Водачът на снощния бунт в "Стопилиново" – ислямист!

ВМРО защити полицаите, работили законно и професионално
38
Водачът на снощния бунт в "Стопилиново" – ислямист!
Снимка: Булфото, архив

Бунтът на жителите на пловдивския квартал "Стопилиново" срещу полицейската акция която се проведе там снощи, е бил предвождан от ислямисти. Това твърдят от ВМРО в позиция, разпространена до медиите.

"Ние, Патриотите от ВМРО, сме категорични, че полицията е действала законно и професионално", настояват воеводите.

Те допълват, че по данни на МВР акцията е срещу група, която се занимава с наркоразпространение.

Още по темата

"Арестувани са 4 човека и е открит над половин килограм хероин. В опит да избягат от органите на реда те нахлуват в близка механа. Последват провокации  и опит за предизвикване на безредици от страна на циганите, предвождани от общинския съветник Айри Мурад. Лицето Мурад е от партията на Орхан Исмаилов – НПСД, която е част от новата "родолюбива" коалиция на Веселин Марешки.

Той е скандално известен в Пловдив с проповядването на радикален ислям, насаждането на междуетническо напрежение и опити за злоупотреби с общински средства. Айри Мурад открито проповядва, че  жените не трябва да работят и трябва да носят бурки. Преди време той даже се похвали, че извежда жена си веднъж седмично, кара я да ходи забулена и не ѝ позволява да работи. Държим да подчертаем, че същият този "родолюбец" – коалиционен партньор на друг отявлен подобен, за какъвто се представя Марешки, снощи застана начело на етнически бунт срещу вицепремиера Каракачанов и държавата", пише още в позицията на ВМРО.

От партията допълват, че полицията и армията олицетворяват правовата държавата и всяко посегателство срещу полицаи и военнослужещи е посегателство срещу държавността.

Така че воеводите се заканват, че ще подадат сигнал до ДАНС срещу провокатора Айри Мурад за извършване на антидържавна дейност и разпространение на радикален ислям.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
19
 
! Отговори
ехооооо преди 5 години
В нашия град масово се казват Памела,Браян,Сандра,Касандра и това какво значи,че са американци или европейци?Ха-ха.
20
0
 
42
 
! Отговори
V преди 5 години
Ченгетата не мой да влязат у махалата :))) Тия си имат тяхна държава .Не пускат полицията ,а бият лекарите че не дошли бързо :))) Държавата я няма . Има само едни алчни бюрократи и полит ръководство ;)
19
0
 
22
 
! Отговори
gg преди 5 години
До АнонименИмената не са турски, а мюсюлмански. Да не би в саудитска арабия, иран, ирак и др. да са турци?
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли е по-брадат от брадатите чучела , които се появяват като коментатори по телевизиите. Талибанска мода тръгна из народа на телевизиите.
17
1
 
12
 
! Отговори
??? преди 5 години
До АнонименТова,че имената са им турски,не значи,че е така.Като му направят ДНК ще проличи какъв е!Иначе и марсианец ще се изкара.
16
25
 
3
 
! Отговори
Клавдий гай .. преди 5 години
Повечето роми са излезнали да гледат "сейр" или какво става,а не да затрудняват полицаите,но на страха очите са голями. Или пък може и медиите да пораздухват,че са ромите са вдигнали всичките да защитават .... ,глпости на търкалета.Само който не е живял в махала може да се лови на тези "страшни истории",предимно няколко човека защитават =приятели и роднини,другите вдигат парлама и гледа цирк.
15
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви роми, какви пет лева, бе Кеми!?Айри Мурад, Орхан Исмаил..., това са турски имена!!!!Ромите (въпреки манталитета и нрава си) са Източно-Православни Християни!!!!!
14
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водачът на снощния бунт в "Стопилиново" ново министър, министър на безделието
13
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО ПРАВИ ОТЯВЛЕН ИСЛЯМИСТ , ЗА КОГОТОНПОЛИЦИЯТА ЗНАЕ НА СВОБОДА????
12
0
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗВАТ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ УМИРИ.
11
35
 
7
 
! Отговори
ундарталец преди 5 години
От "нас" да се разбира,, забравих му името,оня де ходи с каска
10
48
 
10
 
! Отговори
ундарталец преди 5 години
Който не е с нас е,,, ислямист терорист
9
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
утре ще кажат че МЕР е използвало хим оръжие срещу бедните и ще ги мият с маркуча на улицата
8
4
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Америка за България ,,какво друго очаквате сле тази демократичка политика последните 15 -20 г . Всички важни наши политици са полсушни кученца и ходят редовно на отчет във Вашингтон . Държът ги с компромати..васалска държава сме
7
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този същия Айри Мурад, преди време по медиите му направиха голяма реклама как си бил взел дипломите за средно образование. Към днешна дата се оказва, че съвсем не е толкова хрисим, колкото се е представял. Знаете ли какво се казва в една Езопова басня за барабанчиците в армията и какво се случва с тях, когато попаднат военнопленници?
6
5
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е новата България създадена от Сорос и българските корумпирани продажници! Всички свързани с криминалните му фондации като БХК например, са част от този геноцид! Започва да се разпалва много последно време, и се вижда абсолютното безразличие на държавата! Разбира се управляващите са лакей на тази долна с.виня Сорос и от тях не може да се очаква нищо! Или народа си поема страната в ръце, изхвърляки тези б.клци от парламента, или това ще бъде краят. 1300 год история, разрушена за 30
5
9
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема са гетата. Ако ги разпръснете да не живеят на групи , а както нормалните граждани - първо ще се интегрират към нормалното общество, второ това кило херойн , докато го разпръснат напред назад ще са ги проверили полицайте поне 10 пъти (както проверяват нормалните граждани) и все ще хванат някой трафикант. В гетото се чувстват недосегаеми ,защото акциите на МВР там са рядкост или пък престъпленията са замаскирани със силна музика и кючеци
4
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 човека на бунт бе тоз голям водач бе, полицаите се справили бързо и ефикасно били са извикани и 2 НАТО-вски дивизии в подкрепа на спецчастите. Бунтовниците са били заловени в механата, където предизвикали безредици, защото отказали да изядат 10 кюфтета наведнъж.
3
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябв да има гета защото те служат като убежища за всякакви престъпници и дори терористи.
2
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е скандално известен в Пловдив с проповядването на радикален ислям, насаждането на междуетническо напрежение и опити за злоупотреби с общински средства.Тоя защо е бил на свобода тогава? Орестувайте и всички, които са възпрепятствали органите на реда вземете бъллгарското гражданство и ги екстрадирайте И не на последно място отстранете незаконните колиби.