Жена, убила майка си със 100 удара по тялото и главата, отива на съд

Обвиняемата била пристрастена към алкохол и наркотици
18
Жена, убила майка си със 100 удара по тялото и главата, отива на съд
Снимка: Pixabay

Прокуратурата повдигна обвинение на 38-годишна жена, убила майка си. Престъплението е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин.

Жената е нанесла не по-малко от 100 удара с ръце и крака в тялото и главата на майка си, съобщиха от Софийска градска прокуратура (СГП).

Обвиняемата е била зависима от алкохол. Взимала е и различни психоактивни вещества – марихуана, екстази, амфетамини, метаамфетамини, халюциногенни гъби. Жената често проявявала вербална и физическа агресия спрямо майка си.

На 11 февруари миналата година около 13 ч. майката била в жилището на дъщеря си в столичния квартал "Христо Смирненски“. Тя често я посещавала, за да се грижи за нея и да плаща сметките ѝ.

Дъщерята изпратила майка си да ѝ купи бира, но когато се върнала обвиняемата започнала да я гони от жилището.
Жената обаче не го направила и последвал тежкият побой. Жертвата е починала вследствие на множеството наранявания.

Дъщерята се обадила първо на свой приятел, на когото разказала за случилото се, след което позвънила на тел. 112 и съобщила, че е намерила майка си убита. 38-годишната жена е задържана същия ден.

Извършена е тройна комплексна психолого-психиатрична експертиза, от която било установено, че обвиняемата страда от личностно разстройство - емоционално нестабилна личност, биполярно разстройство в ремисия, синдром на зависимост от употреба на алкохол.

Установено е, че към момента на извършване на престъплението тя е осъзнавала действията си. За това престъпление обвиняемата може да получи присъда от 10 до 20 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Ина преди 2 години
И сега кой ще и плаща сметките и кой ще и купува алкохол?Храни куче да те убие.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В САЩ щяха да и дадат смъртна присъда. В България ще и дадат няколко години спокоен и осигурен живот в хотелски условия три звезди в Сливен, ще носи маратонки, дънки и яке, ще гледа телевизия и пак ще си пие и пуши. Добре ще си изкара. Даваха филм за Сливенския затвор, където уж затворничките си живееха като кралици, бяха облечени като човек от улицата, обзавеждането беше по-добро, отколкото те някога са виждали навън.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Родителите не трябва да се грижат за подобни деца, за съжаление, особено и пълнолетни, но няма кой..
8
1
 
11
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 2 години
Добре, правилно е, да има за всяко престъпление и наказание....но я да видим кои са дилърите на наркотиците и защо не се води адекватна борба с тях до пълно ликвидиране на тази незаконна и нелегална търговия
7
0
 
7
 
! Отговори
Ясно е преди 2 години
Не се иска специализилано образование за да е ясно че не е била с всичкия си. А алкохола и дрогата са унищожили и последните човешки следи в мозъкът и. За съжаление такива индивиди съществуват . На запад обикновено се търкалят по улиците ...но не смятам, че трябва да го копираме. Трябва да има специализиран надзор и лечение или просто в психодиспансер ., а не за се чака неминуемото
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 10 до 20 години? За Ставински който уби човек и остави инвалид друг, беше пиян и лице на не на шофирането в пияно състояние?? Него го пуснаха да си ходи по живо по здраво в Русия!
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"На 11 февруари миналата година" Какво правиха от прокуратурата почти 11 месеца?
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега остава да кажат и че е антиваксърка.
3
5
 
0
 
! Отговори
toti преди 2 години
ВАксините са супер
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това няма да го впишат като домашно насилие, защото извършителят е жена, а ако е от малцинството ще избегне и присъдата за убийство.
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната на Радев е факт! Ликувайте, играйте хоро, плащайте скъпите сметки!