Прокурорът Бисер Михайлов остава в ареста

Според обвинението деянието е с висока степен на обществена опасност
Обновена: 13 окт 2023 19:20 | 13 окт 2023 15:43, Красимир Ангелов
19
Прокурорът Бисер Михайлов остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов, чийто син се прочу с агресивните си действия, остава в ареста за 72 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение, обяви пред медиите градският прокурор на София Илиана Кирилова.

Тази сутрин бе обявено, че Михайлов е задържан за 72 часа заради побой над съпругата му. Софийска градска прокуратура (СГП) ръководи разследване за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие.

Прокурор Кирилова отбеляза, че е станал скандал в дома на прокурора.

Още по темата
В ранните часове на днешния ден е получено съобщение, че магистратът е нанесъл телесна повреда на жена си в условията на домашно насилие. Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието, като е извършил оглед и е образувал досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие.

Извършени са разпити на свидетели и освидетелстване на лица. Ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза и делото ще бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице достатъчно данни за привличане на магистрата в качеството на обвиняем и съответно за взимане на мярка за неотклонение спрямо него.

Държавното обвинение ще иска от съда Михайлов да остане в ареста, защото деянието е с висока степен на обществена опасност. Освен това той живее под един покрив с жертвата.

Пострадалата жена разказала, че ѝ се губят моменти от снощния скандал. По това разследващите съдят, че тя може да е загубила съзнание за определено време.

Съдебномедицинска експертиза ще установява дали се касае за лека или средна телесна повреда. По тялото на прокурора също има следи от одраскване, като ще се проверява дали са от инцидента снощи.

Конфликтът първо е започнал вербално, а след това се е стигнало и до физическа разправа, казаха от прокуратурата.

Допълнително полциията в Перник ще разпитва свидетели, за да стане ясно дали снощният скандал е единична проява или и преди е имало разпри.

Дъщерята на семейството казала, подавайки сигнала, че обстановката била спокойна, след което родителите ѝ се скарали. Тя била в друга стая, когато разправията започнала. (БТА, Димитър Абрашев)

Всичко за скандалния случай вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И такива като тоя трябва да отговарят за контрола в държавата, а тоя не е единствения такъв, сега разбрахте ли защо сме зле.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 14 - Бащицата си е мутро-прокурорче и синковеца е свикнал, че с бой може да получава каквото иска, ама бащата никога не го е научол да се крие ...
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Имаше един Сиси Пернишкият сериен убиец.Бащата Бисер го вкара в затвора за 30 години,сега ако прокурорът го осъдят ефективно и го пратят в централен софийски ще се срещне с бившите си клиенти в затвора .
9
1
 
10
 
! Отговори
Тъжно, но факт преди 6 месеца
До Чобан Ходжа PhDНасилника е бащата,а сина само следва стъпките му, защото явно в такава среда е израснал и ако е бит то той прехвърля агресията си към другите. Тъжно, че всъщност насилника създава други такива и е тъжно, че има жени, които позволяват децата им да растат в подобна среда.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Синът колко нагъл беше ,като го даваха по телевизията .Биел хора само с досиета.Разби живота на майка си на баща си на сумати и народ да се прави на тарикат.Скандала е станал заради него .Уволни баща си и го вкара у затвора ,вкара себе си у затвора ,вкара майка си у болница .Приятелката му и нея я би.Този е чума.Да имаш някой авер да е в беда да му помогнеш.Ако има тоя приятели просто им се чудя на акъла ,кво правят с тоя.
7
0
 
15
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 6 месеца
В една килия баща и син да си бият шамари да видим кой по як
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Все пак насилието е приложено с Прокурорско решение ! Защо са го арестували
5
1
 
17
 
! Отговори
нормално преди 6 месеца
Какъвто бащата такъв и синът. От гените си неможеш да избягаш. Трябва психотест за прокурори и съдии.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не да бие жена си...а е трябвало на оня малкият да му набива канчето до 18 год...че и след това....Защото проблемите със синът му са рефлектирали върху жена му...
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да ги заключат със синчето му в една килия пък който оцелее.
2
0
 
21
 
! Отговори
История преди 6 месеца
А Ние се чудехме защо синът му е такъв престъпник....както е казал Народа....крушката си има опашка...
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
хубави хора