Питбул уби собственика си в София

Спешните медици са пристигнали на мястото за 10 минути, но са констатирали смъртта на мъжа
19 апр 2023 21:32, Йоана Цонева
88
Питбул уби собственика си в София
Снимка: БГНЕС

Куче нахапа до смърт стопанина си в София, съобщава bTV.

Инцидентът е станал в квартал "Христо Ботев" малко след 16.15 часа. Сигналът е бил подаден от брата на жертвата.

Кучето и 48-годишният му собственикът се намирали на двора, когато то го нападнало.

Още по темата
Спешните медици са пристигнали на мястото за 10 минути, но са констатирали смъртта на мъжа.

По информация на БНР кучето е било порода питбул.

Изясняват се причините, довели до тежкия случай. Пристигналите екипи на общинско предприятие "Екоравновесие" са приспали и отвели животното.

По случая тече разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
Стария хъш преди 1 година
Кеф кеф кеф.....Ав ав
51
0
 
9
 
! Отговори
Мда преди 1 година
След 2 случая на убити собственици от питбул, в Германия забраниха питбулите, ротвайлерите и други агресивни и ловни породи. Имале много случаи на нахапани от ровайлери хора с липсваши части от мускули, накуцващи поради това и т.н.Единият питбул беше прегризал сънната артерия на стопанина си, докато спи.Сега съобщиха, че това "мило" кученце било живо и здраво и взето от "Екоравновесие", вместо веднага да го умъртвят.
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам фобия към кучета. Когато бях малка на едно капанче питбул захапа пудел и не го пускаше, хем се познаваха собствениците и кучетата им. Наложи се да ползват ръчна помпа за гуми за да пусне звярът жертвата си. Горкото малко кученце скимтеше и беше ранено- ужас с траен отпечатък в съзнанието ми.
49
1
 
10
 
! Отговори
*88 преди 1 година
Не знам какво им харесват на тези грозни и агресивни кучета. И като започнат да обясняват колко са добри, чак *** били, ужас. В нашият квартал редовно се случват инциденти с такива песове, за сега само с други кучета....
48
0
 
18
 
! Отговори
gogo преди 1 година
над 20 страни са забранили за продан редица опасни за живота кучета измежду, които е и породата "питбул" ;) но в мизерна дупка българия продажбата им е като на автомобилите 2ра ръка : ) толкова е жалка сбирщината- наречена държава, че даже не е въвела и елементарен контрол(дори списъци няма), а всичко е оставено в ръцете на фиктиени организацийки като "Четири лапи" и подобните й, които са субсидирани на търговците на кучета ;)
47
3
 
21
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Някои немогат да проумеят, че Кучето се води от инстинкти, а не е човек! Никой не знае какво му е в главата, какво ще му щукне в следващия момент и кога ще ухапе.
46
4
 
27
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Кучкарите са опасни хора, защото до мозъка им не може да достигне мисълта, че има хора които се страхуват от кучето им, че не всички обичат кучета като тях и че кучето им по никакъв начин не трябва да безпокои, камо ли пък да нарани други хора!
45
0
 
12
 
! Отговори
Истината преди 1 година
В Западните държави отглеждането на опасни породи кучета е строго регламентирано с Обучение, Изпит, Разрешително и скъпа Застраховка при инцидент!!! Някои застрахователни компании дори отказват да застраховат опасни породи кучета от инцидент, за това като ухапят някого да се плаща застраховката за съответното лечение на ухапания човек, защото риска да се случи е по-висок! Загова и все по-малко хора на Запад отглеждат опасни породи кучета, защото искат да си спестят неприятности.
44
0
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Е стопанинът сам си е виновен, той отговаря за своето куче.
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В страната на кучкарите имаме смърт на кучкар. Само че мозъците на кучкарите отдавна не са в състояние да възприемат поуки и поправки. Остава ни само лекото упование, че поне жертвата този път не е невинен човек.
42
26
 
30
 
! Отговори
Состин преди 1 година
Да позная ли? Собственика ром ли е? Кучето и породата не са проблема, проблема е в неадекватните стопани. Хасан е пинал, решил е най вероятно да натрепе догито е така щот му е толко акъла и съответно си го е получил. Престанете да говорите глупости за Питбулите. 23 години гледам тая порода, дъщерите ми израстнаха с тях и не е имало и помен от агресия. Същия резултат може да се получи и с немска овчарка.
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябвало е да мине и през съседните къщи.
40
6
 
0
 
! Отговори
Шломо Гугенхайм преди 1 година
До Интересен Факт Хайде стига антисемитизъм, 6 милиарда, гоим...
39
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам една съседка, приятелят й идва с питбул и тя го разхожда понякога. Все треперя да не стане някой сакатлък докато извратеното куче минава наоколо и все едно грухти като прace!
38
5
 
38
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Естествен подбор! Слава Богу, че песа не е затрил някое невинно същество преди да убие наивника, който го е гледал. Да си гледаш питбул е диагноза, а изходът е летален, както можем да се убедим!
37
2
 
15
 
! Отговори
Виетнамец преди 1 година
Ние казваме на болонката - бульонка... при нас кучета не ядат хора, напротив...
36
4
 
20
 
! Отговори
Гнуслив преди 1 година
Как не го е било гнус да дъвче тоя кафеникав жител на махала?
35
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквато и порода да е кучето много е важно собственика как се е отнасял с него. Този стопанин нее бил от най добрите.
34
7
 
7
 
! Отговори
Антипуделист преди 1 година
Аз съм против пуделите...
33
2
 
23
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Сега за кой сме за БХК или за Екоравновесие?