Шофьорът убил двама на зебра на "Сливница": Съжалявам за стореното!

Повдигнати са му обвинения за причиняване на смърт по непредпазливост
155

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Задържаният за катастрофата на столичния бул. „Сливница“ Адриан Антонов каза, че съжалява за стореното на влизане в съдебната зала. Съдът гледа днес мярката за неотклонение на 18-годишният шофьор, който уби двама младежи на пешеходна пътека.
Още по темата


Антонов е обвинен за причиняване на смърт по непредпазливост на пешеходна пътека вследствие на движение с несъобразена скорост.

В началния етап на разследването вече са събрани доказателства, че в нощта на 7 срещу 8 май Адриан е нарушил правилата за движение по пътищата, като движейки се с несъобразена скорост не е пропуснал пресичащите на пешеходна пътека Ани и Явор, като така е причинил тяхната смърт.

Кръвните проби за алкохол и наркотици на 18-годишния шофьор причинил смъртта им, са отрицателни.







 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
19
 
9
 
! Отговори
big meech преди 11 месеца
видяли са го от 250 метра че идва със 100 км в час , ама продължават да пресичат хванати за ръка....
83
0
 
17
 
! Отговори
бай Иван преди 11 месеца
И тоя ще го пуснат и резултата ще е както винаги ... едно ГОЛЯМО НИЩО ...
82
24
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Момчето е много добро. Всеки път поздравява. Заслепили са го, не е в него вината.
81
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
По-доволни ли щяхте да сте, ако беше казал: "Не знам защо съм тук, не бях аз". Нищо няма да му се размине.
80
17
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
А на загиналите взеха ли проби за алкохол?
79
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Добре де, ши пък казал, че съжалява?! А какво да каже - гордея се с постъпката си ли?! Каквото чуете от него са думи, които Марковски му е казал. Ако пък нищо не каже - що мълчи?! Няма угодия. Навън, опичайте си акъла и не газете никого.
78
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не е въпроса да ли чисто нов форд ка на писта може да дигне 140, а дали този конкретно, на тази отсечка с тази дължина и с нанагорнище колко може да вдигне. И още по-важното - с каква скорост реално се е движил. Доколкото разбирам, още никой няма точно изчислена скорост.
77
13
 
7
 
! Отговори
До 85 преди 11 месеца
А даже не е и било на зебра. Ще си проверяват ли информацията преди да стресират общестовото?!
76
4
 
18
 
! Отговори
бачкатор преди 11 месеца
Освен "съжалявам" ,трябва да има и 2 по 30 години затвор,чак след тоя срок право за обжалване!
75
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
****Шофьорът убил двама на зебра на "Сливница": Съжалявам за стореното!"*** Заглавието ме подведе и си помислих, че шофьор е убил двама човека, яздещи зебра по бул. Сливница...
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Според мен, това момче ще се обеси в ареста. Не е закоравял рецидивист като Семерджиев и в един момент ще намери начин да се очисти от вина.
73
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Спомням си случая от Варна през 1985 година. Когато пиян шофьор помля спирка и уби двама младежи. Тогава той получи смъртна присъда, която бе изпълнена 9 месеца след инцидента. Но тогава бяха тъмните времена на комунизма, когато имаше смъртно наказание в България.
72
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"...за около секунда изминава 40-50 метра, което грубо прави поне 140 км/ч..." - Аз не мога да преценя по клипа, с колко кара, но със сигурност е много над 50. Иначе със 100 минаваш 36м/с. Моите коментари имаха една единствена цел. Ние сме както шофьори, така и пешеходци. Трябва да сме отговорни както зад волана, така и на пешеходната пътека и то ако не заради другите, то заради нас самите. Facebook няма да избяга! Оглеждайте се, без значение дали пресичате на зебра или на зелен светофар!
71
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каналджиите, които утрепаха умишлено двамата полицаи в Бургас също не бяха толкова вардени. За двама души, имаше 4 човека. На видеото тук, за този случай, виждам поне 10, че се и блъскат един друг. Wtf?!!!!!!!!!!!!!!!!!
70
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
След 2-3 години за колкото ще се точи делото всички ще са забравили този инцидент. Точно като при Милен Цветков. Когато хората забравят и нещата утихнат ще получи няква минимална присъда, половината от която ще се окаже изпълнена от домашния арест. Тоя филм сме го гледали многократно..
69
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 81, вдига си ги 140 без никакъв проблем, жената караше такава преди 7-8 години, 1,2 мотор е 75 к.с. за това малко купе няма никакъв проблем, отделен въпрос е че да караш това със скорост над 120 си граничи със самоубийство
68
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тука някакви потни субекти с неизяснен произход на московска издръжка, тръгнали да обясняват кой бил ром, кой арабин. И естествено са с претенции, че са българи, собаките бъхливи.
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От офиса на Форд на същият булевард, само че на другият край към Люлин да кажат тяхната бръкма може ли да вдигне 100 или не?! И да го докажат.
66
8
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
Сигурни ли сте, че там има Зебра, защото на мене ми се струва, че няма Зебра. Макар че точно Зебрите, които гербавата кметица напляка на всяка пресечка, са най-големият убиец. Хората се научиха, че можеш да изскачаш пред колите и щом си на"Зебра", си безсмъртен. Този ефект беше предварително известен, но Боко и Фандъкова много държаха да се покажат като "прогресивни".
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен, не че нещо, ама ти видя на записа с кава скорост пристига младежа, това е много повече от 100, за около секунда изминава 40-50 метра, което грубо прави поне 140 км/ч, възможно е да е идвал по К.Величков и от там да е завил по Сливница