Бащата на шофьора, убил двама в Пловдив, също без книжка

Няма кой да храни децата, оплака се той пред съда
36
Бащата на шофьора, убил двама в Пловдив, също без книжка
Снимка: архив, БулФото

Бащата на младежа, причинил катастрофата в Пловдив с две жертви, също няма книжка.

Искам малко свобода - да видя децата. Няма кой да ги храни и да им дава пари, заяви в пловдивския съд 46-годишният Митко Дебелаков.

Още по темата
Пред разследващите той твърди, че синът му Огнян сам е взел ключовете на колата.

19-годишният младеж, шофирайки пиян, помете уличен стълб на бул. "Марица-юг" в Пловдив около 2 часа през нощта в неделя.

Преди това младежите били на ромска сватба в "Столипиново". Огнян качил брат си и още трима спътници. На място загина 19-годишният Петър Илиев, а по-късно в река Марица бе открит трупът на 16-годишния Джанер Александров. Има и младеж със средна телесна повреда. Всички са от "Столипиново", предаде "24 часа".

Макар Митко Дебелаков да е неправоспособен шофьор, той закупил злополучния Опел от автокъща и броил част от парите за него. Мъжът призна, че няма основно образование и не се сети за годината, в която е роден.

При катастрофата Огнян е бил с 1,55 промила алкохол в кръвта.

Прокурорът Георги Пенев настоя за постоянен арест на родителя, тъй като е независим извършител на престъплението. Имало опасност да се укрие и да извърши друго престъпление.

Съдът уважи искането на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
8
 
! Отговори
stiling преди 4 години
И аз не виждам никакво основавие да го задържат под стража.Синът Огнян който катастрофира е на 19 години тоест напълно пълнолетен.Ако беше малолетен или непълнолетен да, ама в случая прокоратра и съд се престарават!
4
27
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Аз не виждам какво престъпление е извършил родителят? Днес Гешевски тормоз над роми, утре може и над всеки от нас.
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива не бива да притежават и коне защото ги малтретират след като не слушат римитивните им команди. След като глобалистите превземат света чрез изкуствения интелект ще се отърват от този генетичен *** те са само средство за унищожението на хората, които могат да ги спрат.
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясо е всико, но медиите пак разпространяват дезинформация, когато си взех книжката имаше и ром, който всъщо взе въпреки, че не можеше да чете и пише. Закривай държавата, която е готова на всичко под външен натиск.
1
0
 
34
 
! Отговори
праведен преди 4 години
Като няма какво да ядеш, за това дай да убиваме !