Повдигнаха обвинения на двамата, блудствали с дете в Сотиря

Прокуратурата ще иска постоянен арест за тях
31 авг 2019 17:06, Анисия Иванова
6
Повдигнаха обвинения на двамата, блудствали с дете в Сотиря
Снимка: Булфото

Районна прокуратура - Сливен задържа за срок до 72 часа мъжа и непълнолетния, блудствали с дете от сливенското село Сотиря, съобщиха от Прокуратурата.

В следващите дни предстои да бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемите.

Още по темата

Петнайсетгодишният Христо Х. е обвинен за това, че на 30 август чрез сила е блудствал с малолетното момиче, като макар и непълнолетен, разбирал значението на извършеното.

68-годишният Йордан И. е обвинен за това, че през юли 2019 г. е блудствал с детето.

От полицията съобщиха, че към 20.47 часа снощи 29 -годишна жена от селото сигнализирала за блудство спрямо осемгодишната й дъщеря. Детето е прегледано от съдебен лекар, не са установени данни за насилствени действия и е предадено на грижите на близките й.

Посегателството над момичето е само две седмици след убийството и изнасилването на седемгодишната Кристин от същото село. Заподозреният за престъплението - 21-годишният Мартин Трифонов все още е в болница, след като бе прострелян по време на задържането му.

В Сливен имаше множество мирни протести и бдения в памет на детето. Организирана бе и подписка за отпадане на процедурата за съкратено съдебно следствие, чрез която има възможност присъдата на осъдения да бъде намалена. Хората настояват за най-строгото наказание - доживотен затвор без прав

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Не разбра ли какво е това село, 2300 роми и 400 българи, цифрите говорят достстъчно.
5
0
 
0
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Съд за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!
4
0
 
2
 
! Отговори
- преди 4 години
Не намесвайте момичето в тая гадория. Не сЕ искат и не сЕ вземат, а сА ГО искали и сА ГО взели.
3
4
 
4
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Той за булка я е вземал. Развалихте хубавата работа. И после - няма раждаемост. Ето - искат се, вземат се, сега им е времето. Ама майката за без пари не я дава. И Страсбург сега ще се произнесе - жилище в кв. "Изток" в София да им даде Фандъка. И Плевналиев да си преотстъпи заплатата(и без това само глупости ръси охлювът)!
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мартин Трифонов ще го пуснат ли?
1
4
 
10
 
! Отговори
Иф преди 4 години
Леле. Какво е това бе хора какво става. Не съм в България и не съм чел новини от близо три месеца. Сега си идвам ... това е гнусна история какво е това село?!? Добре че само идвам да си взема детето и жената и изчезвам с пълни сили. Уродщина. Който може съвет - махайте се от тази *** помия.