Митов: Недопустимо е Тагарев да бъде заплашван

Той заслужва аплодисменти за смелостта
18 юли 2023 20:55, Стела Стоянова
225
Митов: Недопустимо е Тагарев да бъде заплашван
Снимка БГНЕС

"Да поздравим министъра за смелостта, за това, че си върши достойно работата, за това, че прави преглед на възможностите на потенциала, с който разполагаме, така че да можем да помогнем на Украйна в тази тежка ситуация", каза депутатът от ГЕРБ Даниел Митов във връзка с отправените смъртни заплахи към министъра на отбраната Тодор Тагарев, предаде "24 часа".

"За тези му смели действия, разбира се, те заслужават поздравления и е недопустимо да бъде заплашван. За съжаление, наблюдаваме разгорещена реторика и повишена температура на говорене от някои политически партии и субекти, които допринасят за това да радикализират част от хората в българското общество и създават от тях абсолютно нереална представа за това какво прави българската държава и защо го прави. Подобно безотговорно говорене трябва да престане и някои политически партии трябва да си дадат сметка какво правят", каза още Митов.

По-рано днес от прокуратурата съобщиха, че 39-годишен мъж е арестуван за 72 часа заради заплахи към действащ министър. Става въпрос за военния министър. Арестуваният е безработен, осъждан е преди, но е реабилитиран. Заплашвал Тагарев с убийство по фейсбук заради подкрепата му за Украйна.

Още по темата

"Господин Радев напоследък говори неща, в които понякога няма никаква логика. Той е един от хората, които радикализират обществото, за съжаление. Той може да си мисли, че се държи балансирано, но в същия момент налива масло в огъня точно на тези, които създават напрежение в българското общество и го разделят", коментира Митов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: заплахитагарев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
3
 
! Отговори
Каква смелост те преди 10 месеца
мъчи бе Митов? Откога да разпродаваш държавата и да служиш само и единствено на Украйна му се вика мъжество? Дори в изказването ти няма и дума за интересите на България. *** долна.
138
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
и ЕС започнаха с минусите...благодаря,а аргументи и факти?ЕС построй и плати СП 1 и 2 с парите и животите на Народите си!след Шрьодер ЕС е развалина,превзета от кгб-щази!това виждат зрящите ограбени Народи в ЕС!опг бяха трансформирани в...политически партии...в енп,бяха финансирани през корупционни проекти обслужващи...путин?!!!!САЩ не са слепи!!!САЩ няма да праща децата си на смърт заради...коромпурани обслужващи...мафий и кандидат "иператори"...г-жо меркел,юнкер,шрьодер...и зависимите им!!!
137
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Недопустимо е някой да заплашва Тагарев, също е недопустимо Тагарев да е и иот. Но той е такъв, за съжаление.
136
1
 
11
 
! Отговори
Тихомир преди 10 месеца
Митов не купи ли ТЕЦ Варна, за да го продаде после на Доган?
135
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Арестуваният е безработен, осъждан е преди, но е реабилитиран." Типичният български рус0ф*листик
134
0
 
12
 
! Отговори
миротворец преди 10 месеца
А Вигенин и Елена Йончева и български журналисти може ли да са заплашвани? Двойни стандарти пак - двуличия
133
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Комунизма ще ви се стори приказка в сравнение с това, което ни гласят модерните демократи от към контрол на населението и цензура
132
1
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 10 месеца
Къдравата Су, се върна към основното си амплоа на американска слугиня. А редно ли е Тагарев да ни плаши всеки ден по телевизиите и даже по Националното радио? Този човек не е редовен, трябва да си направи скенер на главния мозък. Имаше един американски сенатор, който спря Южен поток, поле умря в страшни мъки от мозъчен тумор.
131
1
 
12
 
! Отговори
1944 преди 10 месеца
митоФ и аз бих му светил маслото на тоя тагареФ...!
130
1
 
3
 
! Отговори
Мммм преди 10 месеца
Вече и левият екстремизъм се събужда!По-опасен е от десния ,който върлува сега в лицето на Тагарински и сие!
129
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До вой на BG мужици 147, объркал си се. Тези неща ти и тези като теб ги правите ката ден на Козяк, но това не значи, че другите са като вас. Подобни долни неща са запазени само за "свободните" "горди европейци" и се наричат "евро-атлантически ценности". Къде ги слагаш Митрофанова и Путин в тези либерални и типични американски игри???
128
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да, няма какво да го заплашват, просто трябва веднага да му бият шута на тази американска марионетка. А също и на Митов, който също е американска марионетка, прикрепена към ОПГ ГРОБ, за да следи да не би да намалят целувките отзад за американците.
127
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Искам да попитам....Ама само питам. Ако примерно кажа ,че много ми се иска да му се из.с...е.ра в устата на Магарев...,това като заплаха ли се води? Ами ако кажа ,че 90 % от всички българи искат същото ,като онзи дето сега ще го съдят...това пак ли е престъпление? Просто питам ,нишо не съм казал.....само си го мисля.
126
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе какво стана с отчето, което анатемоса Зеленски? Разстреляха ли го вече? Ако още не са, ще е скоро като гледам как вървят нещата.
125
2
 
18
 
! Отговори
От Афера преди 10 месеца
Явор Дачков: МвНР осъдило някакъв безвкусен и вулгарен колаж на Соломон Паси във ФБ, но не казва и дума за черните списъци за разстрел на български журналисти и депутати, публикуван в украински сайт, подкрепян неофициално от украинските служби за сигурност.Този сайт беше публикувал и Дария Дугина, а после я зачеркна след като я взривиха.
124
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Емил Попов: Не смея да напиша На Тагарев да муева майката, за да не ме арестуват по обвинение за опит за изнасилване. Бат Емо, завършил ли си през 1967 ТТ НИ? И да не си бъди здав.
123
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Идва Нюрнбергски процес за Тагарев и подобните му в Европа. Да му мислят всички американофили
122
20
 
4
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
руснаците обявиха война на Света ни!САЩ и Света ни толерантно не бяха агресивни и търсеха мирно,те ни заплашват с ядените си...примитивно!Черно море...не е бащиния на путин...затваря коридори...използва храната като оръжие,в ЕС убиват пройзводители на храни обслужващи го,задължително бази в Румънски...ядрени и там,те ни заплашват с ядрени..българите са мафитски финансирани от вебер но и там можеше ако изчистите кгб в ес..Война е..Климатични ...на ръба е Света ни,убийци на деца..строят замъци!!
121
1
 
8
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 10 месеца
Поредния *** на обществото!
120
23
 
3
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
заплахите към г-н Тагарев,да не се подценяват!!!Подкрепа и респект...руската ще ни плющи минуси...и ни мотивира...Слава на Украйна!!!САЩ решително...поздравления за ядрените подводници в ЮК!!!Свободен и Справедлив Свят...или нямате шанс убийците на жени и деца...на Народи...от глупост!!!уау...и бедните иСАЩ имали...ядрени!!!