Баща и син нападнаха полицаи в Разград

Роднина на арестуваните се обадил на 112 да бъде отведен до болнично заведение в Бяла
17 май 2023 19:37, Йоана Цонева
22
Баща и син нападнаха полицаи в Разград
Снимка: БГНЕС

Полицията в Разград задържа двама мъже, нападнали органи на реда, съобщи Областната дирекция на МВР в града.

Сагата се развива около 18 ч. на 16 май, когато роднина на арестуваните - психично болен мъж, се обадил на тел.112 с молба да бъде отведен до болнично заведение в Бяла. За целта служители от спешна помощ поискали съдействие от полицията.

Още по темата
Когато органите на реда пристигат на адреса, близките на болния 24-годишен мъж оказали съпротива и започнали да блъскат и удрят полицаите. Поради това към мястото са изпратени още патрули. МВР успява да арестува двамата мъже - бащата и братът на психично болния, съответно на 47 и 20 години. По случая е образувано досъдебно производство по чл.325, ал.2 във връзка с ал.1 от НК.

От полицията уточняват за БТА, че 24-годишният мъж е лежал многократно в болницата в Бяла, но никога досега не е имало проблеми при транспортирането му.

Единият от униформените бил блъскан и удрян, а друг получил леки порезни рани по ръката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Теди преди 11 месеца
И МЕН МЕ НАПАДАТ И ТО ХОРА НА, КОИТО НЕ СЪМ НАПРАВИЛА НИЩО ЛОШО , НИТО СЪМ ГИ ОБИДИЛА ,НИТО ОЩЕТИЛА НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТАКА. НЕ Е РЕДНО, ХОРАТА СА ЛОШИ, ЗЛОБНИ И ПОРОЧНИ СЪЩЕСТВА
7
1
 
8
 
! Отговори
Куку Шанел преди 11 месеца
Психичните заболявания са генетични, но стигмата е голяма. Баща му е перко и двамата му сина са перко. Направо да са ги закрали в лудницата и тримата а не в ареста.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Имало е за какво ...
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз да съм ченге и някой да ме нападне понвреме на мое служебно задължение. Ще се целя директнонв главата, с огромното внимание да не уцеля някой друг невинен..
4
1
 
7
 
! Отговори
ха преди 11 месеца
няма да чета статията , заглавието казва всичко . нападателите е явно кви са . продължавам да се чудя тия наши полицаи имат ли оръжие .
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В наше село имахме една луда бабичка, Жана се казваше. Беше си мъжкарана. Много лоша беше, псуваше яко и налиташе на бой. Та веднъж беше взела брадвата да сече дърва в гората, ама незаконно, отишли милиционера и горския да й пишат акт. Казали й-а така, како Жано, ся трябва ти пишем акт. Та им свила майните, и ги подгонила с брадвата. Викаше горския, насрааахмеее сааааа
2
5
 
6
 
! Отговори
Опасен Полицай преди 11 месеца
Арестуваха ли агресивният Психично Болен Полицай Старши Инспектор Емил Димитров от град Бобов дол!? Хората ги е страх да излизат заради този наркоман с пагони!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
горките изнежени ушеви малко бой да не видят. не може всеки ден рушвети и да събличаме малолетни момченца