Скандалът между пернишкия прокрор започнал заради лош успех на дъщерята

Именно тя се е обдила на 112
14 окт 2023 15:55, Стела Стоянова
81
Скандалът между пернишкия прокрор започнал заради лош успех на дъщерята
Снимка БГНЕС, архив

Скандалът между пернишкия прокурор Бисер Михайлов и съпругата му Биляна започнал в четвъртък вечерта заради неубедителното представяне на дъщеря им в училище. Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил, който когато бил на възрастта на дъщеря им Боряна, това разкри магистратът пред Софийския градски съд, който решава дали да го остави в ареста. Разговорът им преминал в спречкване и блъскане, пише " 24 часа".

"Никога не съм удрял съпругата си с ръце по главата и тялото, каза още Бисер Михайлов. В един момент той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, но точно по това време дъщеря им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на спешния телефон, като дори единия път била казала, че баща ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава. Той добави, че със съпругата си живеели от 23 години в спокойни и хармонични отношения. Самата му дъщеря по време на разпита обяснила, че родителите ѝ са спокойни хора. Момичето е дало показания, че в петък в 7:55 сутринта
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какъв лош успех учебната година започна едва преди месец . Много се съмнявам в думите и на тримата но то времето ще покаже . Дано не четем и за по големи нещастия в това семейство.
57
0
 
13
 
! Отговори
Раздвоение преди 6 месеца
Скандалът между прокурора започнал.... Той да не страда от раздвоение на личността? Ама и едни журналисти....ей. ама кой знае, може да е бил на маса и да са го накарали началниците да драсне една статия
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всички са спокойни, но синът с няколко обвинения за насилие, дъщерята с лош успех, по думите на родителите й, а майката се олюляла от адреналина и паднала, като се ударила по главата, така че загубила съзнание?! При "обикновен, битов скандал".Бившата приятелка на сина им насилник, разказала, че в това семейство има насилие.Егати, "спокойтлното" семейство!
55
2
 
26
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 6 месеца
Спрете тази дъвка за т.н. прокурор! Това е някаква мутра с власт, а жена му си е чиста мутреса. Навярно никога през живота си не е работила нищо, няма никаква квалификация и няма да работи. Осъферила се е след комоциото и е разбрала, че я чака гладна смъpт или здраво бачкане в някой цех за шивачки по 12ч на ден само за да се нахрани и да си плати тока/водата. Разбрала, че по-добрата алтернатива е да бъде боксова круша, но да бъде задоволена с всичко. Стига сте ни занимавали с тия, вече!
54
0
 
14
 
! Отговори
ха-ха преди 6 месеца
Голям двуличник тоз пернишки прокурор , бе другари пишещи ,щом прави скандал между себе си ?!Ха-ха , можеше и по някакъв интелигентен начин да повишите интереса към статията .
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко още ще се спъва тая женица, докато и дойде акъла в главата.Страх я е мъжа и да не си загуби работата и не казва истината.На сина и дано да се намери някой честен съдия да му даде поне 7-8 години ефективна присъда.Пълен срам такъв човек да бъде прокурор - това наистина само в България го има.
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как се пише ПРОКОРОР БЕ
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
То лекарите шили две рани ,а съдат каьалпр няма доказателства ,гарга око не вади
50
2
 
14
 
! Отговори
Да ви кажа преди 6 месеца
Ако ви поръчат от Перник нещо по Еконт, не се хващакте. Ще ви набутат. Ще трябва да платите 15 кинта отиване връщане на пратката. Потърпевш! Явно в Перник са безотговорни и безСъвестни хора.
49
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Брей, кога момата успя неубедително да се представи в училището, има-няма месец от началото на уч. година е минал. Най-много входните нива са направили, които са всъщност една диагностика, не са определящи за срочните оценки.
48
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Журналята, писал статията - МАРШ в първи клас, неграмотнико!
47
1
 
23
 
! Отговори
Любопитен преди 6 месеца
Що за прокурор е този?! Медиите го разнасят за побоища и насилие!
46
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да бе да, майката в болница със загуба на спомени, насинена по цялото тяло, дъщеря им не била в час. На докторите ли да вярваме, на майката или насилника? Отнемете му всички права или не сме държава.
45
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мале мале и се чудехме как може да имат такъв син! Изрoда!
44
2
 
13
 
! Отговори
Христо преди 6 месеца
Имахме си едно такова семйство в нашия вход. Майката почина , а синът влиза и излиза от затвора поетапно. Бащата си е жив....
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кво ни занимавате с тия компири? Нямате ли си работа
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това може ли да са родители? Всеки би пожертвал себе си заради дете. Гнили хора. Срам за човечеството.
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако децата не са близнаци се плодят като зайци. Този лъже повече от жена си. Как може цяло семейство да е толкова сбъркано!? И на всичко отгоре прокурор!!! Как е допуснато?
40
3
 
24
 
! Отговори
ГГГ преди 6 месеца
Статията е писана от човек с лоботомия.
39
1
 
28
 
! Отговори
истина преди 6 месеца
Цялото семейство е спънато, и са за основен ремонт в онази клиника.