Полфрийман готов да се върне в затвора: Не ме е страх!

"Вече не ползвам нож срещу несправедливостта, а химикалка"
Обновена: 17 яну 2020 10:53 | 17 яну 2020 10:40, Анисия Иванова
137

Вече не ползвам нож, за да се боря срещу несправедливостта, ползвам химикалка. Това каза Джок Полфрийман в ексклузивно интервю пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Декември месец 2019 г. австралиецът беше пуснат предсрочно от затвора. Той беше осъден на 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов, от които излежа 12.

"Аз не съм получил недоволство от българското общество - дори напротив. Когато обикалям в София, хората ме питат: "Ти ли си Джок Полфрийман", аз отговарям: "Да, аз съм". Човек не трябва да се страхува от това, което прави", каза той.

Вече 3 месеца Полфрийман чака решението на ВКС.

Още по темата

"Въпреки че трябва да има решение до 2 месеца - това пак се води като препоръка, а не като задължение. Това е проблемът. Средното време за чакане за такова дело е между 4 и 6 месеца. Но това е системен проблем, че хората трябва да чакат толкова време. В България всичко може да се случи, нямам очакване за решението", добави Полфрийман пред Христиана Стефанова.

И не скри, че е готов да се върне в затвора. "Благодаря на Десислав Трайков" бяха първите думи на австралиеца, когато беше освободен.

"Благодарих му, защото без него моето предсрочно освобождаване щеше да бъде невъзможно. Той ми помогна толкова много. Дори в съда той е представил вестници със заглавия в моя защита", каза още Полфрийман.

Той си спомня момента, в който е ударен по главата с камък, а след това пада на земята. Когато се събужда - полицията го арестува.

"Помня момента, в който си извадих ножа, но не помня да съм го използвал. Държах го над главата си - започнах да крещя да спрат да бият циганина. Те го ритаха на земята, удряха му юмруци", спомни си той.

Свидетели споделили, че част от групата го помислила за фен на ЦСКА.

"Смятаха, че съм "чорбар", защото имах червена звезда на якето ми, но аз нямам нищо общо с футбола. И защо търсят отчет само от мен, защо не искат и от другите 12? Все едно има защита и чадър над тях", добави Полфрийман.

Целият разговор на Христиана Стефанова с Джок Полфрийман във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гнусен комyндел
30
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо продължават медиите да популяризират този убиец?Това не е нормално. Как се чувстват близките и роднините на убитото момче, като през ден четат статии за този убиец?
29
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убиец-рецидивист,психопат,лъжец и социопат,защо му давате думата на този престъпниик?Всичките процедури в негова полза са минали с насилие върху съдиите и с подкуп на човек от БХК,с намесата и на хора от "Да,България",дори записа който пуснаха е манипулиран и не е целия!Наглец!Този човек ако го пуснете,ще убие отново,той дори не съжелява,че е убил човек!
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами като не го е страх, защо не се върне в затвора?И снимка на майка му, държаща картон с надпис "BRING JOCK HOME!" Ами и родителите на убития искат сина им да се върне вкъщи.Във видеото казва, че по закон няма право да работи. А кой му плаща за да живее навън? БХК?Изгледах цялото интервю. Много добре е инструктиран какво и как да говори.
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този социопат мястото му е или в затвора или завинаги извън България,това не му е първото убийство и първото намушкаване,той е рецидивист-убиец,освен това се отърва от затвора не защото имаше правосъдие,за защото са заплашили съдийките,че ако не подпишат,ще останат завинаги на борсата без работа и ще принудят други съдии да подпишат,освен това са платили и подкуп на човек от БХК,за да освободят Пол Ф.,съдийките са заплашвани от хора от партията "Да,България" - партия,работеща против България
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
съдийките са заплашваНИ ОТ хора от партията "Да,България" - партия,работеща против България.
25
3
 
5
 
! Отговори
поправка преди 4 години
съдийките са заплашваНИ хора от партията "Да,България" - партия,работеща против България.
24
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този социопат мястото му е или в затвора или завинаги извън България,това не му е първото убийство и първото намушкаване,той е рецидивист-убиец,освен това се отърва от затвора не защото имаше правосъдие,за защото са заплашили съдийките,че ако не подпишат,ще останат завинаги на борсата,освен това са платили и подкуп на човек от БХК,за да го освободят,съдийките са заплашвали хора от партията "Да,България" - партия,работеща против България.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ът..........Всъщност нашите пилоти успяват да свалят един самолет........Всъщност през ВСВ нашите пилоти свалят 185 самолета (256 убити, 333 пленени), а губим 25 машини (22 българи и 1 немец);
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 21Виж ко! Аз съвети от фашисти-минархисти дето едно време се правиха на наследствена аристокрация и тъпчеха останалите не ща!!! Аре баста от тука! На произход ше убиждъ!!!!
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 22Всекии път като чуя за инциденти с футболни хулигани, някак си се стопля и моето студено сърце :)трепти с радост ... хейхвхехех
20
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От коментарите лъха неподправената българска простащина, характерна за българското селячество с комунистически произход. Отвратително!!!
19
5
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 4 години
Чакам да дойдеш да ме "иизгиним", да видим колко държат жендърите либерастите.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6Може! Щом си го заслужават, миже!
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16Ами имаше един - два пъти ме напсува!!! Как може!!!
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18Да и ше спечелим и ше иизгиним ит страната такива кат теб!
15
5
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
Може да наречете партията си Обединени Секта Психопати Либерасти /ОСПЛ/.
14
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се да остане в България и да влезе в политиката, че най-накрая и аз да гласувам "ЗА".
13
16
 
16
 
! Отговори
толерантен преди 4 години
Не го е страх - зад гърба му е с оросоидската мафия, която управлява България, днес.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
съдът му бави делото докато си получи титлата МЪЖ НА ГОДИНАТА. после ще си го пуснат по живо по здраво. питайте Б Х К - нали е техен човек.