Мъж нападна 12-годишно момче в училището в Стражица

36-годишният хвърлил детето на земята, след което нанесъл и удар с крак
28 апр 2023 16:45, Йоана Цонева
9
Мъж нападна 12-годишно момче в училището в Стражица
Снимка: БГНЕС

36-годишен мъж от Стражица е задържан за нанасяне на телесна повреда на 12-годишно момче от с. Владислав, съобщават от ОД на МВР-Велико Търново.

Инцидентът се случил вчера в Стражица, уточнява БНТ.

По първоначална информация мъжът влязъл в сградата на учебното заведение и нападнал детето, хвърляйки го на земята. След това му нанесъл и удар с крак.

36-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа от полицията. По случая е започнато досъдебно производство. На този етап са ясни причините за агресията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма изключване вече и никой не се бои от такова. Парите вървят след ученика и навсякъде държат......лоши ще ги нарека, по тая причина.
7
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Ако въпросното момче е тормозело неговото дете,с право го е ошамарил.На този етап са ясни причините за агресията,но нещо не ги пише.Сигурно мастилото е свършило.
6
0
 
15
 
! Отговори
Asan ot selo преди 1 година
Това е според мен...това дете което е нито е тормозило многократно неговото я момче я моме и таткото вижда че никой нищо не прави на разбойника отива и му бие шута другият път ще строши нещо я крак я ръка с която посяга това е днешно време не може дори да му дръпнеш ухото щото е демокрация едно време така ли беше я ще ме бие някой си в даскало то още там ще го дръпнат даскалите като му бият два шамара та и в дома бой ще яде от баща си...просто съм 100 %сигурен че е така никой така не би постъпил
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ще да е немало за кво...
4
6
 
2
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Това или е бил един от "ЕДНИ КВАРТАЛИ" или М А Ф И О Т, квартален дилър или нещо подобно. В най добрият случай баща на някое момиче, но той не одобрява избраника на дъщеря си.
3
0
 
4
 
! Отговори
500 преди 1 година
на всеки километър баши бозуци
2
0
 
7
 
! Отговори
Public enemies преди 1 година
Ще я пазя обещавам.
1
1
 
10
 
! Отговори
МОЛЯ СЕ ! преди 1 година
ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!!