Оставиха в ареста Адриан, който прегази Ани и Явор на бул. "Сливница"

Той изказа искрени съболезнования пред съда
Обновена: 16 май 2023 14:19 | 16 май 2023 11:33, Александър Попов
66
Оставиха в ареста Адриан, който прегази Ани и Явор на бул. "Сливница"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Оставиха за постоянно в ареста Адриан Антонов, който причини тежката катастрофа с две жертви на столичния булевард „Сливница”.

18-годишният шофьор прегази на пешеходна пътека 22-годишният Явор Стоянов и 24-годишната му приятелка Анна-Мария Малчева.

„Единственото, което искам да кажа, е че съжалявам. Изказвам искрени съболезнования”, заяви днес в съдебната зала Антонов, цитиран от Нова тв.

Съдът счита, че е налице реална опасност от извършване на ново престъпление.

Обвиняемият, управлявал автомобила с превишена скорост, е проявил самонадеяност, граничеща с престъпност, са сред мотивите на обвинението.

Още миналата седмица искането на защитата на Антонов за мярка „домашен арест” не беше уважено от съда със същите мотиви.Първоначалните данни показват, че 18-годишният шофьор е управлявал автомобила със скорост, двукратно надвишаваща ограничението от 50 км/ч - около 101 км/ч.

След катастрофата на кръстовището последваха всекидневни протести на мястото, където Явор и Ани загубиха живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
6
 
! Отговори
Адвокат преди 11 месеца
Тия баща и син алчни за пари,поне бащата аут,ама е научен от баща си.за тях е важна парата а не справедливост за погубен млад живот.не всичко е пари.и те ще пропищят.има възмездие.
34
0
 
0
 
! Отговори
до 31 преди 11 месеца
До АнонименНе си разбрал препратката към семера със стълбата
33
17
 
3
 
! Отговори
Чочо преди 11 месеца
Как не са видяли колата ,че идва. Да не е електричка без включени фарове.
32
3
 
16
 
! Отговори
Балансьора преди 11 месеца
Според мен трябва да получи две доживотни присъди!
31
2
 
2
 
! Отговори
WTF преди 11 месеца
" ПРИЧИНИЛ КАТАСТРОФАТА " Хахахахахха , евала.
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Има нещо много сбъркано в хората напоследък или просто са станали изключително м а л о у м н и... Качваш се на колата и без да имаш никакъв опит, караш като луд, а резултатът - трагичен! Много жалко за починалите, да не говорим за родителите им, които цял живот ще страдат заради случилото се. Чудя се такива пишман шофьори дори за собствения им живот ли не ги е грижа..
29
0
 
19
 
! Отговори
тъй.....тъй преди 11 месеца
Ауууу......много кахърно гледа ЛЕТЯЩИЯТ евангелист!
28
2
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 11 месеца
Ясно колко караш. Обяснявам ти бързо. Правя около 40к км на година, 70-80% от които градско в София. Работя в офис, просто ми харесва, а и ми се налага да шофирам доста след работа.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Пуснете детето! - Това черен хумор ли е или отново адвокат подучва извършителя как да се оправдае. Ако пък случайно се окаже истина, тогава не знам какво да кажа. Не е ли имало свидетели, които да могат да потвърдят или да отрекат това? Или ти си го съчини в момента?
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
При каране в град с повече от 50 или 30 км/ч няма смекчаващи обстоятелства! Това е моето разбиране за законност, колкото и минуси да слагате скудоумници! Няма извинение! Ако не можеш да караш, което в случая е явно, има обществен транспорт или такси! Не желая децата ми да бъдат убивани от некадърници!
25
19
 
10
 
! Отговори
Пуснете детето! преди 11 месеца
Набедиха момчето, адвоката каза че той не карал а е бил отзад. Карало е момиче което е искало да купи колата от инстаграм нека си я намерят ушевите а не да дърпат невинни!
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
. . . 22-годишният Явор Стоянов и 24-годишната му приятелка Анна-Мария Малчева. . . . ЗаЛУМПЕНа държава! Чували ли сте за защита на личните данни макар и починали! На мястото на родителите бих ангажирал адвокат за обезщетение и глоба, ако няма разрешение за публикация на лични данни! Това е, което много ме дразни е този сайт - безотговорност на авторите и нехайството *** редакцията, макар че знам, че родителите има други проблеми в момента!
23
2
 
8
 
! Отговори
До 25 преди 11 месеца
Не те знам какъв барутник караш, но на 2.2 тона автомобил с Бремо спирачки за 1ви път смених накладки на 4тата година гаранционно. Бяха на 20% останали и викам да сменяме. Купувайте нормални коли и хубави части, бре...
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма къде да бяга. Да му сложат гривна на крака и да му дадат възможност да отиде на абитуриентския си бал. Той ще си получи присъдата, която ще бъде определен брой години, но истинското му наказание е вече доживотно. Никога няма да забрави какво е причинил и това ще се отрази на психиката му и на цялата му по-нататъшна съдба.
21
2
 
16
 
! Отговори
до 21 преди 11 месеца
Между другото, карайки в Софийския трафик, сменям предни накладки всяка година и задни на 2-3 години. В София е много важно да имаш изрядни спирачки! Има всякакви луди с таксита, със скутери, с колела, изскачат отвсякъде. Има и други луди, които паркират пред пешеходната и не виждаш нищо. И с 30 да караш, пак може някой да ти изскочи и е важно да имаш спирачки и едно наум.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Погуби два млади човешки живота! Аз ако бях на негово място нямаше да дочакам присъдата, а щях да си умра от угризения и измъчване на съвестта.
19
2
 
17
 
! Отговори
до 21 преди 11 месеца
Добре поддържана кола и на 40 години да е, си е добре поддържана. Неподдържана кола и за 5 години може да стане за брак. В града не се кара със 150, независимо с каква кола си. Не разсъждаваш правилно. Има Е28-ци и Е21-ци в много по- добро състояние от твоята кола. В София могат да бъдат забелязани няколко мерцедеса от 70-те и 80-те години в много по- добро състояние от 90% от останалите автомобили.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Остаили в ареста Адриан.Това *** трябва да е оставено в затвора пони за 20-ет години без право на обжалване.Отнел два човеки живота,мисли да излезе на свобода едва ли не.
17
4
 
9
 
! Отговори
КОЛКО преди 11 месеца
трябва да си п..с..т за да вдигнеш 150 с 20годишна ко..ница на главен булевард в София?
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как така го оставиха да го пускат веднага горкия ама той не знаел,че колата му вдигал 200 моля ви недейте така