Собственикът на "ТАД груп": Невинен съм! Не съм поръчвал нищо

Апелативният специализиран наказателен съд решава за мярката му
Обновена: 8 авг 2019 15:57 | 8 авг 2019 12:30, Камелия Цветанова
186

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Собственикът на "ТАД груп" Иван Тодоров отрече да е накарал Кристиян Бойков да копира нерегламентирано данни от информационната система на НАП.
Още по темата

"Не съм поръчвал нищо, това е нелепо", каза той на влизане в Апелативния спецсъд, където днес трима съдии ще решават дали той ще остане на свобода срещу 100 хил. лв. гаранция по обвинението му в кибертеторизъм, заради хакерската атака срещу НАП.

Той е обвинен в подбудителство към кибертероризъм.

Иван Тодоров иска от магистратите намаляване на паричната му гаранция в по-лека, прокуратурата - постоянен арест.

Бойков е с парична гаранция 20 000 лева, а търговският директор на „ТАД Груп“ Георги Янков е с мярка - подписка.

От прокуратурата заявиха вчера, че са събрани нови доказателства по мега разследването и заради тях ще настояват делото по мярката за неотклонение на Тодоров да бъде закрито.

Става дума за чувствителна информация за взаимоотношения на клиенти с банки и застрахователи, данъчни документи и междуфирмени търговски отношения, свързани с прякото развитие на икономиката в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
15
 
! Отговори
Тролестити преди 4 години
Скъпи ***, никой не ви чете глупостите - такива глупости пишете, че направо сте смешни. Моля старайте се повече, ама то и за да си *** се иска поне една мозъчна клетка.
41
3
 
5
 
! Отговори
СобственикО преди 4 години
Ауууу нИвиньен съм, ни мъ закачайтьи.
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най много ДЕМОНИ има във Варна. По тази причина Правосъдието на място да работи активно и професионално. В другия случай Варна по престъпност ще подмине Плевен и Ловеч.
39
5
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
тези от вас, които могат да мислят (не визирам 20.г палячовци code-monkeys) искам да ги призова едно. Отделете 10 минути и се поровете в нета как Иван си променя отговорите. Преди в Канада казваше - фирмата е сериозна, никой никога не е правил това нещо и т.н. Сега вече говори само в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО : "аз не съм го карал Кристиян, не съм искал това от него, не съм знаел за това"Забелязвате ли... П.П. Троловете на Иван Злото - ДГД !
38
5
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВСЕКИ КОЙТО СЕ ДОВЕРЯВА НА БОРИСОВ Е ДОКАЗАН БУДА-ЛА!!!ГДБОП НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАБЕЖДАВА ХОРА СЪС ТЕХНИ ИЗФАБРИКУВАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!! ВКАРВАТ В ЗАТВОРА ХОРА САМО ЗА ТОВА, ЧЕ УЖ БИЛИ НАМЕРИЛИ В ТЯХ БЕЛЕЖКА ДА СЕ СПЛАШИ ТОЯ И ОНЯ СЪДИЯ И ПРОКУРОР :D ПЛЮС ПОКАЗАНИЯ НА АНОНИМНИ СВИДЕТЕЛИ :D АНОНИМНИТЕ СВИДЕТЕЛИ ТОВА ГО ГЛАСУВА ГЕРБ ЗА ДА МАЧКА ВСЕКИ НЕУДОБЕН!АНОНИМЕН СВИДЕТЕЛ ДАВА ПОКАЗАНИЯ СРЕЩУ ТЕБ И ТИ НЕ ГО ЗНАЕШ ДОРИ КОЙ Е , ЗА ДА ГО ОБВИНИШ ЗА НАБЕЖДАВАНЕ! ГЕРБ И ПРЕСТЪПНОСТ Е ЕДНО И СЪЩО!
37
1
 
