Оставиха в ареста мъжа, убил приятелката си във Варна

Престъплението е извършено по особено мъчителен начин
12 авг 2019 17:52,
4
Оставиха в ареста мъжа, убил приятелката си във Варна
Снимка: Прокуратура Пресцентър

58-годишният Атанас Г. е задържан за срок до 72 часа, след като е привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура във Варна за умишленото убийство на жената, с която живеел от един месец на семейни начала, съобщават от пресцентъра на обвинението.

Още по темата
За задържането му съобщи вчера зам.-главният прокурор Иван Гешев от морската ни столица.

Задържаният е обвинен по член 116, ал. 1. т. 6, във връзка с член 115 от Наказателния кодекс, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без правя на замяна.

Досъдебното производство е образувано за това, че на 8 срещу 9 август тази година обвиняемият умишлено е умъртвил 51-годишната Йорданка А., като убийството е било извършено по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост след побой, казват още от прокуратурата.

Сигналът бил подаден на тел. 112. При извършения оглед в жилище в кв. "Аспарухово" е намерена убитата. Двамата се запознали в социалните мрежи и решили да се съберат за живеят заедно.

Атанас е от Пазарджик. Тестван е за употреба на алкохол и резултатите са показали 3,30 промила алкохол в кръвта.

Окръжната прокуратура във Варна е внесла искане за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража" на обвиняемия във Варненския окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Задържаният е обвинен по член 116, ал. 1. т. 6, във връзка с член 115 от Наказателния кодекс, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без правя на замяна."Ако някой *** ми се изкаже в полза на истанбулската, да се шиба с магаретата. Имаме си закони (чети по-горе)! не ни трябват конвенции!
2
1
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПОРЕДНИЯ ПСИХОПАТ
1
1
 
1
 
! Отговори
Adekvaten преди 4 години
Ami da zashto ne!sled edin mesec chatene i flirtuvane e dosta smislenno da se saberete da jiveete zaedno! :D