и за това време той се движел по всяка вероятност пеша с детето на ръка,количка от кв.Надежда до кв.Х.Димитър след кат заключил убитата и ключове у него не открили при ареста,че за 2 деца казал в таксито.
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ти като ги усещаш ката ден да не умря?
117
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анатема за тоя убиец!
116
4
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей това са глезльовците на демокрацията: Викторио, Джорджано, Матео. Това дете не е яло бой. На учителите им е забранено вече да раздават шамари. И гаменчетата си помпат самочувствието и виждат, че каквото и да направят, няказание за тях - няма. Това е грешен образователен подход.
115
1
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миличкият, та той просто иска да изприпка при мама да се наплаче, за тия дето ги е натворил. Няма казарма, няма ред,няма дисциплина.Младите мъже не са мъже, а някакви недоразумения. На този и пистолет му дали за награда и резултатът е виден. Годините минават, нагонът идва, създават семейства, ама не са пораснали психологически да са истински бащи и мъже и стват белите. Ревнив бил, подозрителен бил,изнервен бил...*** е и ще си остане такъв. Жалко за жената и бебенцето.
114
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 125Според мен той не е в адекватно съзнание да проумее какво точно е направил тъй че към твоя коментар единствено бих прибавил лечение и затвор до живот.
113
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено , Викторчо не е убиец . Само Северинчо е убиец .Нали така БГ-та ?
112
4
 
45
 
! Отговори
iiiiiiiiiii преди 5 години
На този трябва да му дадат не пистолет, а автомат и да го пуснат за пет минути в ПАРЛАМЕНТА. Ще реши кризата в БГ за норматив и най - важното после няма да има угризения