Мъж преби жена си, отстраниха й далака

Домашното насиле е станало в столочния кв. "Христо Ботев"
15 ное 2023 12:54, Александър Попов
50
Мъж преби жена си, отстраниха й далака
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата привлече като обвиняем 40-годишен мъж, който е нанесъл побой на жена, с която живеел. От нанесените й удари тя е получила увреждания, които са наложили да отстранят далака й.

Деянието е извършено на 12 ноември в къща в столичния квартал „Христо Ботев“.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 3 до 15 години. Мъжът е осъждан многократно, задържан е за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: побойдомашно насилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма да гадая за етноса на персонажите от тази история. Все пак жалко, че такива неща се случват дори и днес..
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Безделието ражда извратеняци!" - По-скоро пазарът определя търсенето и предлагането. Щом побойниците са вървежни на пазара (сред жените), ще ги има и ще ги бият. По-долу някой е писал, че бащите възпитавали така синовете си. ОК, значи бащата е побойник. А защо жена му е до него и има дете от него? Ами защото си пада по побойници. Кой ражда децата? Жените. Ако жените нямат деца от побойници, няма да има бащи, които да възпитават синовете си да са побойници. Скъпи дами, вие сте част от проблема!!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На такива винаги им са лепат по много потенциални жертви понеже не е скучен и е "интересен". Питайте да ви кажат.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Безделието ражда извратеняци!
30
2
 
3
 
! Отговори
От 25, 26, 30, 31 преди 5 месеца
Същото е като с леките жени. Ако ние мъжете не харесвахме леки жени, щеше ли да има такива? Ами не естествено, а и да имаше, те щяха да са си самотни цял живот и без клиенти... :)
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И да... поДбор, а не потбор... извинявам се за правописните грешки по-долу, но като се изнервя и започвам да допускам такива... :)
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да поясня за естествения потбор в долния ми коментар. Ако никоя жена не си пада по побойници и никоя не възпитава така сина си, тогава тези мъже никога няма да си намерят жена и няма да могат да предадат побойническия си пример на бъдещите си синове! Сега надявам се и по-неспособните на аналитична мисъл ще проумеят какво точно се опитвам да им обясня. Ако един баща е побойник, то жена му защо има деца от него? Защото й харесва. Как тя ще възпита сина си? Ами така, че и тя да го харесва... :)
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До до анонимен 26 - Хайде да не прикриваме майките зад бащите. Всички имаме майки и всички си ги обичаме, дори и някои вече да не са сред нас. Колкото и да отричат някои хора (най-вече жените) именно те така възпитават синчетата си. Ако искате си заравяйте главите в пясъка, обаче така никога няма да разберете къде се корени проблемът с побойниците. Те са такива, защото жените ги харесват такива (майките и другите). Ако жените не ги харесват такива и те няма да са такива (естествен потбор)!!!
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"кв. Христо Ботев" сър. Забавляват се!
25
4
 
7
 
! Отговори
до анонимен 26 преди 5 месеца
Айде сега да обвиняваме майките, за това че синовете им не са стока. Специално насилието едва ли го виждат от майките си, а по-скоро следват примера на бащите си, които са били същите неандерталци. Гнилата ябълка е мъжа/бащата, за това трябва да се спре порочния кръг, като си избере за партньор възпитан и образован мъж или да се изнесе с децата при първите признаци на креtенщина
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре бе. Мъжът и я е пребил а някакви и махнали далака. Съсипахте го тоя народ ей.
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Ориенталска кръв тече по нашите ширини. Гнусотия. Повече българки трябва да се женят за чужденци" - А кой ги възпирава тези мъже? Знаеш ли кой - майките им. Пак обвинявай ориенталската кръв или мъжете хахах Кой ги избира тези мъже? Ами жените... пак обвинявай мъжете... Кой се радва на батки побойници в дискотеките? Ами жените... пак обвинявай мъжете... Естествено, че и мъжете са виновни, но не по-малко от жените. Хайде сега отивад да се оплачеш, че и аз те насил_вам ама психически...
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Обзалагам се, че не за първи път я пребива. В този ред на мисли да попитам жените - Какво правите с мъже, които ви бият? Защо не си намерите такива, които няма да ви бият? За да може да набият някой друг ако се налага или има друга причина? Ако жените не харесваха мъже, които бият (други или тях), нито един мъж побойник нямаше да има жена. Елеме_нтарно е. Щом ги търпите, значи ви харесва. Изключвам първия път, защото може да не сте били наясно какъв е.
21
4
 
3
 
! Отговори
иВАН преди 5 месеца
ТЯ СИ ГО Е ИЗБРАЛА! НЕ АЗ!
20
3
 
7
 
! Отговори
Статистик преди 5 месеца
Сигурно са роми. В квартала е пълно с тях, ходят на "хоро" по тротоара и за да се разминем, трябва да слизам на платното.
19
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много семейства се съсипаха защото мъжете се държат културно и са много добри. Жената в един момент и става скучно почва да смята мъжа си за *** щото не я бие редовно или дори изобщо не я бие, има и такива. Гледа нейните приятелки и познати с постоянно с посинени очи, реват от щастие. А тя, за 5 години дори един шамар не е получила. Даже не се и карат вече. Ами много ясно ще го зареже тоя смотания и ще си хване истински батка да я бие като тъпан.
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ориенталска друг път. Колко ориенталци скандират "бий чорбата по главата сммърт смъррт смъърт"? Това са "интелигентите" тук.
17
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вече и боя не ги оправя. Толкова са зле женските у бегето.
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ориенталска кръв тече по нашите ширини. Гнусотия. Повече българки трябва да се женят за чужденци
15
3
 
8
 
! Отговори
Ss преди 5 месеца
Мамка ви негодна прокуратурска нещастна. Сега ще се извини и ще го пуснат. Баси нещастниците, е верно няма такава държава. Дъно на дъната, айде ходи върни младите хора от чужбина които от години правят по 5,6,7К usd/eur с това беззаконие и мизерстване.