Съдът пусна под домашен арест задържаната банкерка

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване
27 фев 2019 17:38, Красимир Ангелов
18
Съдът пусна под домашен арест задържаната банкерка
Снимка: Булфото

Апелативният съд в Бургас пусна под домашен арест банковата служителка от Нова Загора, обвинена в присвояването на повече от 400 000 лева.

Още по темата
Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване.

По-рано през деня 29-годишната Биляна Манчева обжалва в съда в морския град наложената й мярка "задържане под стража". Тя посочи, че условията в ареста са тежки.

"Г-н съдия, не издържам, затворена съм в един квадратен метър. Допреди една седмица бях успешен финансов директор, не съм била наказвана. Изведнъж се озовах в една кутийка метър на метър. Стоиш затворен и не можеш да разбереш какво се случва. Страшно е“, заяви пред магистратите Манчева.

По-рано родителите й казаха пред медии, че тя е невинна, и че през последните 2 години не е разполагала с повече средства от обичайното. Защитникът Младен Донев пък твърди, че няма преки доказателства, че тя е теглила сумите.

По думите му в папката по делото няма нито един първичен и счетоводен документ, под който да стои нейният подпис. Имало само електронни отчети, на базата на които са и повдигнати обвинения. В случая можело да се говори за безстопанственост, но не и присвояване.

В хода на разследването ще се установява дали има други замесени. Манчева обеща да съдейства на разследващите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
имаме бъдеще.. за кокошка няма прошка
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откраднала толкова много пари, а я пуснали в домашен арест. Сега вече разбирам защо сегашния министър на финансите не е в затвора. За 16 милиарден заем, не само той, но и гласувалите го депутати, както и министър председателя трябва да са под домашен арест.
12
1
 
4
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Държавата в ,която всички са под домашен арест!
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100 про банката си чисти ръцете от нещо.Некаф нacран дастърбайтер имал 180 000 евро, а после селската банкерка решикла, че еднолично ще източи парите и ще се забрави за случката ...Тея ги разправяй на някой, който верва, че България ще се оправи.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ъ"ще изчезне вдън земя и няма да я намерят повече"Най-често, такива крадци, изчезват вдън земя, защото ги намират преди полицията. Къде ще избяга, при това със 180 000 евро? До къде ще я докарат? И с тези пари, нито ще си уреди "приказен живот", нито ще си спаси и семейството. А да! И това го има! Ако семейството знае къде е, на полицията няма да каже, ама на момчетата, дето са им опрели нож в гърлата ще кажат.
9
2
 
5
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Да е 180 хил.евро ,как ще са малко.На една мижава минимална заплата блъскайки до 60 години ще изкара 280-300 хил.лева.това са и заплатите си пенсия.ще изчезне вдън земя и няма да я намерят повече
8
0
 
10
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Ех защо не беше хваната някоя баба с 1,5 килограма тютюн !
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корекця - 180 000 евро, но това пак няма да ти стигне, да се покриеш и да си живееш спокойно.
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престъплението е безсмислено!Не ми се вярва, че човек, който е учил висше, свързано с финанси, успял е да стане управител, в град като НОВА ЗАГОРА, изведнъж решава, да присвои 180 000 лева? Нито се знае, да е замесена с комар и наркотици, нито има човек, за когото би го направила. Какво ще прави с тях? Ще "започне нов живот"? С толкова пари и в Пакистан не можеш, да започнеш нов живот. Парите са прекалено малко, за да си струва, да се рискуваш целия живот, заради тях.
5
3
 
9
 
! Отговори
Левтер преди 5 години
Лоша работа,но поне терминал 2 си работи!
4
1
 
18
 
! Отговори
Е *а мааму преди 5 години
И после - нямало чадъри, нямало прикриване на свои хора... То бива наглост и безочие, бива ама..
3
6
 
6
 
! Отговори
еrror 404 преди 5 години
Нищо чудно и да е сготвена като кметицата на Младост
2
2
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Има една карта, на която е отбелязано мястото, където са заровени парите.Ваш: кап. Уйлям Кид
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ааа ясно значи е от ГЕРБ !