Гешев пита полицаите следят ли да няма събиране на открито

Повече от двама на едно място е нарушение
42
Гешев пита полицаите следят ли да няма събиране на открито
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев, Върховната административна прокуратура изиска незабавна информация от министрите на вътрешните работи и на здравеопазването относно създадената организация за гарантиране на спазването на въведеното ограничение да не се допуска посещение и събиране на повече от двама възрастни на обществени места на територията на цялата страна.

Искането на ВАП, което е изпратено с копие до министър-председателя, е във връзка със заповед на министъра на здравеопазването от 17 март, по препоръка на Националния оперативен щаб за противодействие разпространението на новия коронавирус COVID-19.

Действията на прокуратурата са продиктувани от ангажиментите й по спазване на законността и защитата на обществения интерес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Иван Гешевкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каскетът до вчера арестуваше хора и ги държеше по арести без доказателства, а вече разпорежда на полицията и блокира цели градове. Кой командва тази държавата?
17
0
 
15
 
! Отговори
ИМА И ПО-ЗЛЕ преди 4 години
Аре по-кротко в LA са пуснали агенти и направо арестуват още от първия ден има и простреляни. Справка Лос Анджелис Таймс.П.С. Имали проблем с дистанционното даскало щот 1/4 от населението на LA няма достъп до интернет. Имат дефицит на тестове за вирса щот нямало Кой да ги произвежда.
16
2
 
22
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Гешев направо се пръска от яд, че някакъв корона вирус го измества от първото място в новините и сега се опитва да отнеме от "славата" му, като вре милиционерската си особа където не му е работа: Арестува продавачи в Илиянци, зове за военно положение и дава заповеди на полицай, направо да ти се догади.
15
0
 
17
 
! Отговори
Милиционера преди 4 години
др. Гешев,министъро ни дава само по 16 патрона,може ли да трепем болните с бухалки като едно време?Ми пущайте мутрите-милиционери под прикритие да бият тая ***!
14
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев защо не разследва резидент румен радев, извършил геноцид над хиляди българи, подмамени на поход, довел до облъчване с коронавирус?
13
3
 
24
 
! Отговори
Ковача преди 4 години
Каскета много си повярва. Главния прокурор какъв се явява на редовия полицай някой да ми разясни че не ми е ясно? Началник на директор ли е че да ги пита с такъв тон още малко и ще им нарежда. Истината е че главния прокурор е само една фигурка и няма да може да направи нищо ако другите две фигурки и му съдействат.
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каскета що не разследва що спирта от 90-5 ст. стана за седмица 1,50-70.Какво стана с къщата в Барселона?? Защо тръгна да затваря Банско и в качеството си на какъв е решил да дава заповеди??
11
11
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 4 години
Подадох сигнал до 112, че разпростянаваш неверни новини.Затворът те зове. смеш.ник.
10
0
 
19
 
! Отговори
Преминаващ преди 4 години
Минавам само да попитам нещо. Опашките пред магазините струпване ли са? Остава и за това да ни глобяват.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На открито ли? Хм. А господин Гешев.Как си мисли че работят строителите? На " закрито" ли? Или държавата държи На " бизнеса"? Колективи от по 30 до 60 работника???! Бизнеса ли е по важен в случая????!
8
1
 
23
 
! Отговори
IVO преди 4 години
За какво извънредно положение говорим,в Казанлък всичките роми са по пътищата,и то на тумби,за тях не важи.От тях ще пламне държавата,това е истината.Заповед има,изпълнение няма
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До8Хахаххаах що се пениш ,пудел?
6
4
 
2
 
! Отговори
Гешйеффт преди 4 години
Има информация, че нелегалната търговия с макарони процъфтява.Пакет 5 макарона - 20кинта.Дилъра е забелязан в района на Кауфленд
5
0
 
13
 
! Отговори
язе преди 4 години
И милиционерите арестували автобуса, кондуктира шофьора и единствения пътник.
4
6
 
12
 
! Отговори
Достоверен Източник! преди 4 години
Планът е в ход!Цели се да се използва корона вирусът и извънредното положение ,като извинение за да се национализират пари по спестовните влогове и депозитите на народаШиши-чийто човек е Каскета-отдавна точи зъби на 60-те милиарда лева спестени от хората.Сега имат удобно извинение пуснаха в ход ГешевВ новото законодателство има изрична точка за ограничаване правото на собственост.Сега това за да не се разпространи това че смятат да ни окрадат.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А НЯМА ЛИ ДА ПОЧНЕ ДА ОТГОВАРЯ ?
2
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 4 години
Цензурата на гугъл е вдигната!!!! Започвайте да търсите и четете "неудобните" теми и въпроси докато има възможност!Казвайте и на близките си!
1
1
 
15
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
СЛЕДЯТ НАЛИ СМЕ МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА