Прокуратурата: Обвиняеми си партнират с политици и журналисти

Държавното обвинение с новообразувано разследване
Обновена: 14 юли 2020 11:57 | 14 юли 2020 11:49, Веселина Йорданова
249
Прокуратурата: Обвиняеми си партнират с политици и журналисти
Снимка: БГНЕС

По новообразувано разследване ще станат ясни опити на обвиняеми лица за организирана престъпност с цел избягване на наказателно преследване спрямо тях.

То е по глава 1 от Наказателния кодекс. Ще станете свидетели как обвиняеми си партнират с политици и журналисти, за да защитят откраднатото от българския народ, каза в изявление говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

По думите й действащи политици и някои журналисти действат в пълен синхрон срещу правосъдната система с ясното съзнание, че само така могат да си гарантират недосегаемост.

Обществото има право да знае как обвиняемият Васил Божков и подсъдимият Цветан Василев си партнират с "честни" политици и "свободни" журналисти, заяви още Милева.

И занапред ще поддържаме прозрачност чрез осигуряване на адекватна информираност на обществото, подчерта тя.

В изявлението си Милева каза още, че българската прокуратура е подложена на безпрецедентен натиск, но "няма да се откажем и да се оставим да бъдем сплашени".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: прокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Като го напра'име фигурант като Президента, точно клво ше ни вреди Гешев..."С това изречение Божков кърти, редно е вече на Фатмо да му почва процедурата за импийчмънт
37
3
 
18
 
! Отговори
ало, прокуратурата? преди 3 години
Айде тия от прокуратурата почнаха да клатят и свободата на словото както им изнася. Оставка на милиционера с каскета дето си позволява да коментира Конституцията!
36
3
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Сийке Права си! Божков Василев- така е!!-измамници и крадци са -Ама Благодарение на Управляващите станаха милиардери- И в тази връзка -има един индивид който спи с кюлчета Злато и Милиони евра пачки в леглото си---Него КОГА ЩЕ ГО ПРОВЕРИТЕ??
35
10
 
6
 
! Отговори
Клс преди 3 години
До МнениеАми вкараха Баневи, Арабаджиеви, Миню Стайков. Все големи риби. Сега разследват и Бобокови. И тези двамата ще ги набарат. Ама такива като теб това не го забелязват ами протестират срещу прокуратурата. Или то това ви е проблема, че вкараха в затвора всичките спонсори на БС(К)П и сега няма кой да ви спосорира. Затова ли протестирате?
34
6
 
17
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Само приказки !Гешев ти си позор !Ти дори не си човек ти си същество !
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болшевики, а не прокурори!Някой от тях, учил ли е въобще право?!
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом Сийка и Киро гела казват така, значи е вярно. Почти ме убедиха
31
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политиците замесени с Божков са от БСП ясно вече как се финансират протестите
30
0
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.
29
3
 
21
 
! Отговори
gogo shefa преди 3 години
" Прокуратурата си партнира с Делян Пеевски и Ахмед Доган " ..... не брат прокуратурата е назначена от ДОГАН както и висшия съдебен съвет .... това е истината в България ..... ОСТАВКА
28
12
 
4
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Давайте все така по ленински другари и другарки от форума и площадите ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването на ГЕРБ, Борисов и Гешев !!! Не подминавайте и шефа на МВР !!! Слава на БКП и лично на другарката Нинова , другаря Радев и щедрите ни спонсори - другарите Цв.Василев и Васил Божков !!!
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мисля,че Божков плаща, той е стиснат, освен това е платил много пари на Борисов и Влади. Хората ще се ядосат повече и ще видят поредната провокация с цел да се запази милиционерската хунтата. Борисов последно избягал ли е?
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ъхъ, олигарсите, които прокуратурата винаги защитава решили да я съсипят тая прокуратура. Ей не ги е срам бе ахахахаха ха
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата се превърна в комедиен сериал.Значи някой ако е обвиняем никой да не може да контактува с него?!!!Дори с осъден може да се контактува по определен ред! Каскет подавай сиоставката!
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сийке, а за шефа на митниците? За него имаш новини от под чаршафа
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сийке, кажи го това на протеста довечера,....... ако ти стиска
22
3
 
24
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Безпрецедентен цирк на Бойко, Гешев с каскета, Доган и Пеевски!
21
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смъкнете Радев бе
20
2
 
12
 
! Отговори
С КОЙ бе ТЪПОГЛАВЦИ преди 3 години
да си партнират... с ГЕШЕФЧЕВ, ТИКВАТА, ВЛАДО милионерчето от Свищов или ПЕЕВСКИ и ДОГАН ли да си "партнират"....
19
8
 
3
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Да ама ние,крадците на ДДС,трафикантите на фалшиви цигари и фалшив алкохол,ало измамниците,трафикантите на чужденци и ***,вносители на ***,измамниците с еврофондове и евросредства,капиталистите,комунисти дето не сме свикнали да внасяме стотици милиони в хазната за пенсии и заплати,вкупом ревваме против тая световна неправда наречена главен прокурор и под гордо вдигнатия юмрук на баш мафиота и крадец прецедент,се обединяваме да си върнем мафиотската държава!!Рот фронт,Венсеремос!!