Гешев в отпуска, но се срещна с близки на жертви на катастрофи

Днес трябваше да бъде разпитан в Софийска градска прокуратура
22 май 2023 12:32, Стела Стоянова
21
Гешев в отпуска, но се срещна с близки на жертви на катастрофи
Снимка БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев се срещна в Съдебната палата в София с близки и роднини на жертви на тежки пътнотранспортни произшествия. Срещата бе по инициатива на гражданите, съобщават от прокуратурата.

Тя се проведе само 4 дни след като главният прокурор Иван Гешев обяви по време на заседанието на Пленума на ВСС, че излиза в отпуск по лични причини.

На срещата са присъствали и заместник главните прокурори Даниела Машева, Красимира Филипова и говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Още по темата

Гешев е изразил съпричастност към скръбта на роднините и подкрепи очакванията им за спешни и адекватни законодателни реформи във връзка с престъпления по транспорта, предизвикани от пияни и дрогирани шофьори.

Заместник главният прокурор Красимира Филипова припомни, че проблемът с наказанията при пътнотранспортни произшествия с пияни и дрогирани водачи е бил идентифициран от ПРБ още през 2020 г. Прокуратурата е внесла в Народното събрание експертни предложения за законодателни промени, които досега не са обсъдени от народните представители.

Днес в 10 часа главният прокурор трябваше да бъде разпитан от Софийска градска прокуратура във връзка с внесения сигнал от заместника му Борислав Сарафов за незаконни записи и търговия с влияние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Тоя преди 11 месеца
Кефи тотално прави ги луди финтира ги мазно мазно
13
0
 
1
 
! Отговори
Lina преди 11 месеца
Съдейки по писмото ( ЗАПЛАХАТА), публикувано в piG;), можем да установим, че е писано или от много *** и неграмотен човек или от някой, на който бг не е роден.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чакайте ги нещо да свършат, без значение кой е главен прокурор, всичките са абсолютно едни и същи соц. бабички и чичаци дето кютат по канцелариите и не могат да осъдят дори най-явните престъпници...
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Първото общо нещо между Гешев, Борисов и Пеевски е, че и на тримата бащите им са полковници от комунистическото МВР.Второто общо е, че Борисов и Пеевски откраднаха милиарди, а Гешев още ги пази. А третото е, че и тримата заслужават да са дълго време при бай Ставри.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така е, Гешев го държат с оргиите с малки момченца в Регентската вила в Боровец
9
1
 
1
 
! Отговори
долу ЕС преди 11 месеца
най важното от новата е,че прокуратурата внася искане още 2020 за наказателни промени, но НС гласува с приоритет антируски декларации, помощи и пари за украйна, пари за ф16 и т.н. все неща нямащи НИЩО ОБЩО С ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ......
8
1
 
3
 
! Отговори
Да Ви светна преди 11 месеца
Това, което се разиграва е поредния театър. Според мен главната задача, която получи Гешев в САЩ, беше да очерни ГЕРБ, за да може на следващите избори пп и дб да са първа политическа партия и да имат шанс да направят марионетно правителство. И предварително да кажа не съм нито от ГЕРБ, нито ПП, ДБ и Възраждане.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
След като има време за срещи и не се явява на разпит трябваше да го закарат принудително. И преди е правил този номер с отпуската и ходи по същото в прокуратурата. Само може да си представяме какво прави в сградата на прокуратурата когато се води в отпуск. Явно не е по работа а за нещо друго щом му трябва отпуск.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да си прави ПР с нещастните хорица
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 1 - абе, троляк, я под някоя спортна новина качи същия коментар...трета статия и коментар идфентичен... поне се постарай да изкараш стотинките
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прокуратурата да го обяви за общодържавно издирване.
3
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
аз много вярвам, че главния прокурар е прав и говори истината
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В момента ставаме свидетели на демонстрациите на топ йориста от гешовия род завършил пуца за милиционери и положил зачот по право,как може да заобиколи системата.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Номера с пиратската не мина у сега противния корумпиран милиционер почва с нови.