Съдът прекрати делото срещу реконструкцията на "Българска армия"

Жалбата не отговаря на изискванията, армейците чакат багерите
21 ное 2023 16:38, Стела Стоянова
13
Съдът прекрати делото срещу реконструкцията на "Българска армия"
Снимка БГНЕС, архив

Софийският административен съд е прекратил делото срещу планираната реконструкция на стадион "Българска армия". До дело се стигна, след като бе подадена жалба срещу издадената виза на ЦСКА за строеж.

Жалбата обаче не отговаря на изискванията и поради това е отхвърлена. По този начин вече няма пречки пред това дългоочакваната от всички фенове на "червените" реконструкция да започна скоро.

Това стана ясно от публикация на бившия директор на "армейците" Милко Георгиев. „GAME OVER! Чакаме багерите", написа Георгиев във Фейсбук, заедно с копие на решението за прекратяване на делото.

Преди месец фенове протестираха на "Орлов мост" срещу забавянето на реконструкията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 11.Погледнете стадионите при съседите, само тук си седят от времето на бай Тошо и тънат в разруха.3 стадиона се строят в момента.Един във Варна ,един в Пловдив и Един в София на ЦСКА те първа ще се строй.В Разград също има читав стадион
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 8.Ние нямаме футбол. За какво ви е този стадион ? Стана като стадионите по селата , а няма деца./Ае ***.Като има стадион,стадиона има магазини,заведения,паркинги.Стадиона генерира пари.И може да се купуват футболисти,и да се печелят пари и титли.Недей се обажда,вижда се колко ти струва каската.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чудесна новина. България има нужда от съвременни стадиони. Каквото можаха да направят, за да не се строи направиха - не им се получи. Погледнете стадионите при съседите, само тук си седят от времето на бай Тошо и тънат в разруха.
8
2
 
2
 
! Отговори
Статистик преди 5 месеца
Ненормалникът - жалбар да ходи да се прегледа!
7
2
 
3
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 месеца
Ние нямаме футбол. За какво ви е този стадион ? Стана като стадионите по селата , а няма деца.
6
0
 
0
 
! Отговори
ДА ВИ Е ЯСНО преди 5 месеца
СЯ ЯСНО ЛИ ВИ Е,ПАРИТЕ КВО ЛИ ПРАЯТ,ПИТАЙТЕ ДЖУДЖЕТО
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Софийският административен съд прекрати дело 10156 срещу новия стадион на ЦСКА. Това е станало на 20 ноември. Вероятно жалбоподателят Н. В. В. или Николай Веселинов не е изпълнил разпореждането от 31 октомври, в което се иска от него да докаже правен интерес, съобщава "24 часа".
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 2.Ревем да имаме футбол ,като някой направи нещо за родния футбол.Като да направи нов стадион,почват да се говорят глупости че стадиона щял да прилича на тенджера.Ай сиктир от професори е !!!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 1.Абе гютфroeн.Тоя бухал дето пуска жалбите не е изпълнил разпореждането на съдът от 31 октомври, в което се иска от него да докаже правен интерес за да може да обжалва отсъждането на съдът.Недей се прави на професор като не разбиваш.Няма пречка за стадиона.Кви две инстанции ,кви 5 лева .
2
6
 
5
 
! Отговори
Предложение преди 5 месеца
Стадионът трябва да се реконструира и в новия си вид ще изглежда като тенджера. Ще има козирка във формата на полуотворен капак, а най-високата от лампите ще стърчи покрай него като гигантска дървена лъжица за бъркане. До нея ще има и ненатрапчив комин, събиращ всичкия цигарен дим и така ще изглежда, че вътре пуши супа. Ще се вижда дори и от самолет, заедно с прасешките глави за украса върху тялото на тенджерата.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И?! Районен съд... Още 2 нива има. Като кръстовището на България и Несторов- 10 години решение няма.