Връщат посредника на Иванчева Петко Дюлгеров в ареста

Магистратите категорични, че той е подбудител към корупция
22 ное 2018 20:37, Павел Гълъбов
12
Връщат посредника на Иванчева Петко Дюлгеров в ареста
Снимка: BulFoto

Апелативният спецсъд реши да върне зад зад решетките Петко Дюлгеров, който е подсъдим като посредник за подкупа на кметицата на “Младост” Десислава Иванчева, пише "24 часа".

Още по темата
Дюлгеров беше освободен в края на октомври заради заболяване на очите, а прокуратурата протестира мярката за неотклонение.

Здравословното състояние на Дюлгеров е същото, както през април, когато е арестуван, отбелязва съдебния състав в определението си. Лекарите са категорични, че може да лежи в ареста.

За пръв път досега магистратите коментират, че има данни Дюлгеров да е подбудител към корупция, а не само помагач на Иванчева като посредник за подкупа. За тези съмнения се сочат показанията на бизнесмена Александър Ваклин, който вече разказа своята версия пред съда.

Дюлгеров беше под домашен арест, но съпругата му Анна го изгонила от вкъщи и той се е преместил на друг адрес. Сега служители на съдебната охрана трябва да го посетят в квартирата и да го отведат в килия.

Петко Дюлгеров беше арестуван с Иванчева и Петрова на 17 април и тогава призна пред разследващите, че намерените у него 14 хил. евро са част от подкуп от 70 хил. евро, който бизнесменът Александър Ваклин е дал на кметицата на "Младост".


 


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анатема,Ай Ду Ци! преди 2 години
СДС-Ай дуците разрушиха Държавата и държавността,и създадоха корупцията, БСП-Ай дуците я дорзвиха, а ГЕРБ-Ай дуците я доизкусуриха до днешното и съвършенство,създавайки си институции,които да я закрилят и толерират по всевъзможни начини !
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петко Дюлгеров и Александър Ваклин са за съд.Народът отдавна коментира това по форумите,но кривосъдната система е в симбиоза с престъпниците каквато е и строителната мафия.Всяко престъпление в която и да е държава започва от кривосъдната система.Когато няма адекватни присъди и подкупни магистрати процъфтява всякаква престъпност.Тази наглост у нас е КРЕЩЯЩА.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"За пръв път досега магистратите коментират, че има данни Дюлгеров да е подбудител към корупция..."Да ви имам правосъдието. Може ли заради лъжите на един клоун да съсипете два човешки живота.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дюлгеров и Ваклин скалъпиха постановката с подкупа.
8
3
 
15
 
! Отговори
Скептик преди 2 години
То май тоя тарикат не е посредник, а е инициатор, подбудител и извършител на всичко, в което набежават жениците
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задава се поредния граждански протест и се уплашиха, този път срещу това да се използва прокуратурата и съда за поръчки срещу неподдаващи се на корупция като Иванчева и другата и същевременно толериращи истинските престъпници като Дюлгеров и лъжите му за измисления от него подкуп.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прибрали го от улицата, изгонен. Добри хора има в съда. Прибраха го на топло, зима иде. Топла храна и подслон в капиталистическа България - кой ти ги дава?
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този изпечен мошенник Петко Дюлгеров е маша на строителната мафия. Всички измислени обвинения срещу двете жени се крепят единствено на неговите лъжи. От самото начало беше ясно. Сега трябва да осъдят него, Ваклинов и тези, които скалъпиха цялата постановка.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваклин вече пети бизнес комплекс в Младост вдигна и всичко на зелено продаде докато нашата клета съдебна система успее един обвинителен акт да внесе.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много интересно изказа се шефа на В.К.С. а Джаба хътянина не каза нищо? И сега това обвиняемите в ареста, но не всички!
2
7
 
18
 
! Отговори
На всеки! преди 2 години
На всеки нормално мислещ човек е ясно,че този процес и това обвинение е скалъпено.Доказателствата се базират на свидетелски показания,т.е. на потенциални клевети и доноси.........
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българска работа един път тъй друг път иначе!