Тежка катастрофа с камион на пътя София - Варна, има загинал

Тя е предизвикана от челен сблъсък между лек и товарен автомобил
22 апр 2023 15:36, Йоана Цонева
6
Тежка катастрофа с камион на пътя София - Варна, има загинал
Снимка: БГНЕС

Мъж е загинал при инцидент на пътя София – Варна, в района на село Български извор, съобщи говорителят от областната дирекция на МВР в Ловеч Габриела Тодорова.

Катастрофата е станала тази нощ, около 2:50 часа, между насрещно движещи се лек автомобил, с водач 44-годишен от село Глогово, и товарен автомобил, управляван от 56-годишен мъж.

При инцидента на място е починал водачът на лекия автомобил, а двама пътници от същото превозно средство – на 19 и 48 г., са откарани за преглед и лечение в болнично заведение. Пробите за алкохол и наркотици на водача на товарния автомобил са отрицателни, предаде БТА.

Причините за пътното произшествие са в процес на изясняване. В районното управление в Тетевен е образувано досъдебно производство и работата продължава под ръководството на прокуратурата в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Kokot преди 1 година
Километража на лекия автомобил е замръзнал над 150км/ч. Добре почерпен индо-българин, който дали може да чете или пише, няма значение. Добре, че е бил насреща камион, а не лек автомобил, та да отнеме само своя живот, а не на някой нищо неподозиращ гражданин. П.с. навлизал е в завой, при ограничение 50км.
4
0
 
1
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Изпотрепаха се този април.
3
3
 
6
 
! Отговори
Watch преди 1 година
правил се на шумахер и изпреварвал мислейки че камиона ще му даде път!!! то много такива ги има !
2
1
 
5
 
! Отговори
Как може преди 1 година
Там пътят е прав, има видимост и посред нощ няма движение. Как може да се ударят? Нещо за пробите за алкохол и наркотици на загиналия няма ли да кажете? Книжка имал ли е? Можел ли да чете и пише?
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На нас война не ни трябва и без война се избиват! От 43 години съм по пътищата с Тира Вече мее страх при разминаване някой състезател да не влезне под камиона.За сега Бог ме пази от катастрофи. Дано да е така докато се пенсионирам. От всеки каруцар шофьор нестава. А точно това правят печалбарите от 33 години. Раздават книжки на куцо и кьораво и по пътищата е касапница.