Гешев: Скандалите целят дестабилизиране на държавата

Имало целенасочена стратегия през последните дни
66
Гешев: Скандалите целят дестабилизиране на държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Скандалите през последните дни са целенасочена стратегия, която цели дестабилизация в държавата. Това заяви главният прокурор Иван Гешев по време на заседание на правната комисия в НС.

Обвинител №1 визира записа, за който се твърди, че е с премиера Бойко Борисов и проявителите се днес снимки от спалната на министър-председателя. Борисов определи фотосите и записа като манипулация, като намекна, че целта е да се стигне до служебно правителство.
 
 „Да се получи политическа конфигурация, която устройва обвиняемия Васил Божков, подсъдимите Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев. Тази конфигурация ще им върши работа за законодателни промени и унищожаване на българската прокуратура. Това е крайната цел, която минава през нов политически проект, нова конфигурация, която правеше и подсъдимият Цветан Василев, обяви главният прокурор.“, каза Гешев, цитиран от БГНЕС.

Обвинител №1 посочи, че няма да коментира истинността на материалите, но беше категоричен се цели нов политически проект и допълни, че подобни опити са правени и от Цветан Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: скандалиИван Гешев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскет, нали ти е известно че Темида е сляпа. И ти *** си слуга на слепите. Справедливост винаги Има, по един или по втори начин.
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, бягай в някое село да правиш реалити шоу с някой пенсионер, на когото са му отмъкнали кокошките. Остави разследването на сигналите на главния прокурор- Борисов.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самосезирахте ли се вече? Или чакате Борисов да ви сезира.
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това жалко подобие на човек дами и господа е главен прокурор на държавата, представете си.
39
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мисля, че някой вече се съмнява, че това мекотело е личен слуга на Тиквата.
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Назначаването на Гешев от Борисов цели стабилизиране на Мафията.
37
1
 
4
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
До АнгелТия пари са на братовчеда Ради, дал му ги да ги пази докато се увери, че ще налеят държавна пара в П'И:Б и няма да му изгорят влоговете при Цеко.
36
2
 
7
 
! Отговори
Професионалист преди 3 години
Ти политик ли си или (не)главен прокурор къскет,гледай си работата и не се бърка там,където не трябва.
35
3
 
17
 
! Отговори
Дончо Горския преди 3 години
Ей, каскет. Работата ти не е да правиш политически анализи, а да разследваш престъпления, особено по високите етажи.
34
3
 
9
 
! Отговори
Действайте! преди 3 години
Работата се paзcмъpдя ужасно вече. С подигравки, блокиране на сайтове, кризисен пиар и пр. няма как да се заметат нещата. Трябват категорични, убедителни, недвусмислени доказателства, че става дума за манипулации и фалшификат. Иначе в държавата ще настъпи пълна анархия.
33
2
 
12
 
! Отговори
наца преди 3 години
Не те избраха,не те и предложиха,назначиха те и то отгоре,е сега с право си адвокат на Дявола и на...Хунтата!Каскета няма да те спаси,нито и Господ!
32
5
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Видяхте ли снимката как спинка тиквун и около него пачки по 500 евра банкноти ,злато и патлак. Не очаквайте този сайт да я публикува .Потърсете я в гугъл !
31
1
 
13
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
Така става, когато слугите на народа, се изживяват като господари на държавата. Да им вадиш кирливите ризи, да им сочиш престъпленията и да не си загваряш очите пред мародерствата им било престъпление срещу държавата?!!
30
1
 
8
 
! Отговори
е то такова преди 3 години
животно като прокуратура НЯМА !! щом за главният прокурор не корупцията ще унищожи държавата а изнасянето на данни за нея и за топлите връзки между политици и бизнесмени то означава... кауза пердута
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ, Русия и Китай в момента играят заедно и унищожават изчaдията дето тровят света хилядолетия. Никога досега в историята не е имало подобна акция срещу глобалното зло. Хората трябва да бъдат търпеливи и света ще бъде изчистен от тази болест. Войните ще останат в миналото. За всичките тези хуманоиди защото не мога да ги нарека хора ще дойде ден в който ще си платят. Не се заблуждавайте от това което дават по телевизията и масовите медии. Нещата са съвсем други и не се съобщават
28
3
 
8
 
! Отговори
ggg преди 3 години
разледвай недей да се правиш на луд и да изкривяваш темата уж дестабилизирали държавата нали за това те назначиха като главен или капацитета тие да се занимаваш с крадците на кокошки и кози по селата
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да..Ами ако са верни!!
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма значение, ако има извършени престъпления трябва прокуратурата да разследва премиера, ако се самосезира прокуратурата на ЕС още по-добре.
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре Гешев,твоята работа не е ли първо да установиш достоверността на записите,снимките и постовете на Божков,и чак тогава да направиш изявление "скандалите целят дестабилизиране на държавата"
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъдете спокойни. Подготвя се световна преоценка на стойността на валутите и преминаване към златен стандарт. Всичките тези изчaдия дето крадат пари и трупат богатства ще останат накрая с празни ръце и вероятно в затвора. Живеем в много интересни времена и всичко ще се обърне с краката нагоре. Почвата вече се подготвя и новата система влиза постепенно в действие. Федералния резерв е аут от играта както и Ротшилдови. Ще търкат наровете.