Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!

Олигархът се оплаква в социалните мрежи
Обновена: 20 дек 2018 09:11 | 20 дек 2018 07:00, Петя Славова
270
Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!
Снимка: БТА

Николай Банев се оплака и от българския арест. "Четирима души живеем в килия от 12 кв. м., която не е боядисана от 20 г." описа тежкото си положение той в социалните мрежи.

Според думите му, тоалетната прилича на турска, а от мивката не тече топла вода. От условията в ареста се оплака преди време и Десислава Иванчева, която бе заловена с подкуп.

Още по темата

Банев пък със съпругата си е обвинен в пране на пари и присвояване на милиони.

Той и съпругата му са свикнали с лукс и явно новите условия на живот изобщо не са по вкуса им.

"Матовите прозорци не пропускат слънчева светлина. На баня се ходи два пъти седмично. А "престоят на въздух" е 1 час на площадка, малко по-голяма от килията. В стаята няма нищо друго, освен две метални легла на два етажа и вграден в пода малък метален стол", пише бизнесменът.

Той явно се е сближил със съкилийниците си. Един от тях му разказал, че лежи без присъда вече 8 месеца.

"23 часа в денонощието без въздух и слънце и без движение гаснат 4 човешки същества", твърди Банев, който явно е дал текста на свой близък, който го е качил в профила му, пише "24 часа".

В писането си Банев сравнява условията в ареста с тези от 19-ти век. Липсвал му и телефон, както и спокойствие и време за свиждания.

В същия профил на Банев е публикувана и речта му пред съда, когато го оставиха в ареста за постоянно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
15
 
! Отговори
До 48 преди 5 години
Също така щерката Сашка никой не я закача,развява си оная работа спокойно!!!!Пишат си по facebook с майка и Маринка но закодирано!!!!!!Нищо чудно!!!Бутат пари 1000%
38
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работниците във всичките му предприятия са оставени без заплати и препитание. От там няколко хиляди човека не могат да си поемат разходите по храна, ток и лекарства. За този бандит ли да съжеляваме?! Надявам се няколко години да гние в ареста. Там да си остави здравето дано.
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички в затвора са невинни, не знаете ли?
36
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си беше плащал данъците - щеше да има пари за тоалетни
35
1
 
12
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
До съдия 36 пост/Записал си .ако г-н Банев се съгласи да върне всички откраднати от него пари на българския народ, му се разрешава една седмица престой в стая пълен лукс - като за последно! След това обратно в карцера.==============Е, от мен има и чаша хисарско мерло.Идва Коледа
34
1
 
15
 
! Отговори
777 преди 5 години
да си донесе златната
33
14
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
След месец два = ще оправдаят Баневи - и Баневи ще осъдят България за още 1 милиард - Кой плаща ? както винаги бедните българи))
32
4
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Абе с Ветко Арабаджиев какво стана голяма тупурдия се вдигна.Майче си плати и спряха да го говорят
31
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Сега такива като Банев ще плащат колкото им поискат и пазарлък няма да правят.Ще събираме всичко накрадено през годините на едно място.
30
4
 
13
 
! Отговори
Проф. Мърморски преди 5 години
За здравето на баневи, парите им на бойко дайте
29
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези са рожби на системата в която живеем.Също като Ценко Чоков,Вальо Топлото,Цветан Василев и всички изпозастреляни босове от ъндърграунда,и босове на групировки от рангът на Илия Павлов и Емил Кюлев.Просто системата ги създава,и системата ги унищожава.В случаят Баневи се явяват едни от последните ,,маши'' на криминалната приватизация,неудобни за новите течения на системата,тези преди тях отдавна са фалирали,или са в отвъдното.Въпросът е КОЙ СТОИ ЗАД КУЛИСИТЕ НА СИСТЕМАТА ?? Баневите са ясни.
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типични български бизнесмени за пример са Баневи.
27
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само българин може да е толкова долен като Баневи безочливи крадци.
26
0
 
23
 
! Отговори
ЧунчоБг преди 5 години
А бе аратлик, как се изпързаля така че да обереш парсата за всичките серсеми дето окрадъха народа. При тези възможности ,при такива кинти ,готови производствени структори които подържаха задбалансни сметки в долари и мн.други екстри, да се оставиш да те окошарят като бустанджия. Хак ти батка ще го духаш сега под вода, та да не се вдига прах.
25
3
 
24
 
! Отговори
съдия преди 5 години
ако г-н Банев се съгласи да върне всички откраднати от него пари на българския народ, му се разрешава една седмица престой в стая пълен лукс - като за последно! След това обратно в карцера.
24
13
 
10
 
! Отговори
умирисник преди 5 години
*** бърка затвор със стая за изтезания. *** като те затворят за някоя простотия и по новия закон 48 часа без да знае никой къде си.... Ех ***, на чужд гръб. Сега Бойко като му прибере откраднатите милиони, като КТБ и активите и. Като пешо бирата, суджуци, острови. Ало, Ваньо, тоя не си е платил.
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупоси на търкалета! Това на снимката е видът, в който дойде от Франция! Сега даже си е боядисал и брадата.
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Тежко му е на Банев в ареста "".....................Мислите ли че Банев и доста като него щяха да са в ареста .... ако на власт беше БСП / ДПС ?
21
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и ЗЛОБА да изливате Баневи ще си останат Баневи :) !!!!! А ВИЕ уважаеми драскачи , същите панелни плъхове ! Фелиз Натал :)
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа, безсрамници долни!