След обиска на голо в дискотека думата ще има прокуратурата

Граждани подават частни жалби, че са били унизени
Обновена: 9 май 2023 10:48 | 9 май 2023 10:47, Стела Стоянова
31
След обиска на голо в дискотека думата ще има прокуратурата
Снимка БГНЕС

"Една цигара марихуана беше намерена, преди време имахме проверка от ГДБОП, пак нахлуха 40-50 човека в заведението, пак нищо не намериха. Внасям сигнал в прокуратурата".

Това заявява пред медиите в Пловдив Деян Найденов, собственик на дискотеката, в която около 400 клиенти бяха подложени на проверка за наркотици от полицията. МВР вчера потвърди, че някои от тях са били принудени да се съблекат голи. Директорът на полицията в Пловдив обаче отрече да е имало превишаване на правомощията.

Министър Демерджиев вече е обещал да назначи проверка по случая.

Още по темата

По думите на Найденов не се извършва продажба на забранени вещества в дискотеката, но не може да гарантира, че някои от посетителите не злоупотребяват с наркотици. По думите му акцията е тенденциозна.

Найденов допълни, че в момента се обрзуват частни жалби от хората, които по думите му са били унизени по най-недостоен начин.

По случая са образувани три досъдебни производства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: дискотекажалбаобиски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не разсъблекат тогава онова ид.иотче Аз съм Наско дето се снима нашмъркан в Министерството на културата!?
5
0
 
22
 
! Отговори
Оставка! преди 1 година
Нека сезираме всички европейски институции за произвола на протестърите-жълто.паветници в България, обхванали като октопод нашата страна!Оставка на жълтоп.аветника Демерджиев!
4
2
 
10
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Дискотеките трябва да бъдат премахнати. Освен вреди по слуха и нервната система, друга полза от тях няма. Освен това наистина да пълни с дилъри, но тях никой не ги проверява. Те не са и отишли да търсят тези особи, а да симулират дейност.
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Охооххо командосите отидоха да събличат клиенти на дискотеки, а дилърите си карат колите и пият кафе с тях през деня. Всеки в тая бг най-вече те знаят кои продават тоя ш.т ама нали са им работодател и им плащат бонуси няма проблем. Обикновените хора обаче се оказаха наркоразпространители. Или просто управителя не е платил месечната такса спокойствие. Всичко престъпно в бг идва точно от МВР и техни бивши кадри
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това показва да каква степен е стигнало опростачването в полицията, години наред интелигентни и можещи кадри са принуждавани по един, или друг начин да напускат МВР, за да не бъркат игрите на политиците и резултата е ясен. Гербавите са основните стратези на тази политика, същото направиха и с образованието за да няма интелигенция която да им пречи.Както казва Бочко *** народ се лъже и управлява лесно. Честито.
1
0
 
31
 
! Отговори
Ушна маса преди 1 година
Да ходят в парламента да ги разсъблекат и там могат да намерят я цигари без бандерол я друго бяло прахче