17
 
! Отговори
бг преди 4 години
До АнонимеНАма то Борисов ли управлява или само така се води?Аз като гледам май Пеевски и в сянка Доган диктуват,а Борисов май изпълнява или...?
36
10
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
вижте, за да разберете кво се е случило трябва да разберете 2 неща. (1) за кибер-сигурност у нас, никой не плаща. Така, че юнаците са решили първо да създадат пазар. Второ наистина трябва да познавате манталитета на ай-ти-та-та. Това са сополанковци, някои без висше, които директно идват от олимпиадите по математика.На 22 се виждат с 3-4 К заплата и се мислят за велики.Единсветното занимание с математика, пречи да развият кой знае какъв морал и не е вервал Кристиянчу че ще го гепят.
35
5
 
13
 
! Отговори
До 30аз-ът преди 4 години
Може и да си прав, но с толкова много правописни грешки, приличаш на герберска Калинка.
34
6
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДАНО СЛАВИ ИЗМЕТЕ БОРИСОВАТА ПРОКОБА!!!!А ШЕФА НА ГДБОП КОЙТО Е НАЧЕЛО НА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА НАБЕЖДАВАНЕ ПО ПОРЪЧКА НА БОРИСОВ ТОЧНО КАТО ТЕФТЕРЧЕТО НА ЗЛАТАНОВ ВЪВ ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ СЪС НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ!
33
6
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До аз-ътА ТИ ПЪК СИ ИЗВЕСТЕН КАТО ГЕРБЕРСКА *** ДЕТО КАТО И КАЖАТ СКАЧАЙ И ТЯ СКАЧА!!!ВСИЧКО ОБЯВЕНО ОТ ГДБОП Е ДОКАЗАНА ЛЪЖА!!!ЗА НАБЕЖДАВАНЕ НА ТАД ГРУП ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ШЕФА НА ГДБОП И ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ!!!
32
6
 
5
 
! Отговори
Хванаха ги и преди 4 години
Много а оцапаха поръчителите от Дай България !
31
8
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
работя 10 г. ИТ. Тука хората винаги се мислят за нещп повече от другите, за елит, макар че в повечето случаи са математици без грам мозък и обща култура. Първосигналните 20г. програмистчета, които виждат себе си у КристиянчУ ги разбирам, защо го защитават, те и без това музъчето им е като на коте. Но защо останлите отказват да проявят грам мозък и защитават тия не разбирам. Толкова ли сте деградирали бе мама му стара, че всичко го преценята през г*за си...
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До24. За да докаже , че вината е на някаква мафия. Трябва доказателства.В случая всичко им е в компютрите в офиса. И ако тия не са дорасли / узрели/ , а се чувстват още в гимназията. Това е болестно състояние . Майка му е виновна. Това , че му става члена и муши и рупа не е достатъчно да е за тая работа.
29
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ УПРАВЛЯВА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА И НАСЕЛЕНИЕТО И ЩЕ БЪДАТ СЪСИПВАНИ ФИНАНСОВО И ОКРАДЕНИ ВСЕВЪЗМОЖНО!!
28
15
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
трябва се махна от тука, нема по *** народ от българите. Тоя на снимката е известен като Иван Злото и никой в Варна не иска да работи с него, защото не си плаща после. ЮОще преди 20 г. са му вдигани обвинения за точене на карти. Има записи как КристиянчУ ги е пращал тези файлове, как се хвали "к*пеле днес хакнах еди си кой съд". Ясно е, че това е бизнес модела на фирмата-като отваряш квартална гумдажийница първо режеш гумите на паркинга. Ама не *** все не верна и все много разбира.
27
11
 
11
 
! Отговори
Верваме му преди 4 години
То хакерчето само хаквало банки, застрахователни дружества и НАП, шефът му не знаел и само му плащал заплата ...............
26
7
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Аз лично не съм убеден,че това момче има нещо общо с...хакането на НАП.За какво му е да си вкарва...таралеж в гащите.Да се търси този,който има...интерес от това,но това не е собственикът на ТАДгруп.
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По правило в затворите всички са невинни до 1.
24
14
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
до анонимен 20Борисов не е осъден за 1 милиард долара. Много пресоли манджата. Може би говориш за Нинова и Техноимпекс.
23
4
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОРИСОВ ПОРЪЧА БОМБАТА ПРЕД ГАЛЕРИЯ САМО И САМО ДА ИМ ЗАТВОРИ УСТАТА!!!ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ СА ДОКАЗАНИ БЪЛГОПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОИЗЕДНИЦИ!