Делото за смъртта на Милен Цветков на финал

ВКС може да потвърди присъдата му или да върне делото
19 апр 2023 07:26, Александър Попов
52
Делото за смъртта на Милен Цветков на финал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков стигна последната съдебна фаза. Три години след катастрофата, при която загина, Кристиан Николов застава пред Върховния касационен съд, който ще потвърди или измени присъдата му от 9 години затвор.

Тя може да остане същата, да бъде намалена или да бъде върнато делото на по-долна инстанция.

Досега магистратите не намериха доказателства, че Николов е действал умишлено, като е седнал зад волана дрогиран.

Кристиан на няколко пъти изрази съжаление за инцидента, но е категоричен - не е употребил дрога. Защитата му ще поиска делото да се върне за ново разглеждане. ВКС има един месец преди да излезе с решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...имаше ли такъв журналист?!...(надявам се да разбирате сарказмът ми към кого е насочен? Светла ти памет,Милене! И винаги ще помним теб и това, което ти сториха!
40
0
 
1
 
! Отговори
до 49 преди 1 година
Май помниш само угодни за теб неща, не помниш че статуквото ги свали, не помниш че статуквото въртя законите на шиш с процедурни хватки, че статуквото върна хартията и че статуквото откакто дерибейства няма един наказан убиец. Май ще се окаже че сте на тоя хал заради статуквото което сами си избирате. За това ти казах бедни проссти и покорни. Отивай да си хвърляш фасовете през прозореца и не се обяснявай. И не са характеристики, а квалификации, илитерат.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само дето финала не се вижда.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига ревахте бе, това ви е съдбата, бедни, проссти и покорни завинаги. На следващите избори пак за гъби.
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да му увеличат присъдата щом обжалва а е виновен.
36
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Тоя е дребна работа. Важното е кръвожадната Емили да е в затвора да ни пазар от нея... (За неразбраните - Ирония е)
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-*** нещо, което можеш да направиш на Великден, е да утрепал Милен Цветков...
34
0
 
1
 
! Отговори
Магистрат преди 1 година
Да е жив и здрав г-н Цветков, Кристиянчо и майка му! Оправиха живота на децата ми. И другия път майка му да му купи по-голема джипка и да го научи на по-добра хигиена, поне 3 пъти дневно да се мият зъбките ей, че имам и внуци да уреждам.
33
0
 
19
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Кое не е ползвал? Нали съм му съсед. Преди да дръпне дявола за опашката още от 14 годишен се вихреха безумни купони до пет сутринта с музика на макс и отбор непълнолетни в неадекватно състояние и даже при сигнал в МВР нямаше особен ефект. Добре че сгафи макар че е жалко че загубихме един страхотен журналист та в квартала да се живее спокойно. Лошото е че с парите на мама и сие ще се измъкне.
32
0
 
15
 
! Отговори
До Бен преди 1 година
Какъв урок бе!Урок,как може да им се размине умишлено убийство,застрашаващо живота на мнозина на връх Великден и пред десетки свидетели и камери ли?Какво мислиш,че ще стане днес?5 годинки затвор за маминчо,3 вече е излежал във вкъщи при маминка,а останалите 2 ще полага важен труд харчейки данъците ми и хоп ще се редуцират на 1.Маминка ще се постарае да е на лек режим в някое отворено общежитие с отпуски.Това ще му е урока.Догодина по това време ще е в новата Кю8-ца друсан и пиян.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев сигурно е виновен.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще го искарат самоубийство. Приватизаторите бяха назначени от сащ да доунищожат България
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В съда от 30 г. по принцип работят тия дето са завършили с тройки и са внуци на активни борци. Пълна из..мет. От там започва падението в тая държавица. ЗАЩО В ТАЗИ КЛОАКА ДЕЛАТА СЕ РЕШАВАТ ЗА ПО 5 г. МИНУМУМ. КАКВО ТОЛКОВА ГЛЕДАТ И МИСЛЯТ?? В нормална държава тоя е сготвен за 3 месеца. Класически случай за тотална вина, камери, свидетели, наркомания, алкохол, тероризъм. НАС НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ И НИ ОБЯСНЯВАТ ЗА ЧАЙЧЕТА И ПАСТИ ЗА ЗЪБИ!!! 3 г. тоя купонясва на домашно! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЯ ГАВРА?!?
28
0
 
13
 
! Отговори
VD преди 1 година
Д**а техната мама, като имаш пари и връзки всичко се протаква с години и хората може и да забравят за какво иде реч вече, посерковците са под домашен арест и т.н., но човек от обществото, ако стъпи накриво - прокуратурата се съзира и бърза процедура и заставаш зад кафеза - мизерия - затова българите никога няма да се върнат от чужбина в тая гнусна система
27
0
 
7
 
! Отговори
преди 1 година
Ще стане както Авраам 40 г е водил евреите до като почине и последният който е живял в робство , така и с това дело ще го протакат до като стане безинтересно и така .
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно за нашите магистрати няма проблем да убиеш човек със 100 км/ч. посред ден/Великден, на кръстовище където чакат още 50 човека.Ако този жип не беше се ударил в колата отпред, а в хората острани жертвите щяха да са 50 души. ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ! Тук не говорим за умишлено или не,говорим че има камери, положителни тестове за наркотици и жипка със скорост от 100 км/ч. на кръстовище в центъра.Чудесен пример за другите наркомани, джигити и у.репки,че утре ако убият някой няма проблем.Смърт за СЪДА!!
25
1
 
8
 
! Отговори
aa1820 преди 1 година
Закони и наказания като в Саудитска Арабия - за наркотици - обезглавяване.
24
1
 
9
 
! Отговори
Подаръчно пликче преди 1 година
Синчетата на новобогаташите комунисти трябва да бъдат помилвани когато убиват дрогирани. Те не са виновни, а червените байганьовци,които ги възпитават. Така ли е другарю Миньо Стайков?
23
0
 
14
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Чудесно е да знаем, че при атентат наличието на дрога в кръвта е оправдание и причина да ни намалят присъдата. 3гати правосъдието.
22
0
 
8
 
! Отговори
По принцип преди 1 година
Щях да приема, каквато и да е присъдата. Само едно условие имам - честен и некорумпиран съд. Не искам много. Но по-скоро да колонизираме Венера, отколкото да постигнем справедливост в случая