Убитият във влака – наръган след забележка за чалга

Задържаните за убийството си прехвърлят вината
16 ное 2018 16:07,
215
Убитият във влака – наръган след забележка за чалга
Снимка: pixabay

Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж във влака на гара Вакарел.

Криминалисти разпитват двамата задържани, които си прехвърлят вината за престъплението.

Още по темата

Мъжът казал, че жената е намушкала жертвата. Тя пък твърдяла обратното. И двамата са криминално проявени. Ромите надули чалга и човекът им направил забележка. След това един от двамата го намушкал смъртоносно.

Рано тази сутрин работещите на гара Вакарел виждат човек, който слиза от влака Пловдив-София и пада на перона. В същото време двама души от пътниците се опитват да избягат от мястото.

"Забелязах да лежи един човек на перона и около него имаше струпали се хора - началник-влака и останалите, включително и полицията. Нямам представа, когато, така чух случайно от другите хора минаващи пътници, че при слизането на влака е наръган и някакъв човек е избягал", разказва пред БНР Найден Георгиев - собственик на заведение в района.

Минути по-късно полицаите задържат мъж и жена от Ихтиман. И двамата са криминално проявени.

"Лицата - евентуално извършители на деянието са задържани. Две са - мъж и жена. Мъжът на 38 г. криминално проявен. Жена на 47 г. криминално проявена", уточни старши комисар Николай Спасов – директор на Областната дирекция на МВР София.

50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Въпреки че преодолели разстоянието от Вакарел до София само за 10 минути, усилията им се оказали напразни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Било е по-точно *** музика.
31
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато българите се делят на сини, червени и бенбени, ромите ще превземат България, както ни трепат.
30
2
 
66
 
! Отговори
Ашим преди 5 години
Направо не е истина българите с тая толерантност как си го нaбихa.Съжалявам ги.
29
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как се е усмелил да прави забележки на бедните беззащитни р0ми??!?!?!
28
15
 
13
 
! Отговори
до шаахит преди 5 години
тебе господ те е наказал като не знаеш какъв си нито българин нито турчин на такива им викаме *** да ме извиняват братята роми ха ха ха муу ха ха ха
27
1
 
53
 
! Отговори
Чалгомраз преди 5 години
Ами чалгата я рекламирате нонстоп в медиите (а също и ***, дето се водят "певици", а всъщност практикуват най-древната професия), та какво да се очаква?
26
67
 
12
 
! Отговори
шаахит преди 5 години
Ха ха ха ха ха хааааа хааааааааааааааааааааМного ме кефят местните индианци с техните си културни особености! Изнасилват, бият, колят, ръгат, мушкат, тръшкат .... и ме кефят, защото знам, че те са божието наказание на българите за тяхнта диващина, наречена "възродителен процес"! Хоооооо хо хо хо хо хо хо хооооооо....
25
0
 
61
 
! Отговори
Веско преди 5 години
И сега като не могат да се разберат кой виновен, ще ги пуснем. Иначе не е справедливо. те затуй се движат на глутници. Между другото, да не кажат че съм нетолерантен, кво стана с убийците на Балтов. Уточни ли се, кой е ритал смъртоносно и кой за забавление?
24
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само джавкате тука сякаш нещо ще промените.Работете по въпроса както трябва .
23
1
 
87
 
! Отговори
ДП преди 5 години
Всички *** натоварени на кораби и обратно в Индия откъдето са дошли, това диво племе няма интеграция. Ако Индия ги не иска да ги остават по средата на океана, кой докъдето доплува.
22
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В скоро време това няма да се случва само на единично място, каквото се явява влакът. Всички обществени и сравнително урбанизирани територии са под огромен риск. Вероятно ще има случаи, където единствено трезвата и хладнокръвна преценка на ситуацията ще бъде единственият приятел и съюзник. Има разбира се и други методи, но не са за тази медия и за всяко ухо. Всеки сам ще се досети какво може да му бъде от полза. Висшите държавни служители не влизат в кюпа, те имат бронирани коли и сгради.
21
1
 
78
 
! Отговори
fcn преди 5 години
ЧАЛГАТА УБИВА!! Поредното доказателство, тая скапана бълвоч трябва да бъде забранена за пускане по радиото, заведения и обществени места!!! А цветнокожите трябва да бъдат бити и унижавани от всеки един гражданин, за да си знаят мястото-в клоаката!!! В противен случай-ще убиват!!
20
2
 
85
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Изнасилвания , убийства , грабежи ... самоче не бяха малко - тези наричащи доктора от Пловдив - застрелял Жоро - nлъха - убиец! За един българин със смелост и гражданска доблест... плюха толкова, все едно е Майкъл Менсън.... та по темата - преди терора беше през ден....сега всеки ден...а в бъдеще много по-често.3 000 000 нното " малцинство " е като глутница xиени - инстинктивно усеща, че само с броя си - скоро ще задуши българите като отровен бръшлян.БЦК бди!
19
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да се живее повече в тая жалка държавица с тия ***...
18
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само едно законче е нужно с валидност 24часа и всичко ще е в ред....
17
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-зле са от животни !
16
46
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае какво станало толкова, на всеки може да му избият чавиите . Пуснете хората да си ходят ще проработят пет шест часа обществено полезен труд и готово.
15
1
 
70
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Решението е :затвор по бързата процедура,защото нашите съдии са много милостиви,и нищо чудно от умиление да ги пуснат.Затвор за убийство-до живот,без право на замяна!
14
0
 
83
 
! Отговори
европа преди 5 години
абе има ли полиция в нашта *** ЖАЛКА страна ... КРИМИНАЛНО ПРОЯвени АБЕ какво правят на свобода ???? всяка статия - криминално проявени ....на този човек роднитите веднага отида и да ги утрепе тия ---- ай стига убиите ги веднага тези !!!!
13
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК, ето ви още двама кандидати за приза "човек на гидината". Тия дори са представители на правилния етнос, не са австралийци като Полфрийман